reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Angel zawsze miałam bóle głowy i trwają one czasami nawet 5 dni więc masakra,chodzę po prostu nie tomna,ale przed ciążą brałam leki i jakoś dawało radę przetrwać,teraz jakoś tak mam obawę przed nimi wiem,że apap i paracetamol jest bezpieczny,ale jakoś tak ostateczność
mówiłam mojej gin o tych bólach,ale stwierdziła,że to nerwy

Mata
aż Ci zazdroszcze tego męża,ja musze wszystko sama robić,bo sama z dziećmi jestem

ja też migrenowiec, więc jak przychodzi mi drugi dzien z rzędu męczyc się z bólem głowy, to łykam paracetamol (1 tabletka i jak reką odjął, a kiedys to się musiałam silniejszymi faszerowac, bo nic nie dawały :baffled:)

co do M, jak rano zrobilam awanturę o ten bałagan remontowy (bo gdzie nie dotkniesz to pył i kurz, a ścieranie go nic nie daje, bo wyłazi z każdej szpary, a gruntownego porządku nie ma sensu robic, bo remont jeszcze trwa i będzie jeszcze bałaganu...), więc wieczorem ogarnął chociaż z grubsza, żeby mnie udobruchać :-p ale narzekać nie mogę, bo jak mu sie powie (rzadko się domysla) to zrobi co trzeba :tak:

Tunia dobre z ta kołdrą :-D my na początku mielismy 140cm - cała ciąże starczyło, ale jak mała sie urodziła i do karmienia brałam ja do łóżka, to zaczęły mi plecy wystawać. Kupilismy 200cm i jest super :tak: co do tego kremu AA nie wiem czy promocja była - sprawdzałam rachunki i całe 8,50 kosztował, więc chyba warto ;-)

Dziewczyny spokojnie, zobaczycie jak biusty wystrzelą po porodzie jak nawał mleka będzie ;-):-p:-D

Zmykam pod prysznic, dzisiaj M zamontował grzejnik, więc ciepełko będzie ;-)

Spokojnej nocy

reklama
Cicho tak a widze kilka dziewczyn się 'świeci'. ;-)
A ja oczywiscie zamulam.. coś zły wieczór i wisielczy humor.. Tesknie za męzem , martwie sie o niego ( mała fobia dotyczaca jego powrotow z pracy w nocy..), do tego dzis na spacerze tesciowa walnela mi fotke i wygladalam jak ..nie nie umiem nawet porownac ;/ nie wiem czy nagle sie tak spasłam czy o co chodzi ale załamka..
A jakos wszystko jest nie tak..

angel- ja tez mam taki nastroj..... ogolne niezadowolonie i przygnebienie.... gapie sie w tv[w ktorym nic nie ma jak zwykle] i czekam kiedy zachce mi sie spac...
lenistwo mistrzoskiej klasy dzis osiagnelam i nawet ksiazki nie chce mi sie poczytac....

nieiwem o co chodzi z tymi bolami glowy... ja tez mam i to dosc czesto, ale udalo mi sie wytrwac bez tabletek od poczatku... z tym ze ja moge przespac pol dnia- a wiem ze nie wszystkie maja ten luksus, choc pewnie jak mnie bedzie bolec i bolec i bolec to bez tabletki sie ne obedzie...
więc mnie głowa boli codziennie...wczoraj mialam koncert wieczorem. Wiem ze moge tabletkę- APAP ale decyduje sie juz tylko jesli bardzo boli a mamy gdzies wyjsc. Mam niskie cisnienie i tlumacze sobie ze to dlatego :-(

Cicho tak a widze kilka dziewczyn się 'świeci'. ;-)
A ja oczywiscie zamulam.. coś zły wieczór i wisielczy humor.. Tesknie za męzem , martwie sie o niego ( mała fobia dotyczaca jego powrotow z pracy w nocy..), do tego dzis na spacerze tesciowa walnela mi fotke i wygladalam jak ..nie nie umiem nawet porownac ;/ nie wiem czy nagle sie tak spasłam czy o co chodzi ale załamka..
A jakos wszystko jest nie tak..
też bym się martwiła...nawet sobie nie wyobrażam tego.

helooo witam niedzielnie!
my nie spimy oczywiscie od 7 rano, popijam kawe, jem ciacho (szarlotka z orzechami- full wypas, sama sobie zrobilam:-))
wczoraj to sie znowu rozpisalyscie uuuu, z godzine juz nadrabiam.

laski....ja tez mam zalamke...zaczely mnie bolec wszystkie zeby tzn. bardziej dziasla:szok: a jak mi wyleca wszystkie zeby po ciazy:szok: boje sie, a kasy nie mam tyle, zeby porobic zeby, drooooogo mnie to bedzie kosztowalo:-(

zaraz ide wstawic rosolek, drugiego chyba nie zrobie, bo mi sie nie chce.

musimy tez jechac kupic jakies cieple buty dla Julii...ot taka rodzinna niedziela w hipermarkecie masakra:no:

milego dnia dziewczyny!

dzien dobry :-) Ja za 1,5 godiznki do pracy lecę na 3 godzinki :-//

Wczoraj cały dzień byłam na zakupach no i kupiłam w końcu płaszczyk ( zdjęcie dodam w odpowiednim wątku ) i dresik:-) zadowolona jestem z zakupów:-)

No i wczoraj zaszalałam....obiad w Mc Donaldzie:-) fryteczki, big mac i hamburger hehehehe ALe dobre było:-) A w sumie nie byłam nigdy za Mc Donaldem hehe

h
laski....ja tez mam zalamke...zaczely mnie bolec wszystkie zeby tzn. bardziej dziasla:szok: a jak mi wyleca wszystkie zeby po ciazy:szok: boje sie, a kasy nie mam tyle, zeby porobic zeby, drooooogo mnie to bedzie kosztowalo:-(

!

Mnie tez bolały bardzo zęby i już kilka razy musiałam sie poratowac Apapem. Ale zaczęłam stosować pastę Meridol i jest lepiej:-)

Ostatnia edycja:
Witam niedziele
Wczorajszy dzien byl w miare udany chcielismy kupic materac i nawet znalezlismy cos co pewnie zakupie.Wieczorem mialam babska impreze,wszystkie kolerzanki skkakaly kolo mnie ,ze az glupio...byly sledziki,karpatka,salatka i wiele innych smakolykow:)a wieczorem poszlysmy na miasto troszke potanczylam,ale jak juz bylo coasno to postanowilam wrocic do domku bo balam sie o brzuchol.Wracam do domu ,a tam sasiadka wyskakuje ze juz 24 i bym muzyke wylaczyla bo chce spac ,mysle sobie o co jej chodzi wchodze do domu a sasiad ma party...piski wrzaski i muzyka,poszlam do niej co robimy -chialam mojego M wyslac ,ale stwierdzilismy ze poczekamy.bo sasiad jest mlody i trudny i nikt nie chce nie przyjemności.Bo kazdy sie go boii.Ma takie loty ze kilka miesiecy cisza i nagle....Za to dzis jedziemy na wycieczke:)
Tez mam bole glowy takie migrenowe ,nic nie przechodza nawet kilka dni,nie biore lekow nie chce sie przyzwyczajac,zreszta ide do doktora z moim cisnieniem w tym tyg to zapytam go co radzi.

ahoj dziewczyny:) ja leże.
w piatek byłam u mojej lekarki , po badaniu stwierdziła, że powinnam jak najmniej chodzić, bo mam dziecko ułożone tak, że główką dotyka do szyjki macicy O_O, trochę się przeraziłam i leże sobie zgodnie z przykazaniem, ale mam nadzieję, że za jakiś czas się sytuacja poprawi:) poza tym szczegółem, to u mnie wszystko bez zmian, chronię się przed przeziębieniem i dużo odpoczywam:) zaraz nadrobię zaległości w czytaniu forum:)

Dzien dobry kobitki:-)
Angel nie przejmuj sie kazda z nas tak wyglada jedna w wiekszym druga w mniejszym stopniu ale kazdej cos nie pasuje, takze glowa do gory:-)ja tez sie zalamalam jak mierzylam te kurtki i plaszcze no ale co poradzisz:-)
Nic mi sie nie chce, wczoraj zasnelam nawet nie wiem kiedy...
Milutkiego dnia Wam zycze dziewczynki:-)

reklama
witam się niedzielnie

u nas nudy okropne,pogoda okropna zimno strasznie,dzisiaj dzień leniuchowania,ale jakiś obiad trzeba zrobić
na deser ciasto z jabłkami będe robić mam na coś ochotę tylko nie wiem na co dokładnie

Ewstra fajne takie wyjście,jak jest okazja to trzeba korzystać

Do góry