reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pogaduchy o maluchach. Rady i Porady

reklama
corin a ja szczepilam 6 w 1 infantrix hexa pediatra mowila ze jest bezpieczna i bede chciala zaszczepic na pneumokoki i moze na rota ale ta szczepionka kosztuje ok 300 zł *2 wiec jeszcze nei wiem, a 5 w 1 to pentaxim
anulka moja mały tez chrącha ja prosiaczek jak ma w nosku cos, ja mu gluty wyciagalam gruszka a teraz pediatra kazala kupic roztwór wody morskiej i mu psikam 1 dziennie i ładnie nisek sie oczyszcza czasami pomagam grusza, a dziecko jak nie chracha i nic mu w nosku nie przeszkadza to jest spokojniejsze

Nazwy tych szczepionek niewiele mi mowia... Mi pediatra powiedziala tylko tyle ze dzieci sa rozne i jedne moga reagowac dobrze na 6w1 a inne nie. To samo dotyczy oczywiscie kazdej innej szczepionki.

Pneumokoki i rota sobie podarujemy... Kokow jest tyle roznych odmian ze ta szczepionka w zasadzie wogole nie chroni.

Ostatnia edycja:
Kobietki... zastanawiam się bardzo poważnie nad chustą. Czy któraś już zakupiła chustę, ewentualnie ma jakieś wcześniejsze doświadczenia z tym wynalazkiem? Byłabym wdzięczna.

My dostalismy 2 nosidełka w prezencie i nie bardzo wiem od kiedy można w nie wkłądac i o chuście tez myślę.
Jesli chodzi o szczepienia to załapalismy się na Program szczepień co by to nie znaczyło a dla nas znaczy tyle, ze mamy wszystkie z pneumo, rota i meningo gratis:-D

ja podobnie jak corin pneumo i rota sobie podaruje..
co do chusty jestem zdecydowana, tylko chciałam używana hoppendiz i ciężko wygrać aukcje a nowa to koszt 250zł. Biorę pod uwagę także nati - jest tańsza 150zl i lennylamb - 180zł. moja sasiadka ma ta pierwsza, gatunkowo super; funkcjonalna bardzo

witam
my sczepimy 6 w 1 + rota+ pneumo
chusty mi się bardzo podobają ale czy ja dałabym radę sama zawiązać sobie takie cudo:baffled:
dlatego też rozważam nosidełko tylko teraz jakie??????

reklama
Do góry