reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Kasiulka
Amandla miała dac znac po niedzieli jak wyjdzie ze szpitala.. wiec tylko czekac na dobre wiesci

To widze ze macie po dwa typy
u mnie dla dziewczyny nie ma absolutnie zgodnosci
oj byłby problem

Dzien dobry:-)

Obudzilam sie o 6 ale zasnelam i obudzilam sie o 11:-D
Śniadanko i jem i pije kawusie:-)
Czytalam ze i Wam juz jakos porod nie starszny:-)i ja zaczynam sie przyzwyczajac do tej mysli przeciez nie da sie juz tego cofnac:-)
Maruusia tylko tam powoli biegaj:-)
Kasiulka i ja myslalam o dziewczynach chyba raczej sie nie odzywaly...

Kindzia no u mnie upragniona Lena by byla ale nie masz szans:-)moj Jakubek tak sie rozkraczyl ostatnio ze nawet L widziala gdzie co jest:-D

dzień dobry!
przyszłam się zameldować, bo nas nie ma ostatnio.
Jestem jeszcze "2in1"..
ostatnio mamy skurcze - ale jeszcze nie na tyle regularne i bolesne :)
młoda szybko nam przybiera.
cukry mamy ok - tylko hemoglobina glikowana ponad 5,6 . dziwne.
KTG ok. Jutro zaś lekarze...
czeka nas kolejny zwariowany tydzien... w miarę mozliwosci będę tutaj kukała, ale cięzko znaleźć chwilę.
20.02 mamy ostatnie USG - o ile uda nam sie wytrzymać i nie urodzimy 19 (rodzina mi zaplanowała poród na ten dzien i koniec) ;]
Mam nadzieję, ze się nie gniewacie, ze nas nie ma i że o nas nie zapominacie.

Nie dam rady doczytać jak się mają nasze szczesliwe mamusie, ale mam nadzieję , ze dobrze ...
gratuluję kolejnego maluszka.

Dbajcie o siebie wszystkie i trzymam kciuki za kolejne mamusie...
ciekawe, która w tym tygodniu będzie cieszyła się swoim maleństwem:-)))

pozdrawiam kolorowo i do niebawem!

Manta trzymam kciuki za nadchodzacy tydzien i zeby bylo wszystko ok:-)ale ja glupia musi byc ok i tego sie trzymajmy no:-D:-D:-D:-D:-D

U mnie w razie W był by Ksawier :)) no ale Roksana również bezwstydnie się ostatnio rozkraczyła więc niby w 100% pewne co do płci :))

wogole witam się jużz popołudniowo, ja niedawno wtałam i muszę się wziąć za jakies sprzatanie a tak mi sie nie chce jeszcze mnie plecy na maxa bola nic nie przechodzi to przewianie :/ życzę miłego popołudnia :))))

Witam dziewczynki:-)
ajajko u mnie też pojawiły się wątpliwości związane z imieniem :-(, Pierwsza opcja to Lenka, ale zrobiło się bardzo popularne, a z racji tego, że ja Ania jestem i mam traume z dzieciństwa, bo otaczały mnie same anie:-) to mam wątpliwości, aha i w rodzinie pojawił się szczeniak właśnie o takim imieniu, normalnie szok:szok::szok::szok: to mam wątpliwości, druga opcja to Kalina, ale narazie podoba się tylko mnie :-(
Lina u mnie też kolosik się szykuje tylko ja przez cc
Doris powodzenia przy przeprowadzce
Kasiurka super, że masz już malutką, jeszcze raz gratuluję
Atan ściskam mocno kciuki, żeby szybciutko ruszyło, u mnie stawy też się oddzywają, ale najgorsze jest puchnięcie stóp i drętwienie ud.

Widzę, że dziś dzień wizytowy, ja również wieczorkiem idę podgladnąć malutką:-)
Mój m już pojechał, tym razem tylko do środy :-)
Mam trochę spraw do załatwienia w tym tyg. jutro muszę jechać do pracy, a potem z Patulką do szczepienia:no:

noooo cholera nawet spac nie moge, jak niby moge, bo co tu robic, no dziwna baba ze mnie, leze, mysle, czytam, wszystko mnie juz boli od pozycji jakie przyjmuje przy tym lapie i nie mam pomyslu co dalej, moze jednak wstane i cos porobie :baffled:

kindzia- wlasnie dzis po tym snie jakos tak mnie naszlo; a jak urodze dziewczynke :szok: to mi imionka laski zgarnely z przed nosa ;-); Iga, Hania, nooo ewent. bylaby Inga :-D
a ja sie nie moge zdecydowac, a musze cos postanowic, bo nie chce, zeby moje dziecie na zdjeciu w gazecie bylo podpisane; syn Joanny i Piotra czyli bezimienne hehehe.
ps. u nas przylazi ktos z tej gazety i robi zdjecia tym noworodkom do rubryki; witamy na swiecie.

Lina, kindzia- u nas Jula wszystkim chodzi i mowi, ze braciszek bedzie Ignaś i to byl nasz typ w zasadzie od poczatku (Ignacy), ale jakos mnie ciagle nurtuje ten Witek (Witold) i nagle naszla mnie ochota na Antka :baffled: a moj sie juz nie odzywa i tak ja zdecyduje! jak nie moze byc jego Rysiu to on juz sie nie udziela, chyba sie obrazil.

manta- dobrze, ze sie odezwalas! zagladaj i dawaj znaki, a my tu trzymamy kciukasy!

moj chlop mi dziala na nerwy :wściekła/y::wściekła/y: teraz od wczoraj chodzi obrazony na caly swiat, zadzwonil wlasnie, nawet nie zapytal jak sie czuje i mi oznajmia, ze ZALATWIL w przedszkolu i od jutra Jula bedzie chodzila na 8 na sniadanko, bo on nie moze tak pozno jezdzic do pracy, a mnie zaraz nie bedzie.......noooo kurde, a co ja ide umierac do cholery:wściekła/y:
ale mam wnerwa! chyba pojde i za max tydzien wroce i powiedzmy za kolejny max tydzien bede na chodzie!

reklama
Dobry dzień :-D

Ja też mam dzisiaj wizytę :-D i od rana mdłości przez to bo nie wiem co mnie czeka, okaże się co do mojego porodu w sobotę :szok: Obudziłam się z taką zgagą jakby mi ktoś gumowca w buzie wsadził a fe:wściekła/y: Co do imienia to ja myślałam nad Alanem i im bliżej porodu tym bardziej myślę nad tym, że zamiast Hani będzie Alan :sorry2: Takie jakieś mam przeczucie oby mylne, bo chłopcu psychikę różowym skrzywię :-D:-D
Manta moja biała siostro ograniam tam wszystko ładnie :-D
ajako jak masz okazję to leż i pupy nie podnoś :-D:-D
lastpetunia Ksawier kurcze ładne imię :happy::happy:

Później doczytam resztę, bo coś nie ogarniam :-D

Do góry