mata-kow
mama do kwadratu :)
Angel zawsze miałam bóle głowy i trwają one czasami nawet 5 dni więc masakra,chodzę po prostu nie tomna,ale przed ciążą brałam leki i jakoś dawało radę przetrwać,teraz jakoś tak mam obawę przed nimi wiem,że apap i paracetamol jest bezpieczny,ale jakoś tak ostateczność
mówiłam mojej gin o tych bólach,ale stwierdziła,że to nerwy
Mata aż Ci zazdroszcze tego męża,ja musze wszystko sama robić,bo sama z dziećmi jestem
ja też migrenowiec, więc jak przychodzi mi drugi dzien z rzędu męczyc się z bólem głowy, to łykam paracetamol (1 tabletka i jak reką odjął, a kiedys to się musiałam silniejszymi faszerowac, bo nic nie dawały )
co do M, jak rano zrobilam awanturę o ten bałagan remontowy (bo gdzie nie dotkniesz to pył i kurz, a ścieranie go nic nie daje, bo wyłazi z każdej szpary, a gruntownego porządku nie ma sensu robic, bo remont jeszcze trwa i będzie jeszcze bałaganu...), więc wieczorem ogarnął chociaż z grubsza, żeby mnie udobruchać ale narzekać nie mogę, bo jak mu sie powie (rzadko się domysla) to zrobi co trzeba
Tunia dobre z ta kołdrą my na początku mielismy 140cm - cała ciąże starczyło, ale jak mała sie urodziła i do karmienia brałam ja do łóżka, to zaczęły mi plecy wystawać. Kupilismy 200cm i jest super co do tego kremu AA nie wiem czy promocja była - sprawdzałam rachunki i całe 8,50 kosztował, więc chyba warto ;-)
Dziewczyny spokojnie, zobaczycie jak biusty wystrzelą po porodzie jak nawał mleka będzie ;-)
Zmykam pod prysznic, dzisiaj M zamontował grzejnik, więc ciepełko będzie ;-)
Spokojnej nocy