reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

straszne ... ja przytyłam z synkiem +20 kilosow i było mi żle.......
moze cukrzyce ciązowa miała czy coś takiego..
a jakie duze dziecko urodziła?

reklama
Kindzia wowwwwww............ o ja Cie :-) a urodzony sn???:-D

To chyba fizycznie jest niemożliwe - obstawiam na 100% cc.

No a my odpoczywamy - my - czyli ja chwilowo przed kompem, a ciasto w chłodnej komórce/spiżarce - UFFF! - ciasto zostanie, gdzie jest, dopóki nie nabierze tężyzny fizycznej, a ja spadam pod prysznic i do łózia, bo fizycznie nie czuję się za mocna. Do towarzystwa zabiorę może książkę, bo M nie ma - odrabia dziś pańszczyznę u rodziców:baffled:.

Jak się wytaplam, to jeszcze zajrzę.

Ja własnie skończyłam sprzątac i teraz będę tylko dopoczywac. :p Mąż ogląda tenis znowu a ja nadrabiam forum bo masakra jaki ju macie przemiał postów.

Jeżeli chodziło o masaż to miałam na mysli taki typowy klasyczny masaż na kręgosłup. Szczególnie na odcinek krzyżowo-lędzwiowy. Na tym odcicku kręgosłupa jest on przeciwwskazany, jeżeli już jest wykonywany to powinien się odbywac na specjalnym leżaku dla ciężarnych i powinien być bardzo delikatny… Tak mnie uczyli w szkole…. (Mnie uczyli w szkole, mnie uczyli w szkole że całuje się na stole…. Tak mi się skojarzyło :p sia lal lal al)

Olavip Gratulej zostania ciocią

jezuuuuu co Wy tu tak o tym jedzeniu, az mi sie jesc zachcialo i co teraz? kto mi zrobi kanapeczki?

moja corcia jakby lepiej troche, padla mi po godz. 20 po 3 minutach czytania bajeczki, zobaczymy jaka bedzie noc, dziekujemy cioteczkom za zyczenia zdrowka!

Kasiurek- sorry, ale sie usmialam z Twojego pytania, bo tez srednio co zrozumialam o co caman, ale teraz juz doczytalam; ciekawe czy to oznacza, ze sie bedzie mialo duzooooo mleczka?jak tak to ja tez pragne, zeby mi lecialo nawet juz, zaraz, dzisiaj:-D

Maruusia- to sie juz do PL pakujecie?pamietam swoje takie pakowanie po 5 latach pobytu na obczyznie, choc i tak wieksza czesc roboty odwalil moj maz, ja w zasadzie spakowalam 2 walizki; swoja i dla dzidzi i odjechalam autokarem, a bylam juz w 8 miesiacu ciazy....ze tez nie chcieli mnie juz zabrac na poklad samolotu, to mialam wykupione dwie miejscowki w autokarze i tak jechalam skromne 18 h:-D

miska
- co sie stalo? jakies problemy z rodzina?ech zycie...nie smutaj sie, masz nas!

a wlasnie; mnie tez ktoras napisala, ze mam Was; super gitowo, to co ktora chetna nawiedzic piekne miasto na Ślasku w lutym i zrobic sobie przygotowanie przed swoim?? najepiej ktoras z kobitek, co ma termin na koniec marca co by mi tu nie urodzila w miedzyczasie;-):-D

jezuuuuu jakie brownies:szok: mniam!!!ja tez chce!!! najlepiej cieple!!!

no nie wytrzymam ide po tego ogorka, taki substytut czekolady:-D

reklama
Marusia powodzenia za przeprowadzke.. niemoze byc lekko tak przenosic wszystkie graty do innego kraju:/ psychicznie tez pewnie ciezko.. Ale bedzie ok, na spokojnie, dawaj znac o etapach podrozy ( sami samolotem lecicie?) i przeprowadzki ;-)

Do góry