reklama
Kasiurek1983
Fanka BB :)
Ja nadal w pitalu znow kroplowke mi podlaczyli nie wiem na jak dlugo ale mam dosc lezenia
Pinula to może wątek specjalnie dla nas założymy???? :-) i będziemy sobie mogły spokojnie narzekać
Kasiurek - trzymaj się Kobietko...szpitale to nie najmilsze miejsce ale wszystko dla Maleństwa
ej dajcie mi kopa bo nie mogę się dźwignąć do sprzątania - najchętniej bym spać poszła
Kasiurek - trzymaj się Kobietko...szpitale to nie najmilsze miejsce ale wszystko dla Maleństwa
ej dajcie mi kopa bo nie mogę się dźwignąć do sprzątania - najchętniej bym spać poszła
Bozienka24
kasiurek co sie podizalo ze do spzitala trafilas kurde niejestem na bierzaco tule mocno i trzymam kciuki za szybki powrot do domciu
nusia181
no to ja po drzemce:-) chyba z 2 h:-) teraz tzreba ruszyc tyleczek- i cos zjesc a potem sie pomysli
Pinula narzekaj narzekaj. Po to jestesmy:-)
Kasiurek trzymaj sie dzielnie. To wszytko dla twojego malenstwa.
Pinula narzekaj narzekaj. Po to jestesmy:-)
Kasiurek trzymaj sie dzielnie. To wszytko dla twojego malenstwa.
Angel.
Zwierzoholik;)
Dzieki dziewczyny... ja wiem, ze sa gorsze rzeczy..wiem, ze musze byc silna chociaz dla M bo tak sie stara i to nie jego wina, i widze, ze cierpi jak mam taki atak histerii.. Ale to juz bylo ponad moje sily :-( Nie da sie opisac slowami jak bardzo to mieszkanie bylo dla nas idealne. Jak bardzo facet chcial nam pojsc na reke z depozytami, pomoc w przeprowadzcce..poprostu szkoda słów..
Do tego jestem tak przeziebiona..
Poznym wieczorem juz bylam tak wypruta, ze wzielam tabletke na sen i zasnelam ok 1 w nocy.
Godzina 3 i chyba juz sie domyslacie co moglo mnie nagle wyrwac ze snu?? Moze pier**** drzwiami przez tego pajaca zza sciany?? I ja nie dosc, ze taka zhalunowana, jakies mieszkania, ogloszenia mi latały przed oczami.. nos zawalony- lewy migdal tak powiekszony, ze nie moglam przelknac..
Boze jak mi bylo zle.. wylam na zmiane z proba przywrocenia nosa do uzytko..
Wlalam sobie pol tej soli morskiej, wymarkalam pudelko chusteczek..krecilam sie wiercilam..
Przed 5 poprosilam M, co juz sie budzil co chwile zeby mi wyjal pudelko z lekami ( na wierzchu mam z takimi co moge uzwyac w ciazy) znalazlam rutinoskorbin i normalne krople do nosa- jak Otrivin. Wystarczylo PÓŁ psikniecia w jedna dziurke i ..ulga..Po co sie az tak meczyc boze...........
Na to wszystko plecy zaczyly łupac, o glowie chyba nie musze wspominac..
Wzielam paracetamol i sumujac wszystko wkoncu po 5 zasnelam...
Ale czuje sie jak wyrżnieta scierka..
Dobra to nasmecilam Wam do reszty..
Miłej sobotki, ciesze sie, ze jak czytam wiekszosc ma wesołe humorki, widac co by nie bylo cieszyscie sie tymi skurczykami bo to juz taka zapowiedz No i fajnie...nadchodzi wspanialy okres.. Oby jednak u mnie jak najpozniej bo nie wyobrazam sobie tego na chwile obecna...
Do tego jestem tak przeziebiona..
Poznym wieczorem juz bylam tak wypruta, ze wzielam tabletke na sen i zasnelam ok 1 w nocy.
Godzina 3 i chyba juz sie domyslacie co moglo mnie nagle wyrwac ze snu?? Moze pier**** drzwiami przez tego pajaca zza sciany?? I ja nie dosc, ze taka zhalunowana, jakies mieszkania, ogloszenia mi latały przed oczami.. nos zawalony- lewy migdal tak powiekszony, ze nie moglam przelknac..
