reklama
Ewstra
Fanka BB :)
agasia no to ona cie kopala a moje cisza tylko matka bol trzyma, dzis sie poloznej zapytam
nusia dalas mi super pomysl na sniadanie:kanapka z zoltym serem i dzemem puchaaaaaa
nusia dalas mi super pomysl na sniadanie:kanapka z zoltym serem i dzemem puchaaaaaa
ivi
uzależniona;) // I.2010
to ktora zaklada watek z gratulacjami??
w jdnym niech beda same wiesci ile maluszki maja kiedy sie urodzily a w drugim same komentarze z gratulacjami.
wieści o rozpakowanych mamusiach są na bieżąco uzupełniane tutaj: https://www.babyboom.pl/forum/marzec-2012-f418/lista-rozpakowanych-marcowych-mamus-55957/
pomysł Angel aby nie ruszać pierwszych postów a poniżej skłądać gratulacje - dla mnie bomba wrzuciłam tylko parę postów "zarezerwowanych" na listę rozpakowanych - a poniżej można pisać
Angel - dasz radę poprzenosic gratulacje dla Amandly (albo i wcześniejsze, Kangurzycy i Bozienki?)
__
młody w przedszkolu, my z mężem w wyrku (ale nie bara bara tylko pracujemy i czekamy na wizytę u lekarza... )
reklama
kadza
Fanka BB :)
jaaaa po mału widze sie nam tu rodzą dzieciaczki a ja sie zastanawiam jaka przczyna takiego bólu w nocy no a żywca nie dało sie przekręcic musiałam leżec na plecach masakra jakas aż sie popłakałam jak tak ma byc już do konca to nie fajnie ;/ jedna noc by mi wystarczyła żeby sie wyspac i by było wszystko sii
Mój własnie usłyszał te piosenke, któras z was ją wstawiła i było " co on tam śpiewa że mu wsadzili do nosa? " i bądź tu mądry
Moja mała zdecydowanie nie lubi pomaranczy własnie zjadłam i sie kotłuje w brzuchu za każdym razem jak zjem pomaranczka to nie pasi a ja je tak lubie
Mój własnie usłyszał te piosenke, któras z was ją wstawiła i było " co on tam śpiewa że mu wsadzili do nosa? " i bądź tu mądry
Moja mała zdecydowanie nie lubi pomaranczy własnie zjadłam i sie kotłuje w brzuchu za każdym razem jak zjem pomaranczka to nie pasi a ja je tak lubie