reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

witamy was ciocie :) daaaaawno mnie tu niebylo ale zgladalam do was z pisaniem gorzej bo i czasu brak moze teraz nadrobie bo jestem na L4 generalnie unas wszytsko dobrze dzieci zdrowe Kornelka ruchliwa rozdarciuch piszczy i piszczy i tak caly dzien z przerwami na jedzonko i spanko wcina juz praktycznie wszystko siada sobie juz sama jak tylko ma sie czego chycic do stawania sie zabiera raczkowanie hehe pewnie ominie a rechabilitantka tak walczy o to raczkowanie a kornelcia uparta i niechce ;) z anemia wygralysmy :D teraz zelazo tylko w postaci naturalnej zadnych tabletek juz nie mamy :) naczyniaczek sie nam zmniejsza :) wszystko idzie ku dobremu :D

reklama
upał , w domu głośno i wesoło ...

Duszka ok , kupki się unormowały więc za kilka dni znowu coś spróbujemy jej wprowadzić ...

Przepraszam że tak przelotem ale ciężko mi znaleźć chwilkę .... może z wieczora coś ponadrabiam ..

witam po dluszej przerwie :))

musze was troche nadgonic :))
u nas ok, mala z rak mi nie schodzi ostatnio... a w nocy (oczywiscie spi z nami w lozku) nawet odwrocic sie od niej nie moge....
zebow jeszcze nie ma...
przewraca sie z brzucha na plecy (nie cierpi lezec na brzuchu wiec w sekunde sie obraca :))
ja sie spelniam jako mama gorzej z facetem.... powiem wam ze liczylam na jakies oswiadzyny tak sie zapowiaalo a tu dupa........ wiec troszke zla jestem na niego... no ale coz ....
zajrze jak terorytka zasnie bo juz sie drze

ps . mozecie zajrzec na zamkniety??

hej
Tunia jestesmy z wami
Mini to super ze zaczniecie jadac cos-my dzis jablko z ziemiaczkami caly słoiczek zjadła
villandra ty taka kobieta pracujaca:) muszisz miec takl ladnie w domu
kamiledi dawno cie nie bylo, jak wam sie uklada, moze nie jest gotowy na owe zareczyny-faceci to duze dzieci
Tak goraco dzis bylo /jest w cieniu na balkonie 37 stopni -wiec spedzilysmy dzien w domu .Za to weekend udany dzialkowalysmy sie plywalysmy w basenie bylysmy w stadninie popatrzec na koniki:)Mam nadzieje ze jutro chlodniej bo mam sporo spraw do zalatwienia na miescie.

Zobacz załącznik 488955

kamila ja do dzisiaj czekam na oświadczyny :-D:-D:-D
My z M po prostu stwierdziliśmy że pasuje się pobrać :-p - ech zero w nas romantyzmu :rolleyes2:
Ale Tobie życzę żeby M w końcu się na to zdobył :tak:- kto wie może szykuje jakąś niespodziewankę :-)

Ewstra super że Tosi smakują nowości ...
Ja się trochę boję , ale może jutro , pojutrze ugotuje marchewkę z pietruchą i dam ze dwie łyżki na próbę :tak:

Villandra ja myslę że Rafałkowi mogło się zmienić z tymi kupkami .... u nas też się zmieniło ale w drugą stronę .
Dusia robiła raz na 5 dni a teraz raz dziennie ... a jak był problem z kupkami to potrafiła robić co chwilkę :sorry2:

Bozienka spoko - loko , może Kornelka jeszcze poraczkuje . Mnie się wydawało że Borys też nie będzie raczkował bo tak się rwał do stania , ale poradził sobie :tak: Nie wsadzaj ją do chodzika tylko kładź na macie - to ją zachęci ...

Ja Dusi nie pozwalam stawać i widzę że ćwiczy od nowa przewroty na brzuch :tak::-)

aaaaaaaaaaaaaaa Ewstra .. super zdjęcie !!! :-) Ale się uśmiecha "pełną gębą " ... cudna jest :tak:

Ewstra śliczna focia!
Bozienka fajnie, że u Ciebie wszystko idzie ku lepszemu, tak trzymać!
Tunia współczuję, mam nadzieję, że jakoś się trzymacie!
Mini ja gdzieś czytałam, żeby na początku rozszerzania pietruchy nie dawać, ale nie pamiętam why?
Kamila mam nadzieję, ze chociaż jako tatuś się Twój chłopina sprawdza dobrze:D a bez oświadczyn też można żyć jak sama Mini dowodzi:)
Angel buteleczki Aventu natural zakupione już wysterylizowane czekają na swoją wielką próbę, bo póki co najbardziej zainteresowana śpi:D
a ja z małżem oglądam podnoszenie ciężarów na IO :szok: dzisiejsze upały spędziłyśmy w ogrodzie, a wczoraj na działce u znajomych, mam nadzieję, że już nieco chłodniej będzie bo nam się pomysły kończą na chłodzenie:)

niet, o pietruszkę, u nas w rodzinie to mój mąż nie rozróżnia pora od selera:D nie pamiętam gdzie to czytalam ale to jakies kilka dni temu było, jak znajdę to napiszę:zawstydzona/y:

dobry
My juz wyspane :dziecie wstawalo tylko 2 razy hura hura.Mama teraz pije kawke -jade do centrum zalatwiac sprawy bo pogoda sie gogorszyla-pada i nie ma upalu mozna oddychac.No a moj m zabral sie za malowanie mieszkania:) i wlsciciel zgodzil sie na panele:)wiec jestem mega szczesliwa ,mam nadzieje ze jak wrocimy nie bede musiala ogladac tej paskudnej wykladzinki.Zagladne za pare godzin

reklama
Cześć i czołem,
Marysia dzisiaj kończy PÓŁ ROKU!

Zobacz załącznik 489101

z tej okazji wszystkie Ciocie z BB zapraszamy na wieeeeelki tort półurodzinowy!

Garden-Birthday-Cake-300x300.jpg

Do góry