Mini jak Duszka ma uważasz że Duszka ma problem z kupsztalami do daj jej więcej jabłka, a najlepiej z rana przed pierwszym karmieniem. U nas zawsze pomagało. A może to jednak zuby idą? Przypomnij Duszka już coś tam ma w japie?
Madziorka bardzo mi przykro! Pamietam że Adaśko jada gluten, a od dawna? Może lepiej na kilka dni odstawić gluten, może w tym leży problem? Pamiętam że jakoś niedawno Marcin Pere też miał jakby kolki, a może się mylę? Nie pamiętam też jak to się skończyło...
Vill no to pięknie że Rafał tak Tobie zasypia, od przypadku do przypadku i nie zauważysz kiedy sam Ci się nauczy tak zasypiać
Kasiulka no to niezła z Ciebie kuchara!
trzymam kciuki by Grześ się rozsmakował w Twojej kuchni! Dobrze że Grześ też już się wykaraskuje z przeziębienia. Ale mimo wszystko może lepiej idź do lek. niech go osłucha.
Amandla widziałam foty Mani, pikna z niej królewianka! Fajnie że chrzest udany, no bo w sumie dlaczego miałby się nie udać...
Jeszcze tylko sprawozdanie z tresowania:
A więc w dzień Antoś zasypiał ładnie w łóżeczku, bez marudzenia. Poobwieszałam łóżeczko zabawkami, więc przed uśnięciem trochę się bawi, gada do nich i w końcu zasypia!
A wczoraj na noc płakał przez 15 min, ale jak usnął to spał już do 2,30 kiedy to obudził się na karmienie
Ale za to dziś... usnął w ciągu 10 min i nawet nie jęknął
Zero, zagadał do żaby i usnął
Chyba się udało, ale i tak mam małe poczucie winy za tą tresurę...
A ciekawe jak Marii idzie z Polą?
Do miłego!