reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

w naszym stanie to na pewno!
Dziewczyny wybieracie się do szkoły rodzenia? Ja mam znajomą , która takową prowadzi i pewnie do niej pójdę, ale mówiła mi, że tak ok. 26 tygodnia dopiero

reklama
Kasiurek nie bardzo mogę się doczytac o co Ci chodzi, ale jeśli o jakiś płyn z sutków to moja koleżanka miała tak od 6 miesiąca, więc widocznie to nic nadzwyczajnego:)

Hej wszystkim.
U mnie dziś dzień tragiczny. Od rana pakowanie... Jutro przyjeżdża transport po rzeczy z mieszkania. Nasza optymistyczna wersja 4-5 pudeł poszła w niepamięć... Zakończyliśmy na 13 pudłach, a jeszcze pełno rzeczy wala się po mieszkaniu... NIENAWIDZĘ PAKOWANIA! Do jutra będę żyć w stresie, czy nam te wszystkie pudła zabiorą i ile zapłacimy... Ehh, nastrój dziś okropny...

reklama
Kasiurek nie martw się,czasami tak bywa i nie jest to nic strasznego,będziemy wcześniej chodzić z wkładkami :-D:-D
nie martwie sie ale jestem w sozku stad problem z rozczytaniem mnie!!!!! hahaha jeszcze tego nie grali siara leci mi w 21 tc hihi a kaj tam koniec;p a ja sie zastanwialam czemu mnie juz sutki tak nie bola- juz wiem

Do góry