reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

tunia znam to z autopsji. ja czasem ratuje sie tzw. "szybkimi paczkami" to sa pseudo pączki, ale na zabicie cukrowego głoda u mnie sie sprawdza.
biały chleb kroi sie w kromki,
rozstrzepuje jajka z mlekiem i cukrem waniliowym,
maczach chlebek w tej miksturze i na patelnie
podsmażasz, a póxniej je sie np. z dżemikiem albo nutella (wersja wypas :-D bo nutella u nas w domu to szybko znika)
takie tosty na słodko

reklama
Dzien dobry!!!

wow wow, ale wiesci!!!!
super!!
gratulacje dla Amandli i duzo zdrowka dla dziewczyn!!!
:-):-)

ivi- o ciups to sie porobilo!! szybko wracajcie do zdrowia, zebyscie do porodu byli na silach!!
mata- wspolczuje nocek! ale bedziesz miala zaprawe, a ja...az sie boje; moja Jula spi od okolo 20 do 9 rano :szok: nie wiem jak my ze starym moim damy rade oczy otwierac do noworodka.
Zdrowka dla Dobrusi! starsza siostrzyczka tez musi byc w formie na powitanie braciszka! dobrze, ze masz jeszcze troche czasu.

Pinula- :-D:-D dobry ten Twoj! sie usmialam z rana!

ina- zajebiaszcza ta piosnka heheheh, ja zawsze tancze z Jula jak ja slyszymy :-D mozesz sobie to wyobrazic; podrygiwanie wieloryba i ten spiew na ustach razem z mala; nosa nosa...aj....melisa...belisia czy jak to tam:-D:-D

a w ogole dzieki dobrym wiesciom z ranca i tej przyspiewce mam juz swietny humor :-):-)

no to ide sobie nastawic mam nadzieje ostatnie pranie, bo juz piore od miesiaca chyba te akscesoria dla mlodego:-D

ivi zdrowiej. a w tym łózku to wiesz praca praca, a co z przepisowymi przerwami jak sie pracuje przy komputerze ????:-D:-D:-D

dzień dobry :happy2:

ale wieści z rana :) a ja dziś się obudziłam i taka myśl w głowie ciekawe czy któraś z nas nie urodziła no i proszę wieści gorące przypłynęły nocą do Mini :-D

idę coś zjem bo mnie głód męczy a lenia mam i w łóżku zalegam już X godzinę :zawstydzona/y:

Ivi poprzenosze te co w poscie maja tylko gratulacje ;-)
A wczesniejsze dla bozienki i kangurzycy.. nie wskocza one przypadkiem przed twoje posty do uzupelniaja bo to sie chyba datowo przenosi ? :dry:

reklama
No i doooopa ivi poprzenosily sie przed twoje posty na kolejne daty :crazy: Co teraz??
A sie nameczylam pokopiowalam wszystko i z postow pozostawialam tylko gratki by nikt sie nie poczul pokrzywdzony :D
Ivi moze mniejszymi trzcionkami w jednym poscie sie da nas wszystkie zmiescic, bo nei wiem co teraz poczac z tym fantem..

A mały standardowo czkawka, becie miał płuca po mamie idealne do darcia się na całe osiedle :sorry2:

Do góry