nusia181
Fanka BB :)
dzien dobry porannie. Kurcze wrocilam o 24:20 z pracy i wzielam sie za prasowanie do 2:20 w nocy. i juz jestem na nogach:-( synek wczoraj pospal ze mna do 9 ale dzis juz nie za bardzo chcial. no ale trudno.
vill- podoba mi sie ta pierwsza ozdoba. Kurcze z niczego zrobic coś:-)no i super ze wizyta u lekrza się udala i wszytko ok
lastpetunia- i jak lot? JAk roksi?
kasiulka i reszta dziewuszek- where are you???? hooop hooop???
Chyba wszytkie sprztacie, gotujecie i pieczecie. super.
kajoinka- wpsolczuje. dobrze ze trwaja ok 2 dni. niedlugo bedzie dobrze:-) mam nadzieje ze i u kuby nic sie nie roziwnie.
nefi- elegancko ze nefrolog nie znalazl zadnych nieporoszonych gosci u cibie:-)
Z piatku na sobote w nocy zrobilam 140 pieorgów. jutro mam wolne to dalej bede rzadzila w kuchni, choc z tym moim urwiskiem nie wiem jak dam rade, Wszytkie szafki jego i zawartisc na podlodze.
.......czas na herbateke...........
vill- podoba mi sie ta pierwsza ozdoba. Kurcze z niczego zrobic coś:-)no i super ze wizyta u lekrza się udala i wszytko ok
lastpetunia- i jak lot? JAk roksi?
kasiulka i reszta dziewuszek- where are you???? hooop hooop???
Chyba wszytkie sprztacie, gotujecie i pieczecie. super.
kajoinka- wpsolczuje. dobrze ze trwaja ok 2 dni. niedlugo bedzie dobrze:-) mam nadzieje ze i u kuby nic sie nie roziwnie.
nefi- elegancko ze nefrolog nie znalazl zadnych nieporoszonych gosci u cibie:-)
Z piatku na sobote w nocy zrobilam 140 pieorgów. jutro mam wolne to dalej bede rzadzila w kuchni, choc z tym moim urwiskiem nie wiem jak dam rade, Wszytkie szafki jego i zawartisc na podlodze.
.......czas na herbateke...........
Ostatnia edycja: