reklama
Dzień doberek
Dużo napisałyście i zapomniałam co miałam komu napisać, no z tego co pamiętam
KAsiurek poszło Ci ekspresem, tylko pozazdrościć, życzę szybkiego powrotu do domku
Mini efektywnego sprzątania, cieszę się że Borysek ma się lepiej
Ivi, podziwiam Twoją pracowitość, powodzenia jutro na prezentacji
Doris życzę dużo sił z przeprowadzką
A u mnie, hmm nic nowego. Trochę zimowo się zrobiło, mrozik delikatnie zelżał i prószy śnieżek. Planów na dzisiaj raczej nie mam, pewnie gdzieś zakręcę ściereczka, do granka coś włożę i chyba tyle na dziś
Dużo napisałyście i zapomniałam co miałam komu napisać, no z tego co pamiętam
KAsiurek poszło Ci ekspresem, tylko pozazdrościć, życzę szybkiego powrotu do domku
Mini efektywnego sprzątania, cieszę się że Borysek ma się lepiej
Ivi, podziwiam Twoją pracowitość, powodzenia jutro na prezentacji
Doris życzę dużo sił z przeprowadzką
A u mnie, hmm nic nowego. Trochę zimowo się zrobiło, mrozik delikatnie zelżał i prószy śnieżek. Planów na dzisiaj raczej nie mam, pewnie gdzieś zakręcę ściereczka, do granka coś włożę i chyba tyle na dziś
a ja wlasnie pojadlam kanapek z nutella, popilam kubkiem kawy i chyba ide w kimono, a co!
aaaa i wlasnie mialam pisac rano, ze mnie sie dzis snilo, ze urodzilam synka, sliczny byl, tylko glowe mial olbrzymiaaaa
kurde juz mam stracha, co oznacza taki durny sen.
Lina- i co tam nie wypchniesz 4,5 kg? no wiesz....;-)
nusia- nooo ciekawe co u Ciebie, ten gin to bedzie chociaz zagladal, zeby obadac sytuacje?
dzis tez Atan i Ina maja wizyte, ciekawe, ciekawe :-)
Doris- kurcze, ale masz zakrecony czas, oby szybko i bezbolesnie poszlo z przeprowadzka, na koncowce tez nalezy Ci sie troche blogiego lenistwa i odpoczynku.
a ja leze i dalej glowkuje nad imieniem dla juniorka, rychlo wczas hehehehe
aaaa i wlasnie mialam pisac rano, ze mnie sie dzis snilo, ze urodzilam synka, sliczny byl, tylko glowe mial olbrzymiaaaa
kurde juz mam stracha, co oznacza taki durny sen.
Lina- i co tam nie wypchniesz 4,5 kg? no wiesz....;-)
nusia- nooo ciekawe co u Ciebie, ten gin to bedzie chociaz zagladal, zeby obadac sytuacje?
dzis tez Atan i Ina maja wizyte, ciekawe, ciekawe :-)
Doris- kurcze, ale masz zakrecony czas, oby szybko i bezbolesnie poszlo z przeprowadzka, na koncowce tez nalezy Ci sie troche blogiego lenistwa i odpoczynku.
a ja leze i dalej glowkuje nad imieniem dla juniorka, rychlo wczas hehehehe
cytrusowa85
Fanka BB :)
Nusia no i git
nie trzeba liczyc na lekarzy bo i tak same sobie poradzimy hahaha
... natura wie co robi...
stachy na lachy...
.......
najlepsza anegtka to Reni Jusic
co na blogu napisała
ze je porod w wodzie to był czysty "relaksik."..
.............
nie trzeba liczyc na lekarzy bo i tak same sobie poradzimy hahaha
... natura wie co robi...
stachy na lachy...
.......
najlepsza anegtka to Reni Jusic
co na blogu napisała
ze je porod w wodzie to był czysty "relaksik."..
.............
cytrusowa85
Ajako a myśłam ze juz macie imie wybrane
Dziewczyny a macie imie w razie "W"
dla płci "przeciwnej" niz na usg?
w razie POMYŁKI ????
Dziewczyny a macie imie w razie "W"
dla płci "przeciwnej" niz na usg?
w razie POMYŁKI ????
mata-kow
mama do kwadratu :)
Witam!
Ale kobitki macie sny
Kasiurek lada dzień będziesz w domku i na chodzie, więc nic tylko się cieszyć a ból po cięciu tez powinien z dnia na dzień być słabszy i potem tylko szwy będa ciągnąć ;-)
Lina Ty sie kilogramami malutkiej nie przejmuj - grunt, żeby przeszła ;-)
Ivi ja ganiam do wc co kilkadziesiąt minut - też za każdym razem czy to wody czy nie i czy na papierze czy wkładce czopa nie zobaczę
Doris chyle czoła, że w ogóle masz energie do przeprowadzki - ze mnie dętka jeśli chodzi o układanie, zginanie, przenoszenie... powera niby mam, ale szybko padam... oby przeprowadzka szybko poszła
a ja dziś w nocy ze skurczybykami sie męczyłam, ale przeszły... od rana pranie, juz zadowolona, że koniec a tu mi przypomniałyście, że kocyki do prania sa jeszcze! No i zaraz kolejna praleczka będzie... a tak mi się nie chce...
z Dobrusią juz lepiej, poszła spac wczoraj juz po 21, wstałą przed 7 - więc wraca do normy, katar juz mały został - super, bo do środy powinna sie wykurowac i pójśc do przedszkola - bo ja musze wyniki zrobić i nie będe się martwic co z nią zrobić ;-) M dzis do lekarza idzie (jak mu sie uda normalnie z pracy wyjść) i oby sie w końcu wyjasniło co go męczy... pół nocy znów kaszlał...
zmykam do prac domowych - miłego dnia!
Ale kobitki macie sny
Kasiurek lada dzień będziesz w domku i na chodzie, więc nic tylko się cieszyć a ból po cięciu tez powinien z dnia na dzień być słabszy i potem tylko szwy będa ciągnąć ;-)
Lina Ty sie kilogramami malutkiej nie przejmuj - grunt, żeby przeszła ;-)
Ivi ja ganiam do wc co kilkadziesiąt minut - też za każdym razem czy to wody czy nie i czy na papierze czy wkładce czopa nie zobaczę
Doris chyle czoła, że w ogóle masz energie do przeprowadzki - ze mnie dętka jeśli chodzi o układanie, zginanie, przenoszenie... powera niby mam, ale szybko padam... oby przeprowadzka szybko poszła
a ja dziś w nocy ze skurczybykami sie męczyłam, ale przeszły... od rana pranie, juz zadowolona, że koniec a tu mi przypomniałyście, że kocyki do prania sa jeszcze! No i zaraz kolejna praleczka będzie... a tak mi się nie chce...
z Dobrusią juz lepiej, poszła spac wczoraj juz po 21, wstałą przed 7 - więc wraca do normy, katar juz mały został - super, bo do środy powinna sie wykurowac i pójśc do przedszkola - bo ja musze wyniki zrobić i nie będe się martwic co z nią zrobić ;-) M dzis do lekarza idzie (jak mu sie uda normalnie z pracy wyjść) i oby sie w końcu wyjasniło co go męczy... pół nocy znów kaszlał...
zmykam do prac domowych - miłego dnia!
cytrusowa85
Lina jak nie wypchniesz to cc bedzie.. i tyle
reklama
nusia181
ajako jaki ginekolog....irlandzcy lekarze w ogole nie zaglądają do środka dziś będę miała sprawdzany mocz, ciśnienie i słuchanie serduszka i tyle.
Kindzia wiadomo ze damy radę:-)
U mnie w razie W będzie Wiktoria zamiast Franka lub Filipa( bo jeszcze się nie zdecydowaliśmy- tzn ja, bo mój maz chce Franka)
Ostatnia edycja: