helouuu
Manta- troche sie usmialam z Twojego posta, a troche nie zrozumialam ;-)
Agusia- sciemniasz! slicznie wygladasz! widzialam na fotowym! laska z Ciebie i juz!
a ja taki karakan mlay pokraczny! moj maz musi mnie bardzo kochac, bo mi ciagle mowi, ze mam nie stekac, bo pieknie
szok:
) wygladam po tej ciazy i pomyslec, ze sexu prawie nie uprawiamy hihi...moze to dlatego tak mi nawija makaron na uszy
ja wlasnie wymyslilam, nie wiem czy juz tego nie pisalam o tych sukienkach....kupie jeszcze ze 2 i przesmigam cale lato, a co! tylko nie wiem po co mi milion bluzek w szafie
jak nie mam spodni czy spodniczki, zeby je zalozyc.
wczoraj wieczorem to sie juz dobilam....wpadlam w taka szafe co tam przechowuje wszystkieeeee ciuchy po wszytkich dzieciach i mam tam zawalone do sufitu, wynalazlam tam moje wszystkie biale ciuchy na lato....szok, spodenki biale, ktore nosilam w sierpniu tatmtego roku juz bedac w ciazy oczywiscie, nosilam je na biodrach, a teraz nie umialam ich wciagnac przez uda
jak juz je wciagmelam na chama to nie umialam dopiac
no dobra nie smece juz, trzeba by cos z tym zrobic, ale nie mam pomyslu, wstyd!
Amandla- oj swietna ta mala łobuziara, faktycznie ma 'ten' blysk w oku
kindzia- wlasnie...siedzenie w domu yhm... tyle posiedze co przy kompie troche tu do Was polukam oooo to sie nasiedze
co to ja mialam jeszcze....
aaaa i ze podziwiam na maxa
Pinule i monike!!!! szacun!!! bo ja teraz sie ledwo obrabiam, a jeszcze szkola
choc nie powiem, myslalam juz nad tym, zeby od wrzesnia jak bede na wychowawczym tez pojsc sobie na jakies sensowne studium, ale malo takich, a na studia nie chce mi sie wracac
moje dziecko spi chwilowo, po kapaniu, teraz musialabym go kapac z 5 razy dziennie, tak sie poci, zwlaszcza na glowce....no coz, ten to dopiero ma ta welle
Zobacz załącznik 476009 ps. zdjecie wykonala siostrzyczka Igula, naj[pierw przytkala mu zabawke do ucha, a pozniej fotografowala