reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

POGADUCHY O WSZYSTKIM

No, nareszcie jakieś zdjęcia!
Edzia, Wiki wygląda cudnie w tej sukieneczce! :). Tak mi się marzy dziewczynka. Też moglabym ją tak cudnie ubierać. A chłopaka to tylko ciągle w spodnie i spodnie. Zero wyboru. ;)

reklama
Też mi się marzy córka, ale świadomie nie zdecyduję się już na dziecko, chyba, że los mi pomoże... ;)
U nas cały czas piekna pogoda, aż chce się żyć... ;D
Klasa Patryka dostała książeczki z PZU pt ."Bezpieczna droga do szkoły". Jest tam kilka zadań do zrobienia, a następnie ksiązki wrócą do PZU. Jest to forma konkursu, a nagroda to wyjazd dla całej klasy do Disneylandu pod Paryżem. :laugh:

hello hello
jakoś tu u nas pustawo ostatnio się zrobiło
dziewczyny co sie stało czyżby tematy się skończyły czy może czasu poprostu nie mamy

wczoraj kupiłam mojej córce pierwszy biustonosz
::) ::) ::)

no ja jestem zabiegana, jutro wieczorem wyjezdzamy na narty do Austrii, to nasz pierwszy wypad we czwórkę, mam nadzieję, ze bedzie fajowo...jak wrócę to prześlę jakieś zdjecia i napiszę, a teraz znikam i pozdrawiam.

Witam! :)
Przedstawiałam się już na innym wątku, ale skorzystam z zaroszenia i przeniosę się tutaj.
Jak wspominałam, mam starszą córcię (klasa 3), a w marcu przyjdzie na świat jej siostrzyczka. :D
Podjęłam temat Zielonej szkoły. Dzieci wyjeżdżają w maju nad morze na 3 tygodnie. Uważam, że to długo.
Jestem ciekawa jak to wygląda u Was.
Ewcik- Jest to szkoła publiczna.

EDZIA udanego wyjazdu życzę i czekamy oczywiście na zdjęcia

Zielona , biała szkoła ja pierwszy raz słyszę u nas czegoś takiego nie ma
a fakt że 3 tyg nad morzem toż to przecież wakacje
i chyba bardzo duzy stres dla rodziców

No nie do końca wakacje, bo biora podręczniki i mają lekcje. A i pogoda bywa w maju różna.
Dla rodziców, jak dla rodziców, ale to są jeszcze nie takie duże dzieci i nie każde znosi taką długą rozłakę z domem.
Moja była na koloniach, ale dwa tygodnie i tęskniła. A mieli mnóstwo zajęć, bo to były kolonie sportowe.
Nie jestem za Zielonymi szkołam, niestetyi :(

Mokkate u nas też jest co roku zielona szkoła, ale na tydzień, w zeszłym roku Alex był pierwszy raz poza domem sam na tej zielonej szkole i bardzo mu się podobało, ale dzwonił codziennie i tesknil...3 tygodni sobie nie wyobrażam, ale może na 2 wyślę go na wakacje...
A skąd jesteś? słyszałam, że na Ślasku są zielone szkoły na 3 lub 4 tygodnie

Basiaj dzieki za miłe słowa, napewno przywieziemy dużo zdje ć

reklama
Do góry