reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pogaduchy o maluchach. Rady i Porady

Dziób nie powinno Ci byc glupio, chyba kazda z nas ma czasem dosc, ja w kazdym razie mialam juz dosc nie raz. Ale jak patrze na moja kruszynke jak spi i wyglada jak aniolek to plakac mi sie chce ze szczescia i zapominam o wszytskich trudach:-)

A jak spedzacie czas ze swoimi maluchami? Chodzi mi o to jak sie z nimi bawicie? Bo poki co tylko czasem sobie "pogadamy". Klade Karoline sobie na kolanach i gadamy;) A ona dodatkowo macha przy tym raczkami i nozkami:)

reklama
dziob ja tez sie denerwuje ale na siebie sama ze jestem z natury nerwowa, bo to nie wina malej.. denerwuje sie jak daje jej cyca a ona go chwyta a pozniej sie tak wygina do tylu jak banan trzymajac ciagle sutka w buzi, tak mi je nadszarpala ze dzisiaj bola mnie jak cholera nawet z nakladkami :/ smaruje puralanem, moze da rade wyleczyc.

U nas pepuszek odpadl na 8. dzien, w sumie w 7. dniu juz sie ledwo ledwo trzymal ale na 8. dzien zakladalam pieluszke, mala machnela noga i odpadl. Nie papral sie w ogole.

U nas z pępkiem były przygody.. W 5 dobie wylądowaliśmy w szpitalu bo nam się z niego sączylo i śmierdziało. Okazalo się że źle pokazali jak to się powinno robic. Ale po tej wizycie i opatrunkach w preparacie ze spirytusu po kolejnych 3 dniach odpadł zostalo nam tylko całkowite wygojenie. A to z nia na dzień wyglada coraz lepiej.
Mały daje popalić w inny sposób cały dzień dziś z cycem w buzi a ja nie mam czasu nic zrobić, nerwy też mi już powoli puszczaja. Aż mi głupio że daje sie ponieść.

eh czasem bywają takie dni nie mamy na to wpływu. głowa do góry ....a to że puszczają ci nerwy to nic złego:tak:

hej kochane, u nas kikut nadal jest...
A mam pytanie o kupki... bo dzis mała robiła kilka razy taka pienistą i bardziej wodnistą, strzelającą... nie wiem co to oznacza??

moja wczoraj zrobiła tez wodnistą ale w kolorze dotychczasowych kup a la curry:) poprzedzały tę kupke bączki i niepokój w czasie snu - dziś jest lepiej.Moze to cos co ja zjadłam..?

sestina, no pois masz dokładniejszy niz mój hehe...dokladnie to taka kupka, aż się pieniła jak szła... w nocy mała jadła średnio co 2 godziny... tez myśle, że to przez coś co zjadłam...tylko co...

sestina:-D:-D:-D
a mój zjadł o 8:30 i jeszcze spi ....zaraz rozsadzi mi balony:eek:

dodi a co jadłaś?

reklama
No kolor w miare normalny, zólty, ale tych grudek jakby mniej...takie wodniste bardziej to było.. może sie przejadła, bo co 2 godziny dzis w nocy wołała... a wczoraj tak ładnie spała w nocy...no niestety zawsze nie może byc kolorowo he

MADZIA ulżyj se hehe i upusć troszkę.. moja lezy obok mnie i ciaglę postękuje i sie wygina podczas snu.. chyba ja coś tam w brzuszku nie pasi

Do góry