reklama
cytrusowa85
Fanka BB :)
jak byłam w Holandii (poszłam z kolegami do CofiShopu myśląc, że idziemy na kawę oj, głupiutka wtedy byłam,
nie Ty jedna
też tak myślałam.. kiedyś.. dawno.. ale koledzy mieli ze mnie ubaw.. po pachy... no ale nie buchałam/nie bucham to skad miała wiedzieć..
cytrusowa85
Tunia
staszne to
i jak robisz/robili Ci rodzice jak byłas mała, imprezke to najpierw na groby śmigacie/liście rodzinnie a potem tort czy jak? To smutny dzień był/jest dla Ciebie czy wesoły raczej?
To niezły "figiel" zrobiłaś.. ..
staszne to
i jak robisz/robili Ci rodzice jak byłas mała, imprezke to najpierw na groby śmigacie/liście rodzinnie a potem tort czy jak? To smutny dzień był/jest dla Ciebie czy wesoły raczej?
To niezły "figiel" zrobiłaś.. ..
MantaZG
Ja pierwszego listopada mam urodziny
babcia mego Lubego też tego dnia ma urodziny.;p
Zawsze mialam urodzinyi zawsze to byl wesoly dzientato mi zawsze powtarzal "najwyrazniej wszyscy zmarli chcieli zeby ktos sie imprezowal w tym dniu skoro oni juz nie moga"teraz ez jakos sie nie smuce specjalnie, poprostu chyba sie przyzwyczailam a zreszta czy 1 listopad musi byc zawsze smutnym dniem?
Mama miala termin na 11 w sumie tez swietoa ze ja sobie wczesniejsze swieto wybralam to mam:-)
Mama miala termin na 11 w sumie tez swietoa ze ja sobie wczesniejsze swieto wybralam to mam:-)
Mini55
&&&&&
Z dniem zmarłych jest trochę jak z dniem matki , dniem dziecka , walentynkami .dla mnie smutnym dniem nie jest... raczej wkurzającym...
nie lubie jak sobie ktos przypomina o czymś wtedy kiedy powinien;p
- a często tak jest;p
To że idzie pierwszego listopada na grób nie znaczy że w inne dni nie pamięta , taki zwyczaj od po prostu
reklama