reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

dzien dobry porannie. Kurcze wrocilam o 24:20 z pracy i wzielam sie za prasowanie do 2:20 w nocy. i juz jestem na nogach:-( synek wczoraj pospal ze mna do 9 ale dzis juz nie za bardzo chcial. no ale trudno.

vill- podoba mi sie ta pierwsza ozdoba. Kurcze z niczego zrobic coś:-)no i super ze wizyta u lekrza się udala i wszytko ok

lastpetunia- i jak lot? JAk roksi?
kasiulka i reszta dziewuszek- where are you???? hooop hooop???
Chyba wszytkie sprztacie, gotujecie i pieczecie. super.

kajoinka- wpsolczuje. dobrze ze trwaja ok 2 dni. niedlugo bedzie dobrze:-) mam nadzieje ze i u kuby nic sie nie roziwnie.

nefi- elegancko ze nefrolog nie znalazl zadnych nieporoszonych gosci u cibie:-)

Z piatku na sobote w nocy zrobilam 140 pieorgów. jutro mam wolne to dalej bede rzadzila w kuchni, choc z tym moim urwiskiem nie wiem jak dam rade, Wszytkie szafki jego i zawartisc na podlodze.

.......czas na herbateke...........

Ostatnia edycja:
reklama
U nas dużo pracy...jak u wszystkich . Byliśmy z Franiem na sesji zdjęciowej :) Bardzo fajnie było teraz czekamy na efekty . Póki co mamy jedno zdjęcie

WESOŁYCH ŚWIĄT

ART_4404 (1).jpg

Ahoj.
My juz praktycznie wyrobieni - dziś była akcja uszka ;-)
Jutro w nagrodę chyba nawet do sąsiadki (w końcu) się wybiorę - na babski zlot.

Także i my życzymy wszystkim zdrowych, pogodnych, pełnych ciepła, radości i miłości świąt oraz mnóstwa wspaniałych prezentów pod drzewkiem ;-)

Hejka!
Nowe nicki widze, a ja tu zagladam raz na pare miesiecy :( Ah bo laptop mnie drazni, trzeba go sformatowac ale przedem zgrac milion fot a tego nie ma komu zrobic ( ja raz sie zabralam pozgrywalam...a minela chwila nie pamietam juz cos i musialabym od nowa przejrzec plytki co zgrane co nie :baffled: ) ...wylacza sie sam nagle bez sensu taka robota. Mam nadzieje, ze po formacie bedzie do zycia zaczne czesciej wpadac ;-) Chociaz tez tutaj wychodzi lenistwo- fb mam aplikacje na tel i co sobie przysiade czy usypiam malego telefon w reke i latwiej wpasc napisac zobaczyc co i jak :)

Ja tez szykuje na raty Wigilie ( dla nie wtajemniczonych mieszkam za granica i spedzam ja w tym roku z mezem i tata a 26 grudnia dolatuje mama) nie jest lekko co znikne w kuchni 10 minut i medzi mi male, pozatym na sekunde go sie nie da zostawic, nawet juz w chodziku wygnie sie tak, ze cos siegnie, zrzuci, otworzy ehh A raczkujac i wstajac co rusz sie cos dzieje.. Wiec lekko nie jest, dopiero kilka rzeczy zrobione i tak to na raty idzie. Jutro posprzatam bo wlasciwie pozmywac lazienke, odkurzyc i zmyc pokoj i wszystko wiec juz po calym gotowaniu itp sie jutro zrobi. M pracuje do popoludnia ale tata bedzie do pomocy ( chociaz mi malego zajmie).

Malutki ciagle chory dzis jeszcze wiekszy gil i kaszel:( Mam nadzieje, ze mamie sie uda cos mi przywiesc z PL na to..
Ja tez sie rozlozylam lekko mam ochote sie wsciec bo ani ja ani Dorian od 9 msc nie bylismy chorzy!! I akurat te pare dni na swieta, no jakas klatwa czy co :/

A Wam marcóweczki kochane tymczasem spokojnych, śnieżnych ( zazdroscimy!!!) radosnych Świąt w otoczeniu bliskich i przyjaciół :happy2: I jeszcze wspanialszego Nowego Roku!

wesolych.jpg

Witam zyczenia potem bo na telefonie zdjecia niedarady dodac...
A ozdoba sliczna no no zadziwiasz mnie kochana :-)
Wszystkie dzieciaczki na czerwono ubrane sliczne :-)
Moja ma wllasnie mala drzemke a o 16rodzinka sie zbiera..:-)

reklama
Przyznawać się!
Prezentami się bawicie czy do sylwestrowego balowania szykujecie? ;-):-D

Rafał przezachwycony pchaczem od dziadków - od rana aż drgawek na jego widok dostaje - ma przynajmniej motywację do przemieszczania, cwaniak mały
biggrin.gif
A buja się coraz lepiej - ciekawe czy ruszy jeszcze w tym roku czy dopiero w następnym....

Ja dziś wysłałam M na zakupy do drogerii R, bo ładne promocje i dodatkowy rabat 20% to sobie pomyślałam, że warto skorzystać...
Żeby mu było łatwiej, wydrukowałam mu stronę z interesującymi mnie produktami i napisałam z boku ilości - oczywiście, jak na prawdziwego faceta przystało, wszystko pokręcił - a jak! A z deserków głównie jabłko i gruszkę wziął - jakbyśmy mało mieli zapasów domowej roboty :rolleyes2:
No tom skorzystała z promocji - za tydzień będę sama w mieście, to będę robić zakupy jeszcze raz...

Do góry