reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Angel .... :-(

Poza tym nic więcej dzisiaj nie napiszę - przepraszam - od rana wszyscy mnie dołują, więc idę się czymś zająć, zanim siądę i zacznę beczeć; jak się czymś zajmę, powinno mi się zorbić lepiej.

Wyłączam komputer i dziś mnie nie ma.

Mam nadzieję, że u Was humory o niebo lepsze i spędzicie miły weekend. Buziaki dla wszystkich.

A i coś mi się z tanców przypomniało - wybaczcie, na początku troche gadaniny, potem komentarze jury - byli drudzy w tym programie.

Finale: Jan Denli & Yannyna Alvarez Auftritt und Jurybeurteilung - Die grössten Schweizer Talente - Schweizer Fernsehen: SF Videoportal

Jan & Yannyna: Halbfinalauftritt und Jurybeurteilung - Die grössten Schweizer Talente - Schweizer Fernsehen: SF Videoportal

Funkyboogies - Die grössten Schweizer Talente - Schweizer Fernsehen: SF Videoportal

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Bozienka to dobrze że pije już normalne mleczko :tak: Wyobrażam sobie jak musi wyglądać takie ubieranie :szok:

Lina to M się zaangażował - super :-D

kadza dobrze , że nie budziłaś męża bo byś go tylko zestresowała niepotrzebnie :-D

Lina widzisz jak M sie zaangazował:-) tylko sie cieszyc.

tunia nie słuchaj babci. Na wizytach wszytko było ok. Niektore maja wieksze brzuszki niektore mniejsze
villandra mam nadzieje ze pozniej humorek powóci do normy

JA juz po rozmowie z tesciami na skype, moi rodzice u dziadków, wiec moge się teraz zdrzemnać i nkt mi przeszkadzac nie bedzie...... no moze tylko mój synuś - ale on ma pozwolenie:-)

Wczoraj jadlam rybe- taka ochote mialam. A dzi mnie odrzuca od ryby jak nie wiem co. JEszcze czuje w kuchni jej zapach:crazy:

do później

Ja na wigilie zjadlam po grecku ale naprawde byla pyszna:-)A tak jak mojego naleci i sobie smazy wszystkie okna w domu otwieram

Ewstra próbuje sobie przypomnieć jak to jest :-D

PInula
a martwisz się tym ??
chciałabym jeszcze ze 2 tygodnie w ciąży pochodzic.... bo takie mrozy, i wogóle...
Pinula spoko :-):-):-) a skąd wiesz, że czop Ci odchodzi????

Odchodził ma partiami a dzis odszedł cały podbatwiony krwią.taka galareta. w ilości pół szklanki około dzwoniłam do położnej i mówi że to to. że znakiem tego że szyjka sie rozwiera mam czekac na skurcze. ale to i tak może zejśc jeszcze nawet 2 tygodnie na co licze. i że to że w szpitalu mnie cały czas badali to mogło to przyspieszyc odejście czopa.

Także uzbrojcie się w cierpliwośc bede Wam tuy teraz stękac i narzekac....

reklama
pinula a stękaj i narzekaj je w przeciagu tygodnia uczestniczyłam w 5 akcjach porodwych z mojej sali w szpitalu to sie przyzwyczaiłam :-D:-D:-D:-D. poza tym jak sobie ponarzekasz to bedzie Ci lepiej.
jak tam patrzyłam na rózne akcje to poród jest jednak bardzo indywidualna sprawa. jedne szybciorkiem, inne dłuzej i ciężej. ehhh chciałabym miec to juz za sobą. :-( to czekanie i jeszcze teraz jak ja musze latac po tych badanich to jest strasznie dobijające.:-(
heheh jednyny pozytek z pobytu w szpitalu to taki, że wiem jak wyglada gdy schodzi czop i odchodza wody :-D:-D:-D:-D.

Do góry