reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

straszne ... ja przytyłam z synkiem +20 kilosow i było mi żle.......
moze cukrzyce ciązowa miała czy coś takiego..
a jakie duze dziecko urodziła?

reklama
Kindzia wowwwwww............ o ja Cie :-) a urodzony sn???:-D

To chyba fizycznie jest niemożliwe - obstawiam na 100% cc.

No a my odpoczywamy - my - czyli ja chwilowo przed kompem, a ciasto w chłodnej komórce/spiżarce - UFFF! - ciasto zostanie, gdzie jest, dopóki nie nabierze tężyzny fizycznej, a ja spadam pod prysznic i do łózia, bo fizycznie nie czuję się za mocna. Do towarzystwa zabiorę może książkę, bo M nie ma - odrabia dziś pańszczyznę u rodziców:baffled:.

Jak się wytaplam, to jeszcze zajrzę.

Ja własnie skończyłam sprzątac i teraz będę tylko dopoczywac. :p Mąż ogląda tenis znowu a ja nadrabiam forum bo masakra jaki ju macie przemiał postów.

Jeżeli chodziło o masaż to miałam na mysli taki typowy klasyczny masaż na kręgosłup. Szczególnie na odcinek krzyżowo-lędzwiowy. Na tym odcicku kręgosłupa jest on przeciwwskazany, jeżeli już jest wykonywany to powinien się odbywac na specjalnym leżaku dla ciężarnych i powinien być bardzo delikatny… Tak mnie uczyli w szkole…. (Mnie uczyli w szkole, mnie uczyli w szkole że całuje się na stole…. Tak mi się skojarzyło :p sia lal lal al)

Olavip Gratulej zostania ciocią

jezuuuuu co Wy tu tak o tym jedzeniu, az mi sie jesc zachcialo i co teraz? kto mi zrobi kanapeczki?

moja corcia jakby lepiej troche, padla mi po godz. 20 po 3 minutach czytania bajeczki, zobaczymy jaka bedzie noc, dziekujemy cioteczkom za zyczenia zdrowka!

Kasiurek- sorry, ale sie usmialam z Twojego pytania, bo tez srednio co zrozumialam o co caman, ale teraz juz doczytalam; ciekawe czy to oznacza, ze sie bedzie mialo duzooooo mleczka?jak tak to ja tez pragne, zeby mi lecialo nawet juz, zaraz, dzisiaj:-D

Maruusia- to sie juz do PL pakujecie?pamietam swoje takie pakowanie po 5 latach pobytu na obczyznie, choc i tak wieksza czesc roboty odwalil moj maz, ja w zasadzie spakowalam 2 walizki; swoja i dla dzidzi i odjechalam autokarem, a bylam juz w 8 miesiacu ciazy....ze tez nie chcieli mnie juz zabrac na poklad samolotu, to mialam wykupione dwie miejscowki w autokarze i tak jechalam skromne 18 h:-D

miska
- co sie stalo? jakies problemy z rodzina?ech zycie...nie smutaj sie, masz nas!

a wlasnie; mnie tez ktoras napisala, ze mam Was; super gitowo, to co ktora chetna nawiedzic piekne miasto na Ślasku w lutym i zrobic sobie przygotowanie przed swoim?? najepiej ktoras z kobitek, co ma termin na koniec marca co by mi tu nie urodzila w miedzyczasie;-):-D

jezuuuuu jakie brownies:szok: mniam!!!ja tez chce!!! najlepiej cieple!!!

no nie wytrzymam ide po tego ogorka, taki substytut czekolady:-D

reklama
Marusia powodzenia za przeprowadzke.. niemoze byc lekko tak przenosic wszystkie graty do innego kraju:/ psychicznie tez pewnie ciezko.. Ale bedzie ok, na spokojnie, dawaj znac o etapach podrozy ( sami samolotem lecicie?) i przeprowadzki ;-)

Do góry