reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
nusia no i wlasnie ja sie na nia opalalam i mi nie przeszkadzalo a teraz cos mi sie porobilo:-)
Zjadla bym ptasie mleczko:-D

ola trzecia Kangurzyca tez jakis czas temu urodzila Antosia:-)

agasia no to ona cie kopala a moje cisza tylko matka bol trzyma, dzis sie poloznej zapytam
nusia dalas mi super pomysl na sniadanie:kanapka z zoltym serem i dzemem puchaaaaaa

no tak jest lista rozpakowanych marcowych mamus, tylko ze nikt tam nie pisze i dlatego pewnie mi umknelo, a moze tam by gratulacje zamieszczac, a ivi tylko by aktualizowala pierwsza stronke??

to ktora zaklada watek z gratulacjami??
w jdnym niech beda same wiesci ile maluszki maja kiedy sie urodzily a w drugim same komentarze z gratulacjami.

wieści o rozpakowanych mamusiach są na bieżąco uzupełniane tutaj: https://www.babyboom.pl/forum/marzec-2012-f418/lista-rozpakowanych-marcowych-mamus-55957/

pomysł Angel aby nie ruszać pierwszych postów a poniżej skłądać gratulacje - dla mnie bomba :) wrzuciłam tylko parę postów "zarezerwowanych" na listę rozpakowanych - a poniżej można pisać:)

Angel - dasz radę poprzenosic gratulacje dla Amandly (albo i wcześniejsze, Kangurzycy i Bozienki?)

__
młody w przedszkolu, my z mężem w wyrku (ale nie bara bara tylko pracujemy i czekamy na wizytę u lekarza... ;) )

Zaraz mnie skreci tak mi sie chce czegos slodkiego a nic w domu nie mam a jak sobie pomysle ze musze wyjsc na dwor....wcale mi sie nie chce:-)

reklama
jaaaa po mału widze sie nam tu rodzą dzieciaczki :) a ja sie zastanawiam jaka przczyna takiego bólu w nocy no a żywca nie dało sie przekręcic musiałam leżec na plecach masakra jakas aż sie popłakałam:( jak tak ma byc już do konca to nie fajnie ;/ jedna noc by mi wystarczyła żeby sie wyspac i by było wszystko sii :)
Mój własnie usłyszał te piosenke, któras z was ją wstawiła i było " co on tam śpiewa że mu wsadzili do nosa? " i bądź tu mądry :happy:
Moja mała zdecydowanie nie lubi pomaranczy własnie zjadłam i sie kotłuje w brzuchu za każdym razem jak zjem pomaranczka to nie pasi :p a ja je tak lubie :sorry2:

Do góry