reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Połowa spraw ogarnięta. Zdążyłam nawet mężulkowi prezent na walentynki kupić :D
Do 16 mam 'wolne', a później znów urwanie głowy do samej wizyty.

Dziewczyny a macie imie w razie "W"
dla płci "przeciwnej" niz na usg?
w razie POMYŁKI ????

U nas od początku mieliśmy wybrane imiona dla parki- Lena i Franciszek, więc w razie czego będzie pewnie Franek. Chociaż ostatnio strasznie mi się spodobało dla chłopca imię Leo :D Ale mam nadzieję, że już nam Lenka psikusa nie wywinie.

Maruusia tylko tam powoli biegaj:-)

Staram się jak mogę :D Chociaż w tą pogodę, to by się chciało wszystko w tempie błyskawicy zrobić :D

Rany jakieś 3h temu tu byłam, a Wy tyle już zdążyłyście napisać, że szok zanim się nadgoni :))))))

Ja nie biorę pod uwagę innej płci, niż moja Polcia, bo inaczej mój synek by chodził w różowych sukienkach haha a tego to bym chyba nie przeżyła, chociaż mój czasem jeszcze coś napomknie, że może będzie chłopiec(na wszystkich usg był z nadzieją, że zobaczy fiutka, ale nic z tego cipka jak nic hehe) nawet P.doktor się z niego na koniec śmiała, że jak sobie zrobił tak ma i pewnie będzie zakochany w córci na zabój...

Widzę, że nie tylko ja miałam dzisiaj sen, że urodziłam, tylko mi się śniło, że przywiozłam mała do domu włożyłam do łóżeczka i tak spała 2 dni a potem mi się przypomniało, że przecież powinnam była ją nakarmić :szok: no i obudziłam ją przystawiłam do cyca, a ona cała się mlekiem zalała, że przestało lecieć a jak przystawiłam ją do drugiego cyca to mi odgryzła cały sutek :szok::szok: i krew się lała.... Fajne mam sny co.... ;p;p;p zwariować można :)

Inamorate- widzę, że masz już tylko 5 dni... no to wiadomo kto będzie kolejną szczęśliwą rozpakowaną mamusią :) chyba, że któraś Cię wyprzedzi ?! hmmm :)

manta- zaglądaj czasem, jak czas pozwoli, a już napewno dasz znać jakbyś wrazie rodzić zaczęła ;d

Ajako
- Odpoczywaj Kochana nie ma co się wysilać, ja na mojego wczoraj ponarzekałam to zaraz się wziął za zmywanie, dzisiaj też go nie ominie, już mu odkurzanie zaplanowałam a co ;p

mi niestety czas dziś leci i przelatuje przez palce.. ehh stresik pracowy złapał... hehe Meliska i do przodu ;)

aaaa u mnie w razie czego to na bank będzie Maks :)
Mi to sie te dni tak ciagną teraz strasznie już niewiem czasami co mam ze sobą zrobic :)
Ja dopiero w czwartek wizyta :happy:

reklama
Do góry