reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

heyka
jakie zawirowania pogodowe
wczoraj 36-37 w cieniu
dzisiaj ledwo na 20 wyrabia
no i znowu traby były i ludziska dachy potraciły
ranny co sie dzieje

Kamila Mini
bez ślubu mozna fajnie zyc,
o ile facet fajny gość i jakos tak emocjonalnych hustawek nie serwuje, bo to juz nie to , ze mozna sie ot tak spakowac , wyniesc i kazdy w swoja strone,
teraz juz jest razem na zawsze bo dzieci łacza.
a jezeli chodzi o to całe zamieszanie ze śłubem , mi juz by sie nie chciało nie,
ja mam juz chrzcin i tego całeg zamieszania troche dosc.

:):)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie porannie
Ja nie dostałam zaproszenia ;( ale czekam ;-)

Mala Marysiu gratulujemy!!! Jesteś przeslodka a wirtualny torcik no coz kusi ;-)

Moje dziecko daje do wiwatu, wstał o 5 i spał nie bedzie - bo nie! I już , ledwo na oczy patrzę... Nawet jak go wlozylam pod karuzelke to sie skarżył ... Aż mnie głowa boli od tego jego pokrzykiwania ... Czy tracę cierpliwość ? Chyba tak , jestem bardzo zmęczona

Do tego wczoraj w wypadku na drodze zginął w leicester polski chłopczyk miał tylko rok a jego 2 letnia koleżanka walczy o życie , jakiś debil wjechał w nich na pasach !!!! Dzieci były w wózkach . Nie mogę przebolec ;(

Witajcie - podczytałam Was na szybko....
Tosia urocza, najlepszego dla Marysi (już pół roku :szok:), fajnie że przeważnie dobre wieści u naszych maluchów - tak trzymać :tak:
agusia wierzę, że takie wypadki to szok - ja to teraz jakoś tak w ogóle nie umiem patrzeć na żadne reportaże czy wiadomości, w których mówi się o dziecięcym nieszczęściu - nie zrozumiem nigdy jak można np. porzucić takie bezbronne maleństwo :no:

U nas zaczyna się wielkie turlanie (na razie tylko w jedną stronę - z pleców na brzuch ;-)), poza tym porządki, a dziś dentysta-sadysta.

Trzymajcie się :-)

mini ona jak jest w chodziku to niedotyka nozkami poprostu sobie tam siedzi niestawiam ja zeby sie jej nozki niepokrzywily a na raczkowanu mi niezalezy synek nieraczkowal i zyje ;) unas nareszcie troszke chllodniej jest :D i nawet dzieciaki spokojniejsze :) zaraz wybieramy sie na spacerek

Bozienka Ja tez nie rozumiem szczerze mówiąc o co ten szum z chodzikami mój starszy syn w wieku 10 miesięcy chodził o własnych siłach i bez żadnych wspomagaczy , a chodzik miał i bardzo miło spędzał w nim czas, zanim stanal na nogach o wlasnych silach. Mial tez okres raczkowania i jedno nie zaburzylo drugiego.Nie wiem o co tyle szumu z tymi chodzikami, według mnie to sprawa indywidualna , każdy ma prawo do swoich decyzji tak jak z karmienie. Piersią vs butelka czy sloiczki vs gotowane jedzenie itd.

Vill ja tez wrażliwa jestem na takie tematy ;( ale to mojej koleżanki znajomej dziecko zginęło a na domiar złego ojciec tego chłopca powiesił sie 2 miesiące temu - Boże co ta matka musi czuć, jak ona sobie poradzi, taka tragedia ;(

Ewster zapomniałam napisać Toska dziewczyna jak malina! No cudna jest ! Ja chce dziewuszka - chce ! Taką śliczną!!!

Moje dziecko po x godzinach wrzasku usunęło na rękach , o ratunku !!! Myślałam ze nie dam rady, aż kawę z kofeina wypilam bo groziło mi pacniecie na cyce ;) Nie wiem co mu sie stało dziś , mam nadzieje ze jak wstanie to w lepszym humorze.
Jadę dziś po jumperoo z fisherprice'a ale bedzie miało dziecko radoche :) zakupilam mu juz taki skacz na futryne drzwi, ma wysoko powieszony ze tylko palcami dotyka lekko jak sie rozkica . Wkładam go na 5-10 min dziennie a pisku i radosci co nie miara ;-)

Marysiu wszystkiego najlepszego :tak::tak::tak: jaka ona słodziutka super

a Tosia tez fajniusia i ten szczery usmiech cudo

vill wklej linka do zdjecia Rafałka bo wyswietla sie cala galeria a nie mam czasu ogladac wszystkiego zaraz sie szykujemy na rehabilitacje :tak: widze ze praca wrze :-D pewnie ze trzeba sobie zrobic maly odpoczynek

agusia straszne nawet nie probuje sobie wyobrazic co ja bym zrobila na jej miejscu:no::no::no:

kasiulka jak tam wojarze ? macie pogode ? mam nadzieje ze tak i ze sie dobrze bawicie

nie wiem co to moje dziecko mi zrobilo ale tak mnie szczypia sutki ze nie moge wytrzymac podczas karmienia i nie tylko ma jakby naderwane nie wiem czy tak mocno ciagnie czy je tak sciska bo puki co zebow nie ma a co to bedzie jak beda :szok: no nic udanego dnia czas sie szykowac

reklama
Do góry