Boze jak mi bylo zle.. wylam na zmiane z proba przywrocenia nosa do uzytko..
Wlalam sobie pol tej soli morskiej, wymarkalam pudelko chusteczek..krecilam sie wiercilam..
Przed 5 poprosilam M, co juz sie budzil co chwile zeby mi wyjal pudelko z lekami ( na wierzchu mam z takimi co moge uzwyac w ciazy) znalazlam rutinoskorbin i normalne krople do nosa- jak Otrivin. Wystarczylo PÓŁ psikniecia w jedna dziurke i ..ulga..Po co sie az tak meczyc boze...........
Na to wszystko plecy zaczyly łupac, o glowie chyba nie musze wspominac..
Wzielam paracetamol i sumujac wszystko wkoncu po 5 zasnelam...
Ale czuje sie jak wyrżnieta scierka..
Dobra to nasmecilam Wam do reszty..
Miłej sobotki, ciesze sie, ze jak czytam wiekszosc ma wesołe humorki, widac co by nie bylo cieszyscie sie tymi skurczykami bo to juz taka zapowiedz No i fajnie...nadchodzi wspanialy okres.. Oby jednak u mnie jak najpozniej bo nie wyobrazam sobie tego na chwile obecna...
Wyrzuciłam tonę ciuchów na środek pokoju - myślałam, że zmotywuje mnie to do działania - nie zmotywowało ciuchy leżą a ja na bb forum znów wlazłam taki dziś dzień straszny - mam nadzieję, że macie więcej energii ale miałam drugi bolesny skurcz i na tym koniec niestety - mogłoby się rozkręcić to nie
reklama
MantaZG
Mamma mia... coraz "gorzej" tu normalnie;>
zbiorowe marudzenie, zrzędzenie, panika... !
do porzadku mi się doprowadzić, bo zwariować można!
Się albo nawzajem nakręcacie, albo ktoś was nakręca wariatki oszalałe
tunia-babiczce powiedz,z e wielkosc brzucha ma się nijak do ilości wód;p ruchy bedziesz odczuwala zupelnie inaczej, bo... dzidzi coraz wieksze i ma mniej miejsca... niebawem moze byc tak, ze bedzie wiecej spało niz się wierciło (przygotowanka malucha i zbieranie sil przed porodem) ... głęboki wdech i spokój! ;p
kubeł zimnej wody bym na was chętnie wylała;p
Ja to bym wam wszystkim tak tyłki przetrzepała, że ohoho!
najedzcie się słodkości, poczytajcie jakies książki... zróbcie coś co Was zrelaksuje;p
Normalnie ostatnio czuję się tu jak z moimi sąsiadkami co to w oknach siedzą i psioczą jak to im fuj, ble i ała
do kąta ! marsz!;p ahahah
cieszcie się ostatnimi chwilami z brzuszkami, bo zaraz ich nie będzie;-))
zbiorowe marudzenie, zrzędzenie, panika... !
do porzadku mi się doprowadzić, bo zwariować można!
Się albo nawzajem nakręcacie, albo ktoś was nakręca wariatki oszalałe
tunia-babiczce powiedz,z e wielkosc brzucha ma się nijak do ilości wód;p ruchy bedziesz odczuwala zupelnie inaczej, bo... dzidzi coraz wieksze i ma mniej miejsca... niebawem moze byc tak, ze bedzie wiecej spało niz się wierciło (przygotowanka malucha i zbieranie sil przed porodem) ... głęboki wdech i spokój! ;p
kubeł zimnej wody bym na was chętnie wylała;p
Ja to bym wam wszystkim tak tyłki przetrzepała, że ohoho!
najedzcie się słodkości, poczytajcie jakies książki... zróbcie coś co Was zrelaksuje;p
Normalnie ostatnio czuję się tu jak z moimi sąsiadkami co to w oknach siedzą i psioczą jak to im fuj, ble i ała
do kąta ! marsz!;p ahahah
cieszcie się ostatnimi chwilami z brzuszkami, bo zaraz ich nie będzie;-))