reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Hej.
Jesteśmy. I nawet nadrabiania nie mamy ;-)

U nas dobrze - Rafałek pogodny i roześmiany. Cioteczki zabawiają. Co chwilę coś się dzieje i tak czas mija w zawrotnym tempie.

helena wspólczuję - wygląda na to, że przydałoby się emka trochę do pionu postawić, bo jak Ty jesteś matką, tak i on ojcem - a role żony i męża to odrębny temat... Poza tym im mniej Ci pomaga, tym mniej masz czasu dla niego, więc sam jest sobie winien. Mam nadzieję, że uda Ci się go zmobilizować do większej pomocy

Maruusia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :-)

Buziaki dla obecnych ;-)

reklama
kasiulka super ze Grześ znowu jest tym roześmianym Grzesiem a jak czytam o Twoim synku to jak bym widziała swojego :-D moj juz od dawna ma regularne drzemki i najgorsze ze jedna przypada pod koniec naszej rehabilitacji ( mamy we wtorki 14-15 ) i nijak nie da sie go przestawic

vill no to masz wesoly domek fajnie i Rafalek ma rozrywke :-)

marusia ciesze sie ze wesele sie udało i oczywiscie Wszystkiego Najlepszego

Hej!
Dziękuję za życzenia!
Wpadłam powiedzieć, że było cudownie! I tak... wszystko co dobre szybko mija, a szkoda.
Nogi bolą, kapela była REWELACYJNA!
Muszę się pochwalić, że Lenka przeszła samą siebie! O 20:00 zasnęła w wózeczku i spała do 3 nad ranem! Wcześniej robiła furorę i do każdego się śmiała ;) dostała tyle prezentów, że nie wiem jak się z tym ogarnąc!
Lecę spać, jak będę mieć jakieś fotki to pidrzucę ;)))

Oj cisza, cisza :tak:
To może w końcu odwiedzę naszą galerię...

Maruusia no i fantastycznie, że się podobało - przypuszczam, że Lena większą furorę robiła niż sama Ty ;-)
Ale nic dziwnego. Widzę jak cioteczki w mojego małego zapatrzone... Bo przecież takie maluchy to tylko do kochania i schrupania :-)

Tak więc cioteczki gugają, Rafał piszczy, że hej! a dziś jak wszyscy przy "kawie" się zajadali słodkościami, to też języczkiem mielił, więc mu troszkę gruszki z ogródka zrobiłam i choć przy pierwszych próbach krzywił się jak przy cytrynie, to otwierał buźkę i miał ochotę na jeszcze. No i wciągnął ze 2-3 solidne łyżeczki.

hej mam pytanie bo moja magda od wczoraj ma czerwone policzki nie ma gorączki policzki nie są suche ani błyszczące , nie podaje jej glutenu więc co to może byc? jestesmy na etapie ząbków wię czy to może byc od tego bo cos czytałam ?

Dzien dobry:-)

Maruusia juz pisalam na fb czekam na zdjecia:-Dgratulacje:-)i wszystkiego naj naj:-)

Moje dziecie wszystko pochlania mialam czekac z niektorymi sloiczkami ale on wszystko je wczoraj sprobowal kaszki ryzowo mlecznej z bobovity bananowej i poprostu byl w siodmym niebie:-Dwywalil 120:-)
Dzisiaj mamy sprobowac gruszek williamsa z gerbera ponoc dzieci je bardzo lubia, a najwiekszym przysmakiem jest zupka marchewkowa z ryzem z bobovity:-)

reklama
hej dziewczyny, mam pytanie moze któras odpowie mi na nie :)) czy takie maluchy jak nasze moga sie zarazic ospa?? pytam ponieważ Roksanka miała kontakt w sobote z kuzynką starsza o rok od Roksany (siostrzenica męża) a u tej prawdopodobnie zaczyna się ospa pojawiac (tzn podejrzenie ze to ospa) bo wczoraj zaczeło ja wysypywac i troche boje sie teraz o Roksane :/
a tak poza tym to u nas noce są naprawdę różne, czasami się budzi co 2-3 godziny a bodajże w ten dzień co napisałam na forum że właśnie budzi mi sie co chwile w nocy to akurat tą noc obudziła się tylko raz :)) więc już sama nie wiem co z tym moim dzieckiem jest :)) i dzisiaj jeszcze idziemy na kontrolę z bioderkami, zobaczymy czy juw wytworzyły się te jądra kostnienia :))
życzymy miłego i słonecznego dnia bo u nas się patelnia zapowiada :/

Do góry