reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

heyka
jakie zawirowania pogodowe
wczoraj 36-37 w cieniu
dzisiaj ledwo na 20 wyrabia
no i znowu traby były i ludziska dachy potraciły
ranny co sie dzieje

Kamila Mini
bez ślubu mozna fajnie zyc,
o ile facet fajny gość i jakos tak emocjonalnych hustawek nie serwuje, bo to juz nie to , ze mozna sie ot tak spakowac , wyniesc i kazdy w swoja strone,
teraz juz jest razem na zawsze bo dzieci łacza.
a jezeli chodzi o to całe zamieszanie ze śłubem , mi juz by sie nie chciało nie,
ja mam juz chrzcin i tego całeg zamieszania troche dosc.

:):)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie porannie
Ja nie dostałam zaproszenia ;( ale czekam ;-)

Mala Marysiu gratulujemy!!! Jesteś przeslodka a wirtualny torcik no coz kusi ;-)

Moje dziecko daje do wiwatu, wstał o 5 i spał nie bedzie - bo nie! I już , ledwo na oczy patrzę... Nawet jak go wlozylam pod karuzelke to sie skarżył ... Aż mnie głowa boli od tego jego pokrzykiwania ... Czy tracę cierpliwość ? Chyba tak , jestem bardzo zmęczona

Do tego wczoraj w wypadku na drodze zginął w leicester polski chłopczyk miał tylko rok a jego 2 letnia koleżanka walczy o życie , jakiś debil wjechał w nich na pasach !!!! Dzieci były w wózkach . Nie mogę przebolec ;(

Witajcie - podczytałam Was na szybko....
Tosia urocza, najlepszego dla Marysi (już pół roku :szok:), fajnie że przeważnie dobre wieści u naszych maluchów - tak trzymać :tak:
agusia wierzę, że takie wypadki to szok - ja to teraz jakoś tak w ogóle nie umiem patrzeć na żadne reportaże czy wiadomości, w których mówi się o dziecięcym nieszczęściu - nie zrozumiem nigdy jak można np. porzucić takie bezbronne maleństwo :no:

U nas zaczyna się wielkie turlanie (na razie tylko w jedną stronę - z pleców na brzuch ;-)), poza tym porządki, a dziś dentysta-sadysta.

Trzymajcie się :-)

mini ona jak jest w chodziku to niedotyka nozkami poprostu sobie tam siedzi niestawiam ja zeby sie jej nozki niepokrzywily a na raczkowanu mi niezalezy synek nieraczkowal i zyje ;) unas nareszcie troszke chllodniej jest :D i nawet dzieciaki spokojniejsze :) zaraz wybieramy sie na spacerek

Bozienka Ja tez nie rozumiem szczerze mówiąc o co ten szum z chodzikami mój starszy syn w wieku 10 miesięcy chodził o własnych siłach i bez żadnych wspomagaczy , a chodzik miał i bardzo miło spędzał w nim czas, zanim stanal na nogach o wlasnych silach. Mial tez okres raczkowania i jedno nie zaburzylo drugiego.Nie wiem o co tyle szumu z tymi chodzikami, według mnie to sprawa indywidualna , każdy ma prawo do swoich decyzji tak jak z karmienie. Piersią vs butelka czy sloiczki vs gotowane jedzenie itd.

Vill ja tez wrażliwa jestem na takie tematy ;( ale to mojej koleżanki znajomej dziecko zginęło a na domiar złego ojciec tego chłopca powiesił sie 2 miesiące temu - Boże co ta matka musi czuć, jak ona sobie poradzi, taka tragedia ;(

Ewster zapomniałam napisać Toska dziewczyna jak malina! No cudna jest ! Ja chce dziewuszka - chce ! Taką śliczną!!!

Moje dziecko po x godzinach wrzasku usunęło na rękach , o ratunku !!! Myślałam ze nie dam rady, aż kawę z kofeina wypilam bo groziło mi pacniecie na cyce ;) Nie wiem co mu sie stało dziś , mam nadzieje ze jak wstanie to w lepszym humorze.
Jadę dziś po jumperoo z fisherprice'a ale bedzie miało dziecko radoche :) zakupilam mu juz taki skacz na futryne drzwi, ma wysoko powieszony ze tylko palcami dotyka lekko jak sie rozkica . Wkładam go na 5-10 min dziennie a pisku i radosci co nie miara ;-)

Marysiu wszystkiego najlepszego :tak::tak::tak: jaka ona słodziutka super

a Tosia tez fajniusia i ten szczery usmiech cudo

vill wklej linka do zdjecia Rafałka bo wyswietla sie cala galeria a nie mam czasu ogladac wszystkiego zaraz sie szykujemy na rehabilitacje :tak: widze ze praca wrze :-D pewnie ze trzeba sobie zrobic maly odpoczynek

agusia straszne nawet nie probuje sobie wyobrazic co ja bym zrobila na jej miejscu:no::no::no:

kasiulka jak tam wojarze ? macie pogode ? mam nadzieje ze tak i ze sie dobrze bawicie

nie wiem co to moje dziecko mi zrobilo ale tak mnie szczypia sutki ze nie moge wytrzymac podczas karmienia i nie tylko ma jakby naderwane nie wiem czy tak mocno ciagnie czy je tak sciska bo puki co zebow nie ma a co to bedzie jak beda :szok: no nic udanego dnia czas sie szykowac

reklama
Do góry