Mini55
&&&&&
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry :-)
Atan eee to Ty jeszcze czas masz! Z tego co wiem trzeba się sugerować terminem z 1-szego USG, a te późniejsze są bardzo orientacyjne i absolutnie na ich podstawie nie wyznacza się daty porodu
Po pierwsze: powodzenia na wizytach Tunia, Doris
Po drugie: mata, Doris zdrówka życzę
Po trzecie: Inamorate no widzisz jak super,że się jednak nie zdecydowałaś na to wywoływanie, lekarz pewnie zdziwiony był co?
Po czwarte: też oglądałam na TVN tą akcję z rodzącą, no masakra. Nie dość że kobieta zestresowana samą akcją porodową to jeszcze taki numer
No i po piąte: UWAGA ŻALE SIĘ
nusia kochana rozumiem bo mnie tak ząb w nocy napier...ał ( przepraszam inaczej tego nie ujmę) że spałam ledwie 3 h i czuję się jak zombi
Miałam w pon kończone leczenie kanałowe zęba, wszystko niby ok ale tak jakoś mnie pobolewał i ćmił co jakiś czas
Wczoraj zaczął dawać do wiwatu porządnie
Spuchła mi cała szczęka, dziąsło wielkości pomarańczy
Boli jak cholera
Nie wiem jak to możliwe, ale boli mnie nawet jak ślinę przełykam
Mówię niewyraźnie jak stara babcia bez zębów
I kuźwa jeść nie mogę, a głodna jestem, tylko jakaś papką się zapchałam trochę
Jaaaaaaaaaa już nie wytrzymam, czemu akurat teraz musiało mnie to dopaść
Byłam w przychodni, mam iść na 15 może mnie lekarz przyjmnie