Witam się i ja. Już cholera dzieci zdrowe były całkowicie a ja cały czas katar miałam kiedy to wczoraj mi się pogorszyło i doszedł kaszel,ból zatok i gardła i ogólne przeziębienie - ból mięśni. Więc popołudniu Pola się obudziła katarem i kaszlem! A Bartek jeszcze zdrowy ale nie wiem ile to potrwa. W niedziele wyprawiam Bartka urodziny dla 6 dzieci i jak chociaż raz kaszlne to te matki zawału dostaną więc nie wiem co robić !!! Masakra!!!
pola się budzi nocą z sto razy dziś od 21-24 3 razy potem od 4-5
4 razy potem od 6-8 3 razy i wstalysmy a ja o 1
poszlam spać więc nie przytomna jestem!
Choinki jeszcze nie ma i w ogole zalamana jestem bo mam w tym roku wyprawic wigilie dla 19 osob a nie wiem jak to zrobie jak ja gotowac nie cierpie i nie mam kasy na to cale żarcie! Do tego mam 7talerzy małych,9 dużych i 12głębokich! A szklanek może z 6 chyba każdy weźmie swój zestaw, bo jakoś nie mam skąd wziąść reszty
pola się budzi nocą z sto razy dziś od 21-24 3 razy potem od 4-5
4 razy potem od 6-8 3 razy i wstalysmy a ja o 1
poszlam spać więc nie przytomna jestem!
Choinki jeszcze nie ma i w ogole zalamana jestem bo mam w tym roku wyprawic wigilie dla 19 osob a nie wiem jak to zrobie jak ja gotowac nie cierpie i nie mam kasy na to cale żarcie! Do tego mam 7talerzy małych,9 dużych i 12głębokich! A szklanek może z 6 chyba każdy weźmie swój zestaw, bo jakoś nie mam skąd wziąść reszty
Ostatnia edycja: