reklama
Angel.
Zwierzoholik;)
Ojej a ja wlasnie zauwazylam jak straszniemi piersi obsypało rozstępami ;( Musialy znacznie jednak urosnac przez ten tydzien,dwa.. Ehh..
Misia przykro mi, mokra chusteczke na czółko i sie połóż w zacienionym miejscu..
Misia przykro mi, mokra chusteczke na czółko i sie połóż w zacienionym miejscu..
Miałam juz wczesniej napisac ale zapomnialam:-)wrazenia z pierwszej nocy pod nowa koldra:-)A wiec moj stwierdzil ze mu sie gubie pod ta koldra:-)przykryl sie i mowi do mnie ile ty tej koldry jeszcze masz tam kolo sibie bo u mnie to chyba z pol hektara lezy nie uzywanamyslalam ze padne, on czasami jak cos palnie to normlanie nie moge:-)ale ogolnie koldra jest gigantyczna, ciepla i bardzo wygodna, takze moj malzonek zrobil bardzo fantstyczny zakup:-)
kamilaedi
Fanka BB :)
nieiwem o co chodzi z tymi bolami glowy... ja tez mam i to dosc czesto, ale udalo mi sie wytrwac bez tabletek od poczatku... z tym ze ja moge przespac pol dnia- a wiem ze nie wszystkie maja ten luksus, choc pewnie jak mnie bedzie bolec i bolec i bolec to bez tabletki sie ne obedzie...
Angel.
Zwierzoholik;)
Bozenia no teraz juz sie obawiam, bo to dzis bylo niezle, az buzie rozdziawialam z szoko-bólu
kamilaedi ja tez od poczatku ciazy nie wzielam zadnej tabletki przeciwbolowej, dlatego tez dzisiaj pytalam dziewczyny o ta nospe bo wczoraj brzuchol mi sie postawil i zrobil sie twardy, a bol glowy to jakos sam przechodzi poloze sie przespie i wstaje bez bolu...
Bozienka24
slyszalam ze mozna brac jakies leki ale ja niebiore no chyba ze tak jak teraz musze z nospa walczylam dlugo i pewnie dlatego brzuch sie zaczol tak stawiac jak lekarz kazal brac moglam brac a teraz sie boje o moje malenstwo
kamilaedi
Angel ja mam to samo z piersiami tez mam rozstepy i to bardzo a w tej ciazy to mi piersi tak urosly ze normalnie sie ich boje:-)
mi cycki z C na dd wskoczyly ciekawe co bedzie potem... a rozstepy na piersiach tez mam ale to juz w zasadzie od wiekow- zaszybko mi rosly....
reklama
miska271
oj ja wolę nie kłaść się spać z bólem głowy bo jak bym zasnęła gorszy by był
ja z Bartoszem nospę łykałam całą ciążę bo właśnie częste óle brzucha miałam i twardniał mi okropnie
ja mam okropne rozstępy od piersi do łydek i już się do nich przyzwyczaiłam,za szybko tyłam w pierwszej ciąży i tak już zostało,ale co tam trudno da się z tym zyć
ja z Bartoszem nospę łykałam całą ciążę bo właśnie częste óle brzucha miałam i twardniał mi okropnie
ja mam okropne rozstępy od piersi do łydek i już się do nich przyzwyczaiłam,za szybko tyłam w pierwszej ciąży i tak już zostało,ale co tam trudno da się z tym zyć
Ostatnia edycja: