reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Renia wow jakie wieści przynosisz ... bardzo gratuluje ...
fc496702794f7e69c8260b2d91f6bf85.jpg
Damianek dość wcześnie przyszedł na świat , wiadomo co było przyczyną ?? bo chyba nie miałaś wcześniej problemów ???
Trzymam kciuki za Damianka , co mówią lekarze ??

Ostatnia edycja:
reklama
mówią że wyleczą ale nie wiedzą jak długo to potrwa, to dopiero jego 2 doba ciężko znosił ale teraz już od wczoraj jest stabilnie a powody nie wiadomo być może infekcje w moczu nie miałam jeszcze żadnych posiewów zrobionych dopiero miałam je zrobić w przyszłym tyg a prolemy były bo były skurcze i szyjka skrócona ale mój lekarz prowadzący twierdził że wszystko jest w porządku, teraz już nie ma co gdybać za bardzo bo i tak nic to nie da, czekam tylko żeby mój synek jak najszybciej wyzdrowiał

Dzień dobry :-)

Atan eee to Ty jeszcze czas masz! Z tego co wiem trzeba się sugerować terminem z 1-szego USG, a te późniejsze są bardzo orientacyjne i absolutnie na ich podstawie nie wyznacza się daty porodu
Po pierwsze: powodzenia na wizytach Tunia, Doris
Po drugie: mata, Doris zdrówka życzę
Po trzecie: Inamorate no widzisz jak super,że się jednak nie zdecydowałaś na to wywoływanie, lekarz pewnie zdziwiony był co?
Po czwarte: też oglądałam na TVN tą akcję z rodzącą, no masakra. Nie dość że kobieta zestresowana samą akcją porodową to jeszcze taki numer
No i po piąte: UWAGA ŻALE SIĘ:wściekła/y::wściekła/y:
nusia kochana rozumiem bo mnie tak ząb w nocy napier...ał ( przepraszam inaczej tego nie ujmę) że spałam ledwie 3 h i czuję się jak zombi
Miałam w pon kończone leczenie kanałowe zęba, wszystko niby ok ale tak jakoś mnie pobolewał i ćmił co jakiś czas
Wczoraj zaczął dawać do wiwatu porządnie
Spuchła mi cała szczęka, dziąsło wielkości pomarańczy
Boli jak cholera
Nie wiem jak to możliwe, ale boli mnie nawet jak ślinę przełykam
Mówię niewyraźnie jak stara babcia bez zębów
I kuźwa jeść nie mogę, a głodna jestem, tylko jakaś papką się zapchałam trochę

Jaaaaaaaaaa już nie wytrzymam, czemu akurat teraz musiało mnie to dopaść
Byłam w przychodni, mam iść na 15 może mnie lekarz przyjmnie

Ja tylko na chwilke, bo cały czas leze. Zab mnie tez nap........a. dzis na 18 jade do polskiego dentysty. nic nie moge jesc, szczeka caly czas otwarta bo co zamkne to bol nie do wytrzymania. Zebów po prawej sttronie nie jestem w stanie umyc- masakra. mam nadzieje ze cos mi zrobi z tym zebem, bo dzis caly ranek ryczalam mojemu.

Renia- gratuluje i witamy Damianka.

Ide dalej lezec. moze pozniej was nadgonie, poki co nie mam sily

Ojeju jeju jakie wieści :-D:-D:-D Renia gratuluje z całego serduszka :-D:-D i trzymam kciuki za Damianka, zeby szybko wrócił do zdrówka :tak:

A ja się czuje fatalnie :-:)-( Chodzić nie mogę spojenie łonowe i pachwiny tak mnie bolą, że aż ciężko się przewrócić z jednej strony na drugą. Do tego cały czas mi duszno i jakiś taki spokój mnie ogarnął no ja nie wiem :-:)-(​

Renia
za Ciebie i Damianka
zdrowka jak najwiecej!!!

przeciez to wrodzone zapalenie płuc to od PACIORKOWCA na 80%
na 20 % ze od innej bakterii....
jak pekł pecherz to sie dziecko zaraziło..
Matko jak ja sie boje o mojego zeby tak sie nie stało!!!

wrodzone zapalenie płuc....ojej
Duzo sił dla Damianka!!!

reklama
ło mamma mia!
renia - gratuluję i dużo zdrówka dla maleństwa... Niech no pięknie zdrowieje i wraca do domu:-))) trzymam kciuki solidnie!

kindzia -z tym paciorkiem to mnie to tez przestraszyło, ale jestem uspokajana na każdym kroku, ze podadzą antybiotyk i bedzie ok...
z tym, ze ja durnota ostatnio wkręcałam sobie cos w stylu : "a jak nie zdążą!?"..
będzie cacy... najważniejsze, ze wiemy o paciorku... i lekarze wiedzę zeby dac antybiotyk. :-)

Do góry