reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Matitka ja moge pomóc aktualizowac ale decyzja należy do ivi.
Z maluchami gorzej bo pewnie fotek bedzie lawiny :-D Wiec moze tak jak na lutowkach watek tylko dodawanie przez mamy /osoby upowaznione;) zdjec a komentowanie juz na ogolnym..

A czkawkę mój gumiś ma codziennie i to kilka razy bywa :dry:

reklama
no tak niunia byla od samego poczatku duzaa :) wiec tutaj raczej sterydy nic niezdzialaly tak jak wam mowie pytalam lekarza czy te sterydy maja jakis wplyw na rozwoj dziecka jego ielkosc i wage powiedzial ze nie to tylko dziala na pluca :) chyba ze sa jakies inne sterydy ktore ogulnie dzialaja zwiekszaja mae ciala wielkosc i rozwijaja pluca ja dostawalam dexawin na plucka moze sa jakies inne sterydy ;)
Wlasnie sobie niunia lezy na macie i proboje lapac zawieszki i je kopac nuzkami :) hee fajny widok i te jej minki :) przytum rozbrajaja :)

No dzien dobry:-D
No siadam a tu takie wspaniale wiesci:-D:-D:-Dale sie ciesze az mi sie humor poprawil:-D
Amandla gratuluje Ci kochana!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D
No i mamy trzecia rozpakowana mamusie:-)teraz to juz sie zacznie:-)tylko czekac ktora nastepna:-)

Wiecie co kupilam wczoraj oliwke zeby brzuch i piersi smarowac bo ten palmers mi sie skonczyl i kupilam bambino czy Wam tez przeszkadza jej zapach?????No normalnie az do wymiotow:eek:

A no i 35 tydzien na start:-D

Ostatnia edycja:
Wyboru nie mam muszę rodzić we Włocławku bo do lipna kawałek się jedzie a nie wiem czy zniosła bym podróż.A do niedawna nawet gazem częstują we włocławku chwała im za to. :-D

Dzien doberek :-):-)
Po pierwsze Amandla super :-) wielkie grtaki
Po drugie dziewczynki, skąd te złe humorki, teraz nawet jak okaże się, że trzeba nas na gwałt kroić to z dzieciaczkami będzie już dobrze. Ja staram się cieszyć każdym dniem, bo szkoda czasu na smutki.
Chorowitki małe i duże życzę zdrówka!
Inamorate nie wiem o czym śpiewa ten koleś :-), ale też to lubię i wywołuje uśmiech

Do mnie ma dzisiaj wpaść szwagierka ze szwagrem, więc wypadałoby coś na obiad zrobić i chyba muffinki Nigelli zaraz zrobie, a po 18 ide do swojej przyjaciółki.

Miłego dnia :-)

Witam
Gratulacje :) teraz to sie chyba dzidzie bede pojawiac juz czesciej
ivi zdrowiej
mata rozbawilas mnie za ile lat sie wyspisz ale to szczera prawda
pinula twoj tez widze zartowac potrafi
No i juz nie spoe nadal w wyrku , ale zaraz jakies sniadanko zjem i herbatke obowiazkowo, przychodzi do mnie dzis jakis technik bo alarm sie czesto odpala -albo jest w gotowosci i tak pika caly czas,no dzis wizyta u poloznej boje sie isc bo jak wstaje to brzuszek zaczyna fikac ech.
Nie moge spac na lewym boku bo mnie to boli -dziecie moje tez na maxa z tej strony siedzi moze temu?

Ewstra
moja ula to prwej leży i jak się przekręcam w nocy na prawą stronę to normalnie budzi i nakazuje kopami żebym się przewaliła na prawą stronę taka jest wygodnicka :-D

reklama
Dzień dobry:-)

Ojejku jakie dobre wieści. Następna marcóweczka:-) Gratulacje Amandla!!!!

Tunia
Mi oliwka Bambino bardzo pasuje. Od zawsze uwielbiałam jej zapach, zawsze sie na nia opalałam:-) Nie lubiłam nigdy j&j

Ivi zdówka dla ciebie i męza:-)

Właśnie piję herbatke, kanapeczki z dzemem i chyba zagryze to wszytko ptasim mleczkiem:-)
A później chyba ponownie wsunę sie do pod kołderke:-)

Do góry