gagucha85
Fanka BB :)
znów zrobiło się tłoczno skład prawie jak rok temu o tej samej porze
Atomówka-mój zasypia koło 20 i spi jednym ciagiem do 1, potem smoczek i spi dalej do 4 a o 4 to juz mleczko na spiocha. Ostateczna pobódka następuje o 7 rano Co do zabawek to kupiłam ostatnio 'walek do raczkowania'-rewelacja! radochy co niemiara
pinula-podziwiam i zazdroszcze! Teskno za takim aktywnym zyciem, ale z drugiej strony cieszę sie, że mam tyle czasu dla mojego Bąbla...
Kasiulka-najlepszego! prezent "pierwsza klasa"
nusia-ale masz przerypane z tą pracą ... , latwo nie jest na emigracji, mam nadzieję, że szybko wrócicie...
nefi-fajnie, ze studiujesz. Tez zamierzam w przyszłym roku. Kurcze..tylko nie wiem co ma dzisiaj sens?
vill-duzo duzo zdrowia dla Rafalka!
U nas póki co oszałamiających postępów brak
-Filip ładnie siedzi, ale nie usiądzie
-równie ładnie stoi na nóżkach (oparty o mebel), ale sam nie stanie
-zębów brak!
-je wszyyyystko co mu podsunę, ale ciągle i tak na pierwszym miejscu jest cyc
-pełza głównie do tyłu
-pozycja startowa do raczkowania opanowania, ale bardzo nielubiana
-z ust wydobywa się mnóstwo dzwieków, piski, charczenie, basikiem Mały tez zasuwa, dużo plucia i oczywiscie sylaby mamamama tatata dedede baba i takie tam
-ulubiona zabawka-worki foliowe i gazeta
-pampek ten sam na tylku calą noc, od 20 do 7 rano...
no to by było na razie tyle
Atomówka-mój zasypia koło 20 i spi jednym ciagiem do 1, potem smoczek i spi dalej do 4 a o 4 to juz mleczko na spiocha. Ostateczna pobódka następuje o 7 rano Co do zabawek to kupiłam ostatnio 'walek do raczkowania'-rewelacja! radochy co niemiara
pinula-podziwiam i zazdroszcze! Teskno za takim aktywnym zyciem, ale z drugiej strony cieszę sie, że mam tyle czasu dla mojego Bąbla...
Kasiulka-najlepszego! prezent "pierwsza klasa"
nusia-ale masz przerypane z tą pracą ... , latwo nie jest na emigracji, mam nadzieję, że szybko wrócicie...
nefi-fajnie, ze studiujesz. Tez zamierzam w przyszłym roku. Kurcze..tylko nie wiem co ma dzisiaj sens?
vill-duzo duzo zdrowia dla Rafalka!
U nas póki co oszałamiających postępów brak
-Filip ładnie siedzi, ale nie usiądzie
-równie ładnie stoi na nóżkach (oparty o mebel), ale sam nie stanie
-zębów brak!
-je wszyyyystko co mu podsunę, ale ciągle i tak na pierwszym miejscu jest cyc
-pełza głównie do tyłu
-pozycja startowa do raczkowania opanowania, ale bardzo nielubiana
-z ust wydobywa się mnóstwo dzwieków, piski, charczenie, basikiem Mały tez zasuwa, dużo plucia i oczywiscie sylaby mamamama tatata dedede baba i takie tam
-ulubiona zabawka-worki foliowe i gazeta
-pampek ten sam na tylku calą noc, od 20 do 7 rano...
no to by było na razie tyle
Ostatnia edycja: