jezuuuuu co Wy tu tak o tym jedzeniu, az mi sie jesc zachcialo i co teraz? kto mi zrobi kanapeczki?
moja corcia jakby lepiej troche, padla mi po godz. 20 po 3 minutach czytania bajeczki, zobaczymy jaka bedzie noc, dziekujemy cioteczkom za zyczenia zdrowka!
Kasiurek- sorry, ale sie usmialam z Twojego pytania, bo tez srednio co zrozumialam o co caman, ale teraz juz doczytalam; ciekawe czy to oznacza, ze sie bedzie mialo duzooooo mleczka?jak tak to ja tez pragne, zeby mi lecialo nawet juz, zaraz, dzisiaj
Maruusia- to sie juz do PL pakujecie?pamietam swoje takie pakowanie po 5 latach pobytu na obczyznie, choc i tak wieksza czesc roboty odwalil moj maz, ja w zasadzie spakowalam 2 walizki; swoja i dla dzidzi i odjechalam autokarem, a bylam juz w 8 miesiacu ciazy....ze tez nie chcieli mnie juz zabrac na poklad samolotu, to mialam wykupione dwie miejscowki w autokarze i tak jechalam skromne 18 h
miska- co sie stalo? jakies problemy z rodzina?ech zycie...nie smutaj sie, masz nas!
a wlasnie; mnie tez ktoras napisala, ze mam Was; super gitowo, to co ktora chetna nawiedzic piekne miasto na Ślasku w lutym i zrobic sobie przygotowanie przed swoim?? najepiej ktoras z kobitek, co ma termin na koniec marca co by mi tu nie urodzila w miedzyczasie;-)
jezuuuuu jakie brownies
mniam!!!ja tez chce!!! najlepiej cieple!!!
no nie wytrzymam ide po tego ogorka, taki substytut czekolady