reklama
A
Agnexx
Gość
Też mi się marzy córka, ale świadomie nie zdecyduję się już na dziecko, chyba, że los mi pomoże...
U nas cały czas piekna pogoda, aż chce się żyć... ;D
Klasa Patryka dostała książeczki z PZU pt ."Bezpieczna droga do szkoły". Jest tam kilka zadań do zrobienia, a następnie ksiązki wrócą do PZU. Jest to forma konkursu, a nagroda to wyjazd dla całej klasy do Disneylandu pod Paryżem. :laugh:
U nas cały czas piekna pogoda, aż chce się żyć... ;D
Klasa Patryka dostała książeczki z PZU pt ."Bezpieczna droga do szkoły". Jest tam kilka zadań do zrobienia, a następnie ksiązki wrócą do PZU. Jest to forma konkursu, a nagroda to wyjazd dla całej klasy do Disneylandu pod Paryżem. :laugh:
Witam!
Przedstawiałam się już na innym wątku, ale skorzystam z zaroszenia i przeniosę się tutaj.
Jak wspominałam, mam starszą córcię (klasa 3), a w marcu przyjdzie na świat jej siostrzyczka.
Podjęłam temat Zielonej szkoły. Dzieci wyjeżdżają w maju nad morze na 3 tygodnie. Uważam, że to długo.
Jestem ciekawa jak to wygląda u Was.
Ewcik- Jest to szkoła publiczna.
Przedstawiałam się już na innym wątku, ale skorzystam z zaroszenia i przeniosę się tutaj.
Jak wspominałam, mam starszą córcię (klasa 3), a w marcu przyjdzie na świat jej siostrzyczka.
Podjęłam temat Zielonej szkoły. Dzieci wyjeżdżają w maju nad morze na 3 tygodnie. Uważam, że to długo.
Jestem ciekawa jak to wygląda u Was.
Ewcik- Jest to szkoła publiczna.
No nie do końca wakacje, bo biora podręczniki i mają lekcje. A i pogoda bywa w maju różna.
Dla rodziców, jak dla rodziców, ale to są jeszcze nie takie duże dzieci i nie każde znosi taką długą rozłakę z domem.
Moja była na koloniach, ale dwa tygodnie i tęskniła. A mieli mnóstwo zajęć, bo to były kolonie sportowe.
Nie jestem za Zielonymi szkołam, niestetyi
Dla rodziców, jak dla rodziców, ale to są jeszcze nie takie duże dzieci i nie każde znosi taką długą rozłakę z domem.
Moja była na koloniach, ale dwa tygodnie i tęskniła. A mieli mnóstwo zajęć, bo to były kolonie sportowe.
Nie jestem za Zielonymi szkołam, niestetyi
Edzia
Fanka BB :)
Mokkate u nas też jest co roku zielona szkoła, ale na tydzień, w zeszłym roku Alex był pierwszy raz poza domem sam na tej zielonej szkole i bardzo mu się podobało, ale dzwonił codziennie i tesknil...3 tygodni sobie nie wyobrażam, ale może na 2 wyślę go na wakacje...
A skąd jesteś? słyszałam, że na Ślasku są zielone szkoły na 3 lub 4 tygodnie
Basiaj dzieki za miłe słowa, napewno przywieziemy dużo zdje ć
A skąd jesteś? słyszałam, że na Ślasku są zielone szkoły na 3 lub 4 tygodnie
Basiaj dzieki za miłe słowa, napewno przywieziemy dużo zdje ć
reklama
Podziel się: