reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

witam

Super wieści. mamy kolejnego dzieciaczka na świecie. :D Ogromne gratulacje :D

ja tam w nocy mimo wszystko dobrze spie. tylko chyba sie mały faktycznie obniżył już bo już 3 noc z rzędu wstaje do toalety w nocy a przez cała ciążę nie wstawałam.

do tego wyskoczyła mi opryszczka :(

reklama
Dzieki dziewczyny!

Co do wątku z gratulacjami.. to ...osobiscie uwazam , ze to takie mydło powidło.. Na lutówkach taki jest to tam nic nie da sie ogarnac , ktos rzuci tylko w penwym momencie gratulacje dla... i potem tylko gratuluja a nie wiadomo kto i co..
Osobiscie bym widziala przechrzcic watek rozpakowanych mam- w pierwzym ./drugim poscie tylko lista noworozpakowanych aktualizowana a dalej komentarze. Tak, ze ktos wchodzi na forum patrzy lista rozpakowanych wchodzi na pierwsza strone widzi co i kto i jak i odrazu smaruje komentarz z gratulacjami ;-)
Ale to ivi watek wiec ona musi zdecydowac ;)

Oj Bozienka nie mów - Twoja Kornelka jak na tydzień , w którym się urodziła ważyła sporo :-):-):-):-) zobacz Kangurzyca ile po Tobie się rozpakowała i ile mniej Dzieciątko waży...

no własnie gdzies mi mignęło przed oczami, że czkawka to tez jeden z objawów, że płucka się rozwijają. ja przed sterydami nie czułam czkawki, a teraz mała ma kilka razy dziennie.

Angel no mam nadzieje, że u Ciebie też wszystko się wyprostuje. Trzymaj się. &&&&&&&&

_Lina no ale o ile pamiętam to Kornelka jakos w ogóle dobrze rosła (no chyba, że skleroza ciążowa mnie dopadła).
Ja do dziś to nie wiedziałam, że Kangurzyca tez już ma dzidzię. Jakos mi to umkneło. Także zycze duzo zdrówka jej i maluszkowi i gratuluje. Wiadomo jak oni się czują???

Nie wiem jak uważacie... ja wiem, że Zuza szła ładnie 50 centylem (nawet troszkę mniej) a jak bujnęła to ledwo co 90 dla niej starcza :-D:-D:-D

_Lina jak znam zycie to nikt do konca nie wie jak te wszystkie leki działaja na dzieci. Bo jak niby maja to stwierdzić.

reklama
Do góry