reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

w naszym stanie to na pewno!
Dziewczyny wybieracie się do szkoły rodzenia? Ja mam znajomą , która takową prowadzi i pewnie do niej pójdę, ale mówiła mi, że tak ok. 26 tygodnia dopiero

reklama
Kasiurek nie bardzo mogę się doczytac o co Ci chodzi, ale jeśli o jakiś płyn z sutków to moja koleżanka miała tak od 6 miesiąca, więc widocznie to nic nadzwyczajnego:)

Hej wszystkim.
U mnie dziś dzień tragiczny. Od rana pakowanie... Jutro przyjeżdża transport po rzeczy z mieszkania. Nasza optymistyczna wersja 4-5 pudeł poszła w niepamięć... Zakończyliśmy na 13 pudłach, a jeszcze pełno rzeczy wala się po mieszkaniu... NIENAWIDZĘ PAKOWANIA! Do jutra będę żyć w stresie, czy nam te wszystkie pudła zabiorą i ile zapłacimy... Ehh, nastrój dziś okropny...

reklama
Kasiurek nie martw się,czasami tak bywa i nie jest to nic strasznego,będziemy wcześniej chodzić z wkładkami :-D:-D
nie martwie sie ale jestem w sozku stad problem z rozczytaniem mnie!!!!! hahaha jeszcze tego nie grali siara leci mi w 21 tc hihi a kaj tam koniec;p a ja sie zastanwialam czemu mnie juz sutki tak nie bola- juz wiem

Do góry