reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Angel fajowy masz kolorek, sama kiedyś myślałam nad jakiś rudym albo właśnie krwistym ale nie zaryzykowałam
Ja zawsze sama włosy farbuję i obcinam więc nie tracę kasy i czasu na fryzjera :)

Tunia a my cały czas razem idziemy przez tą ciąże
16 tydzień, ciekawe czy tego samego dnia urodzimy :)

Angel fajowy masz kolorek, sama kiedyś myślałam nad jakiś rudym albo właśnie krwistym ale nie zaryzykowałam
Ja zawsze sama włosy farbuję i obcinam więc nie tracę kasy i czasu na fryzjera :)

Tunia a my cały czas razem idziemy przez tą ciąże
16 tydzień, ciekawe czy tego samego dnia urodzimy :)

Ja tez w sumie, dlatego po ponad roku moja wizyta trwala 3 godziny tyle bylo z nimi roboty :baffled:
Wąsnie chcialam wiecej czerwieni ale mi odradzila i to bardziej braz wpadajacy w miedzi :tak:

witam z rana!
Tricia prezenty na święta - wow to się nazywa racjonalne planowanie :tak: u nas pierwszy tydzień listopada - codziennie ktos albo urodziny albo imieniny ma - masakra i nie wiem co komu, a o świętach to juz całkeim jeszcze nie myslę :rofl2:
Ja mam na kompie plik pod nazwą prezenty i tam przez cały rok, jak tylko mi coś do głowy wpadnie, to zapisuję:tak:. Najgorszy problem mam zawsze z teściami. Zresztą u mnie w rodzinie zawsze była tradycja takich lepszych prezentów, nie tyle drogich, co bardzo przemyślanych, a u męża to tak hmm oni mówią "symbolicznie", ja mówię "na odwal". I mi zawsze ciężko się zgodzić, żeby teściowi np. skarpety kupić:baffled:.

anansie - gdzie mieszkasz?

Ja tez w sumie, dlatego po ponad roku moja wizyta trwala 3 godziny tyle bylo z nimi roboty :baffled:
Wąsnie chcialam wiecej czerwieni ale mi odradzila i to bardziej braz wpadajacy w miedzi :tak:

Ja tu u fryzjera nie byłam uhhhh nie wiem z 10 lat, jako małolatę mama mnie wysyłała i kasę dawała to chodziłam :)
Nie ufam fryzjerom, wiem,że sama sobie lepiej pofarbują i obetnę niż oni

Angel bardzo fajna fryzurka i kolorek :tak:
TRcia dobra jesteś z tym katalogiem prezentów . U mnie nie ma aż takiego zwyczaju - raczej kupuję się coś symbolicznie ;-)
Bożenka dużo sił , już niedługo zobaczysz się z synulkiem :-) Wyobrażam sobie jak tęsknisz ...

Przyszły mi peluszki - są śliczne i takie malusie :-)

reklama
Do góry