reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Bozienka a jak z cycem dajesz jej?Moja znajoma ma wszczesniaczke no i mala nie umiala ssac ,dawala jej mleczko, pozniej piers przez sade no i dokarmiala ja pol na pol i tak do teraz a ma juz 5miesiecy

Pinula a wiec uwazaj bo zaraz to pojedziesz na porodowke ;) hehe takie czekanie wyszukiwanie objawow porodowych jest najgorsze hehe jak ja sie ciesze ze mam to juz za soba wsomie to bym wolala poczekac ale ;) co tam
Ewstra na poczatku karmilam ja tylko piersia wystarczalo jej tak przez 3 tygodnie potem ja dokarmialam dostawala 2-3 razy na dobe mleczko ale przez nerwy stres niestety pokarm mi zanikl a i z lekarzem doslzismy do wniosku ze lepiej jej dac mleko normalne a piers tylko do dopajania bo moje mleczko bylo bardzo malo kaloryczne i niunia by nieprzybierala tak jak ma przybierac a musi tyc bo w przeciwnym razie trafimy do szpitala a tego niechcemy :) chcialam mala karmic jak najdluzej bo ladnie mi ssala niemiala ztym zadnego problemu ale tak wlasnie sie dzieje przy stresie a tego to mi niebrakuje :(

Ostatnia edycja:
Mini jak wszystko posprzątam i złożę łóżeczko to się pochwalę :-):-):-):-) no to dobrze , że Borys wrócił do sił :-)

Mój M jest niemozliwy - pojechał po rzeczy zamówione wczoraj w hurtowni i przywiózł mi materacyk 15 cm :-D:-D:-D bo ten jest dużo lepszy i ma pozytywne opinie ortopedów :-D:-D:-D:-D

heja dziołchy :) u mnie dzien sie kiepsko zaczął obudziłam sie wymięta jak niewiem co teraz zaczeła bolec głowa wzięłam procha i czekam na efekt. Ogólnie obudziłam sie koło 4 rano i już sie zastanawiałam czy nie budzic mojego że sie zaczęło ale poprzewalałam sie na łóżku i w koncu zasnęłam. Taki miałam twardy brzuch i chyba ze 2 skurcze że nie mogłam znalesc miejsca :) ale przeszło i jest już ok mala od rana wariacje po śniadanku i chyba czkawke miała hehe opije sie młoda nieźle w tym brzuchu :p

Bozienka i jeszcze jedno pytanie mam jesli moge skoro mala je meleczko modyfikowane to czy normalnie sie po nim zalatwia?Bo tej mojej znajomej mala jak zrobi kupe raz na kilka dni to sie wszyscy ciesza,ja w swoim zyciu sie juz zajmowalam dzieciaczkami i wszystkie raczej kilka razy na dzien robily kupe

reklama
Wszystkie jedzmy dzisiaj:-)
Zwariowac mozna od tego myslenia przysiegam....
A babcia do mnie z haslem ostatnio Ty masz taki maly brzuch pewnie masz malo wod:szok::eek:
No i co teraz myslenie czy mam malo wod bo brzuch maly a ten moj szogunik jakis dziwny dzisiaj i jeszcze to pulsowanie jakby serduszko jego nie wiem juz sama ale jedno jest pewne od czegos takiego to ja moge na glowe dostac:eek:

Do góry