reklama
Angel fajowy masz kolorek, sama kiedyś myślałam nad jakiś rudym albo właśnie krwistym ale nie zaryzykowałam
Ja zawsze sama włosy farbuję i obcinam więc nie tracę kasy i czasu na fryzjera
Tunia a my cały czas razem idziemy przez tą ciąże
16 tydzień, ciekawe czy tego samego dnia urodzimy
Angel.
Zwierzoholik;)
Angel fajowy masz kolorek, sama kiedyś myślałam nad jakiś rudym albo właśnie krwistym ale nie zaryzykowałam
Ja tez w sumie, dlatego po ponad roku moja wizyta trwala 3 godziny tyle bylo z nimi roboty
Wąsnie chcialam wiecej czerwieni ale mi odradzila i to bardziej braz wpadajacy w miedzi
Ja mam na kompie plik pod nazwą prezenty i tam przez cały rok, jak tylko mi coś do głowy wpadnie, to zapisuję. Najgorszy problem mam zawsze z teściami. Zresztą u mnie w rodzinie zawsze była tradycja takich lepszych prezentów, nie tyle drogich, co bardzo przemyślanych, a u męża to tak hmm oni mówią "symbolicznie", ja mówię "na odwal". I mi zawsze ciężko się zgodzić, żeby teściowi np. skarpety kupić.witam z rana!
Tricia prezenty na święta - wow to się nazywa racjonalne planowanie u nas pierwszy tydzień listopada - codziennie ktos albo urodziny albo imieniny ma - masakra i nie wiem co komu, a o świętach to juz całkeim jeszcze nie myslę
anansie - gdzie mieszkasz?
Ja tez w sumie, dlatego po ponad roku moja wizyta trwala 3 godziny tyle bylo z nimi roboty
Wąsnie chcialam wiecej czerwieni ale mi odradzila i to bardziej braz wpadajacy w miedzi
Ja tu u fryzjera nie byłam uhhhh nie wiem z 10 lat, jako małolatę mama mnie wysyłała i kasę dawała to chodziłam
Nie ufam fryzjerom, wiem,że sama sobie lepiej pofarbują i obetnę niż oni
Mini55
&&&&&
Angel bardzo fajna fryzurka i kolorek
TRcia dobra jesteś z tym katalogiem prezentów . U mnie nie ma aż takiego zwyczaju - raczej kupuję się coś symbolicznie ;-)
Bożenka dużo sił , już niedługo zobaczysz się z synulkiem :-) Wyobrażam sobie jak tęsknisz ...
Przyszły mi peluszki - są śliczne i takie malusie :-)
TRcia dobra jesteś z tym katalogiem prezentów . U mnie nie ma aż takiego zwyczaju - raczej kupuję się coś symbolicznie ;-)
Bożenka dużo sił , już niedługo zobaczysz się z synulkiem :-) Wyobrażam sobie jak tęsknisz ...
Przyszły mi peluszki - są śliczne i takie malusie :-)
Kasiurek1983
Fanka BB :)
ja po wizycie- wsyztsko w odp wątku ;]
ciesze sie ze juz wracam do domu ;]
ciesze sie ze juz wracam do domu ;]
reklama