Vill jakbym o naszym Marcelku czytała kąpiel i wstawanie nocne, choć już od kilku dni budzi się tylko raz godz.3-5 w tym przedziale
tez na rozstępy kupiłam sobie krem z DAXa zobaczymy czy coś pomoże bo teraz już te rozstępy tak bardzo mi się nie podobają i bardziej na nie zwracam uwagę niż jak w ciąży byłam
mogły by troszkę się ukryć szczególnie te na łydkach pod kolanami i na udach na pupie ich nie widzę więc mam je ...
my wczoraj kupiliśmy na dzień dziecka ;-) już w prezencie matę edukacyjną rety ale to drogie dopiero się dowiedziałam, ale opłacał się wydatek Marcelek najpierw się przestraszył bo dużo tych wszystkich zawieszek a za chwilkę zaczął się bawić, gaworzyć machać rączkami i nóżkami a teraz właśnie na niej zasnął :-)
dziś w ogóle ma dla mnie duże fory od rana grzeczny i dużo śpi najdłużej dziś od 12 do prawie 3godz spał
Bozienka super szczęście ty moje bardzo fajnie że tak się zaczęło ci wszystko układać wszystkie to ci pisałyśmy i wyszło że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :-)
filmik o kąpaniu czadowy, ach kiedy te nasze były takie maleńkie co? mój w szpitalu tak się darł podczas kąpieli pod kranem ale tam położna się tak nie cackała
w domku Marcelek dopiero polubił kąpiel i nawet jak czasem coś się podczas mycia główki na oko naleje to nie płacze
na uszy już też tak nie zwracamy uwagi, ważne żeby w nich tylko później nie grzebać jakimś patyczkiem nie daj boże, a ostatnio kąpiemy go na takiej podstawce nie na gąbce i ma pół wanienki wody i tak polubił chlapanie się że pokój cały pływa, biedne panele długo nie poleżą jak tak będzie mu się miło kąpanie z chlapaniem podobało
z TV raczej malucha nie wystawiam ale jak już sobie zerka to paniki nie sieję nie sadzam go przed samym ekranem tylko z daleka patrzy więc nie sądzę by to mu tak bardzo szkodziło
Angel my jakieś 2 tyg temu to przechodziliśmy z Marcelkiem więc może to jakiś taki skok, oby i niech szybko minie wiem jakie to męczące i nie masz jak tu pomóc ja byłam akurat u teściowej a tu mleko wydoił ze mnie całe, zapasy są w zamrażalce w domu a mleka innego niż moje nie podaję ale jakoś się udało i laktacja nadgoniła, produkcja mleka herbatkami wspomożona została i moje dziecię głodne nie zasnęło
nie wiem czy coś jeszcze chciałam napisać.... jak mi się przypomni to doskrobię
Atomówka zdjęcie Alexa śliczne