apropos dekoracji pokoju/kącika maluszka, co powiecie na specjalny wątek w tym zakresie? dedykowany kącikom naszych maluszków? :-)
Ivi, jestem za, można będzie wrzucać fajne inspiracje albo własne realizacje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
apropos dekoracji pokoju/kącika maluszka, co powiecie na specjalny wątek w tym zakresie? dedykowany kącikom naszych maluszków? :-)
Manta.........był czas za popdpalałam.. ale kapec staszny i z geby wali.. jednak nałogi to przekleńswto.....
A net to "skarbczyk wiedzy" i "śmietniczek" trzeba umieć cedzić a ja w ciaży tego nie umiem ..
jak zaczełam czytac (we wtorek po wizycie u gin) i ktoś napisał ze ... urodziła na dniach bo rowarcie było i dzieć nie przezyl bo to dopiero 20tc był... to potem koszmary w nocy były... nie nie nie... wole sprawdzone żródła, lekarz, mamcia, kolezaki (tu nie zawsze) no i mysle ze Kasiurek wie co pisze bo juz "łyknęłam" wiedze ... mam na palec..
.................