reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Mini krew oddana i za godzine mama mi odbiera już wyniki! Powiedzialam babcie w czym rzecz i napisała, ze wyniki na cito i beda po paru godzinach ... Brak słów..
No i jak beda wyniki dzwonie do cioci i sie okaze co dalej..

Poki co zabieram sie za robienie barszczu bo chodzil za mna od wiekow ;)

reklama
Miska oby praleczka juz ładnie się sprawowała!

Atomówka kciuki zacisnięte!

Ja od połowy ciązy miałam zakaz głaskania brzucha - najbardziej co mnie irytowało to, że ja ograniczałam dotykanie brzuszka do minimum, a jak jechałam na zjazd na studia to kilka panienek mi zaraz brzuch macało -wrrrrrr :crazy: i na nic moje prośby i uwagi...
głaskanie moze wywołać skurcze, ale równiez stawianie sie brzucha, a jesli ktoś ma zagrożona ciążę, to może byc niebezpieczne...

Anula dwa okienka pomyłaś! WOw to powera masz :tak: - mi się nie chce, może po tym niekończącym remoncie się przełamię, bo teraz i tak nie ma sensu (raz, że remont, dwa, że domek mam z 3 stron polami otoczony, a teraz rolnicy jeżdżą i kurza jak szaleni ;-))

A ja wyskoczyłam po mała do przedszkola, jak wracałyśmy to stwierdizął, ze na rowerek idziemy - więc do garażu po rower i smignełysmy na zakupy. Dokulałam się niedawno i ledwo dycham :baffled: co prawda u nas dziś bardzo ciepło, a ja czuje się jakbym kilka godzin chodizła... Zaraz sie położę na trochę, bo az brzuszke mnie lekko boli...

Mini krew oddana i za godzine mama mi odbiera już wyniki! Powiedzialam babcie w czym rzecz i napisała, ze wyniki na cito i beda po paru godzinach ... Brak słów..
No i jak beda wyniki dzwonie do cioci i sie okaze co dalej..

Poki co zabieram sie za robienie barszczu bo chodzil za mna od wiekow ;)

to czekamy na wieści,ale na pewno są dobre

Mata oby,bo już mam dość

Ostatnia edycja:
Angel - coś mi się wydaje że wyniki będą tak dobre że aż Cię zaskoczą :) daj koniecznie znać co i jak!

młodego nafaszerowałam obiadem i wysłalam na kolejną drzemkę bo był nieznośny.. tylko czy zaśnie?? ;)

Atomówka trzymam kciuki za wizyte, mam nadzieje, że lakarka będzie ludzka i pozwoli Ci posłuchać serduszka.

Miska super, że pralka już sprawna, pranie ręczne dla pięciu osób musi być naprawdę ciężki tym bardziej w ciąży. Dobrze, że nie dałaś za wygraną i walczyłaś o swoje, może to ich czegoś. Mam nadzieje, że pralka będzie Ci teraz długo służyć.

A mi dziś cały dzień strasznie zimno, do tego bolą mnie łopatki, ogólnie kiepsko się czuje i chyba mnie coś bierze. Będę musiała zrobić sobie dziś miksture z czosnku, bardzo jej nie lubie bleee:(. Mojego męża bardzo chętnie tym lecze ale siebie już nie koniecznie.

Angel wyniki napewno będą dobre, trzymam kciuki:)

K&M- mata dobrze wyjasnila o co chodzi z tym glaskaniem brzucha.
Angel- jak w domku? pisz jak wyniki?
Miska- supeeeer,ze w koncu masz pralke i oby juz sie nie zepsula przez najblizsze hmmm wieleee lat! przegiecie, zeby kobitka w ciazy musiala prac recznie pranie dla 5 osobowej rodzinie, powinnie normalnie dostarczyc jakas zastepcza!
Atomowka- czekamy na dobre informacje i trzymam kciuki rowniez!
Mini- sorry, ale nie da rady z ta kuchnia, firanki z sypialni jeszcze zdjelam i wlaczylam do prania, ale tak mnie rozbolalo znowu cos po prawej stronie brzucha na wysokosci pempka, ze sie ruszyc nie moglam, wzielam nospe i poszlam spac:szok: dobry maz przed praca umyl okna w sypialni i powiesil ufff

kurde, ale mnie to wkurza, tyle chcialabym zrobic i d...a cholera:wściekła/y:

no bez pralki ciężko,a nie miałam jej prawie miesiąc,dobrze że w ogóle ją zrobili,bo nie chcieli wcale reklamacji uznac,ale ważne że już jest,teraz dostaje po praniu bo nazbierało się troche tego

ale szybko schnie bo wiaterek jest i nie będzie schło 3 dni jak po ręcznym praniu

Ajako mam podobnie jak zapał jest do sprzątania to zawsze coś mnie zaboli i lipa trzeba sobie darować

Beata kuruj się miksturą i nie daj się chorobie

ivi ja swoja tez położyłam spać bo już mi okropnie marudziła

Witam.
Ja klikam z pracy. Podczytałam Was co napisałyście od rana. Chciaż z dzisiejszym dniem będe na bieżąco.

Bożenkę dopadł Cię głód wielki skoro tak cały czas jesz. Ja jem tak średnio ale na pewno więcej niź przed ciążą. Dzis na obiad rozmroziłam gołąbki więc tylko zrobie sos i je obgotuje i będą jak znalazł.

Ja w poniedziałek ide na morfologie. Zobaczymy jak wyjdzie.

Ajako, Mata co Wy opowiadacie z tym głasaniem po brzuszku?? Na prawdę nie wolno?? Przecież to taki przejaw naszej czułości wobec maluszka. mój mąz mnie głaska po brzuszku, ja się głaskam jak się smaruje kremami wszelkimi i w pracy sie czasem łapie na tym że sie gładze po brzuszku. Nawet się ze mnie dziewczyny w pracy już smieją że się głaszcze już po brzuszku.

Co do spania to ostatnio znowu dobrze spie. Ale nie ma co chwalic zeby nie zapeszyc.

Miśka271 <puka w niemalowane> Oby pralka teraz dobrze działala, należy Ci się to po tym jak prałaś tyle w rękach

Mnie też się dziwne wydaję to że nie wolno głaskać ... przyznam że o tym nie słyszałam ...
Ale nawet jeśli to nie przesadzamy , to chyba dotyczy ciąży zagrożonej :tak: Seks a raczej sperma może wywoływać skurcze a raczej lekarze tego nie zabraniają ... ( nie mówię o ciąży zagrożonej )

Miska super że już masz pralkę ... kazali Ci coś płacić ??

Ajako leż i wypoczywaj . Może pooglądasz jakieś programy
tvn player

Angel
jak wyniki ?? Trzymasz nas w napięciu ...

Atomówka &&&& ;-)

reklama
Do góry