reklama
no u mnie jest teraz -11
a wczoraj nad ranem było -25 i syna do szkoły nie puściłam ;D
a straszą że największy mróz ma być jutro w nocy
zobaczymy :
a dziś mam jakiś dobry dzień , humor mi dopisuje poprostu
na dworze ślicznie, pada śnieg, uliczka za oknem powoli robi sie nieprzejezdna
zima całą parą :
a wczoraj nad ranem było -25 i syna do szkoły nie puściłam ;D
a straszą że największy mróz ma być jutro w nocy
zobaczymy :
a dziś mam jakiś dobry dzień , humor mi dopisuje poprostu
na dworze ślicznie, pada śnieg, uliczka za oknem powoli robi sie nieprzejezdna
zima całą parą :
Edzia
Fanka BB :)
Cześc Kobitki, właśnie nad ranem wróciliśmy z nart, było suuuperrr! Pogoda w Alpach słoneczna i leciutko poniżej zera, z Wika całae dnie na spacerkach zmienialiśmy sie żeby pojeżdzić, Alex od rana do końca pracy wyciągw szalał na nartach!
Mała superowo zniosła podróż, spała, jadła i ciągle sie usmiechała...
Tylko podróz okropnie długa i po lodzie, koszmar, ale wyjazd udal się na maxa.
Jak zciagne fotki to Wam przesle, a zaraz poczytam co nasmarowałyscie jak mnie nie było.
Mała superowo zniosła podróż, spała, jadła i ciągle sie usmiechała...
Tylko podróz okropnie długa i po lodzie, koszmar, ale wyjazd udal się na maxa.
Jak zciagne fotki to Wam przesle, a zaraz poczytam co nasmarowałyscie jak mnie nie było.
A
Agnexx
Gość
A umnie obecnie -20 stopni poprostu koszmar. Patryk poszedł do szkoły, ale tylko dlatego, że ja zapewniam mu transport. Mam nadzieję, że te mrozy długo nie potrwają... :
Dzień Babci i Dziadka minął w miłej atmosferze. Babcie i dziadek dostali kwiaty i zaproszenie na impreze, która odbędzie się w niedzielę.
Poza tym ja i Sebastian mieliśmy imieniny, a więc cały weekend minął na imprezowaniu. ;D Dostalismy mnóstwo prezentów, a przez dom przwinęło się mnóstwo ludzi.
Od stycznia zaczyna się dla nas gorący okres imieninowo - urodzinowy, który trwa do kwietnia Chłopaki w tym okresie mają urodziny i imieniny.
Dzień Babci i Dziadka minął w miłej atmosferze. Babcie i dziadek dostali kwiaty i zaproszenie na impreze, która odbędzie się w niedzielę.
Poza tym ja i Sebastian mieliśmy imieniny, a więc cały weekend minął na imprezowaniu. ;D Dostalismy mnóstwo prezentów, a przez dom przwinęło się mnóstwo ludzi.
Od stycznia zaczyna się dla nas gorący okres imieninowo - urodzinowy, który trwa do kwietnia Chłopaki w tym okresie mają urodziny i imieniny.
EWCIK100
Fanka BB :)
A u nas okres świętowania właśnie się skończył. Wczoraj mieliśmy 12 rocznicę naszeg pierwszego ślubu.Jeszcze tylko w marcu Jero ma urodziny i koniec aż do lata.
U nas też dzisiaj zimno. Siedzimy w domku i grzejemy się przy kominku. Pojechaliśmy tylko z Kajciem na zakupy, ale zamarźliśmy okropnie! A na jutro prognozują to samo.
Chłopaki chcą w drugiej połowie tygodnia jechać na narty, ale nie wiem jak im to wyjdzie. W taki mróz na stoku musi byc nieciekawie. A jak do tego jeszcze zacznie wiać ... brr.
U nas też dzisiaj zimno. Siedzimy w domku i grzejemy się przy kominku. Pojechaliśmy tylko z Kajciem na zakupy, ale zamarźliśmy okropnie! A na jutro prognozują to samo.
Chłopaki chcą w drugiej połowie tygodnia jechać na narty, ale nie wiem jak im to wyjdzie. W taki mróz na stoku musi byc nieciekawie. A jak do tego jeszcze zacznie wiać ... brr.
reklama
Podziel się: