reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pogaduchy o maluchach. Rady i Porady

Emisia przybrała od wagi urodzeniowej 3050 w równy miesiąc do 3870 a więc 820g czyli slicznie, na samym cycu.
Anulka no niestety nie jest łatwo i rozumie twoje zwatpienie bidulko, niestety tak to jest z niektórymi dzieciaczkami
zuzu u mnie ten biały cukier szkodził ale trudno go całkiem wyeliminowac , chociaz staram się
alex, zuzu u mnie pierdy sa wielkie i czasem i kupka , dlatego to karmienie jest czasem męczące bo Emilka puszcza wtedy cyca i się złości

reklama
Dzięki wisieńka Od jutra spróbuję z brązowym cukrem.
Mały ma na pewno silną potrzebę ssania niestety nie chce żadnego smoka! ew. tylko na spacerze i to przez chwilę.
Zjadłam brzoskwinie i okazało sie ze nie mały a ja mam uczulenie a nigdy wcześniej nie miałam.

Chodzicie ze swoimi dziećmi po sklepach? Ja postanowiłam że dopiero po szczepieniach ale ciężko jest szczególnie gdy cały dzień jestem sama w domu.

Chodzicie ze swoimi dziećmi po sklepach? Ja postanowiłam że dopiero po szczepieniach ale ciężko jest szczególnie gdy cały dzień jestem sama w domu.

Ja staram się nie chodzić po sklepach z małym. Na szczęście możemy go zostawić u dziadków jak chcę iść do jakiegoś większego centrum.

Ja niestety jestem zmuszona do zakupow z mala. Duze centra mijam z daleka, ale mniejsze sklepiki musze codziennie zaliczyc plus do tego targ :/ czasem ida ze mna starsze dzieciaki i wtedy zostaja z mala przed sklepem, a ja robie szybko zakupy.

u nas mały zaliczył już 3 centra handlowe i spisał się rewelacyjnie, ale staramy się to ograniczać takie wypady do minimum, mniejsze sklepy czasem odwiedzamy spacerkiem; zakupy na ogół robi Paweł

reklama
Dziewczyny, w piatek byla u nas w domu pediatra (standartowa wizyta u noworodka) Odpytalam ja odnosnie skladu szczepionek i zdecydowalam ze wykupie albo 5w1 albo 6 w 1, tylko zastanawiam sie ktora.

Czy warto doplacic i szczepic na zoltaczke czy lepiej wziac ta bez zoltaczki? Jeszcze wprawdzie mamy miesiac czasu ale nie chce decyzji zostawiac na ostatni moment.

Ktora szczepionka szczepilyscie dzieci?

Do góry