beata zgrzytanie
brrrr! Wiem doskonale o czym piszesz
U nas 6 zęboli i zgrzytanie na porządku dziennym - podsuwam mu więc coś, co mu pozwoli zrobić z nich lepszy użytek.
last u nas szły zęby w komplecie po 3 sztuki - mam nadzieję, że u was szybko wyjdą i Roksi poczuje się lepiej. Widzę, że ruchowo i rozwojowo też pędzi do przodu.
Mój załapał jak stukać klockiem o klocek, po tym jak mu mama pokazała ;-)
A ruchowo prostuję - mam w domu rako-skoczka. No bo o raczkowaniu trudno mówić, ale to już nie jest pełzanie - podnosi się dupkę, odpycha się rękami i jest taki skok w tył - komicznie to wygląda
No i poturlałem się dzisiaj po podłodze w sypialni ;-)
Udanego i spokojnego wyjazdu/lotu.
uuuu zaglądam a tu pusto ojoj
A czyja to wina ?
Jak się wszytskie ewakuowały, to co.....
beata kliknij najlepiej w czyjś suwaczek - przekieruje Cię na stronę suwaczków; tam sobie stworzysz takie cudo - na końcu bedziesz miała 2 czy 3 linki
Wtedy wchodzisz na swój profil - ustawienia i dajesz edytuj sygnaturę - tam wklejasz link, który masz na końcu tworzenia suwaczka; dajesz zapisz sygnaturę i powinno już być ;-)
karolina coś kojarzę ;-), ale przyznam, że słabo - bo więcej było takich dziewczyn na krótko. No ale co prawda, to prawda - czasem też cięzko znaleźć czas
Mój bąbel juz śpi, choć dzisiaj przysnęliśmy po południu dłużej niż zwykle (bo razem) i poszedł spać trochę później. Bez delikatnych protestów też się nie obyło.
A teraz patrzę jednym okiem na tv, emek męczy smartfona również patrząc jednym okiem na tv, ja zaś drugim okiem buszuję po necie.