reklama
EWCIK100
Fanka BB :)
Edzia: Jeremi chodzi na rehabilitację. Ćwiczymy z rehabilitantką dwa razy w tygodniu. Niepokoiło mnie to, że w pewnym momencie zatrzymał się w rozwoju ruchowym. Nie podejmuje prób ani wstawania ani raczkowania. Kajetn co prawda też nie był pod tym względem super szybki, ale jednak systematycznie się rozwijał. A Jeremi nic. Badał go też pediatra i niczego niepokojącego sie nie doszukał. Uspokajają mnie, że taka jego uroda, ale ja już trochę panikuję. Dlatego na sobotę umówiłam się jeszcze na wizytę u neurologa, nich go poogląda i wypowie się, co o tym myśleć? Co prawda rehabilitantka mówi, że wszystkie odruchy są u niego ok, napięcie mięśniowe też, ale wolę się upewnić.
Kajtek ostatnie dni ferii spędził w Czechach na nartach. Tu kilka zdjęć:
Zjazd na oponach:
Obiadek na stoku
Z tatusiem:
Na wyciągu:
Solo na stoku:
Kajtek ostatnie dni ferii spędził w Czechach na nartach. Tu kilka zdjęć:
Zjazd na oponach:
Obiadek na stoku
Z tatusiem:
Na wyciągu:
Solo na stoku:
SUPER ZDJĘCIA
EWCIK napewno wszystko jest OK 8)
ja chyba tez musze jeszcze raz do neurologa sie wybrać
mój Kacper przekręca głowę na prawą stronę i wywija tłów w prawo w księżyc
jak byłam jak miał 5 miesięcy to podobno było wszystko ok ale mnie to nie pokoi
EWCIK napewno wszystko jest OK 8)
ja chyba tez musze jeszcze raz do neurologa sie wybrać
mój Kacper przekręca głowę na prawą stronę i wywija tłów w prawo w księżyc
jak byłam jak miał 5 miesięcy to podobno było wszystko ok ale mnie to nie pokoi
reklama
EWCIK100
Fanka BB :)
Dziewczyny, Kajtek w szkole pisał list do kolegi. Szkoda, że nie mam jak go zeskanować, ale cytuję:
Joł ziomalu!
Nazywam się Kajetan i mam psa Skutera. Na moich urodzinach było ziomiście. Częsta gram na kompie. (...) Oprócz psa mam jeszcze 3 koty, papugę żako i 30 rybek w jeziorku w ogrodzie. Chodzę do szkoły TAK.
ziomek
I nauczyciele muszą to sprawdzać i poprawiać. Współczuję.
Joł ziomalu!
Nazywam się Kajetan i mam psa Skutera. Na moich urodzinach było ziomiście. Częsta gram na kompie. (...) Oprócz psa mam jeszcze 3 koty, papugę żako i 30 rybek w jeziorku w ogrodzie. Chodzę do szkoły TAK.
ziomek
I nauczyciele muszą to sprawdzać i poprawiać. Współczuję.
Podziel się: