reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Pinula ja też się cieszę,bo okropnie mnie to męczyło to pranie w rękach,a w szczególności,że muszę się oszczędzać,więc pranie na raty było

Mini nie,nie płaciłam nic poszło to na gwarancję,a facet który przywiózł pralkę to śmiał się że serwisant niczego sobie

reklama
Hej dziewczyny dziekuje Wam za dobre myśli..
Narazie jednak po wynikach wciąz nie ma jasnej sytuacji.. Wskazuja one na infekcje przebyta. Pytanie czy przebyta dawno czy juz w czasie ciazy.. ;( Wiec awidnosc i czekamy 10 dni od jutra..
Ehh.. eh..

Miska to super że nie płaciłaś :tak:

Angel 10 dni nerwówki :crazy: Szkoda że od razu się nie wyjaśniło . Ale spotkanie z mamą chyba dobrze Ci zrobi ;-)

Ja tez glaskam i kiedys go zaglaskam przy kazdek okazji go glaszcze nawet jak ide po ulicy :)
Angel zobaczysz wyniki beda wporzadku i wszystko bedzie ok.

tunia to uwarzaj zebys skury niezdarla ;) ja tez tak mam jak nieglaszcze to czymam reke na brzuchu niemogla bym tak nieglaskac niedotykac brzuszka to tak samo jak bym sobie kupila czekolade i zamkla w szafce ;) a ja na czekolady jestem ostatnio BARDZOOOOOOOOOOO LAKOMA :)

oj Bożenka widzę że mamy takie same smaki, słodkie słodkie słodkie mogłabym w kółko jeść :)

jak dla mnie z tym głaskaniem brzuszka to jakiś wielki zabobon :/ nie wiem kto takie głupoty wymyslił, zreszta nie da sie nie głaska brzuszka i malenstwa :)

reklama
Angel trzymam kciukasy za pomyslne wyniki!

jak dla mnie z tym głaskaniem brzuszka to jakiś wielki zabobon :/ nie wiem kto takie głupoty wymyslił, zreszta nie da sie nie głaska brzuszka i malenstwa :)

oj to nie zabobony ;-) ja dostałam takie zalecenie w poprzedniej ciąży od gina :tak:
No i nie chodzi, żeby nie dotykać, nie głaskać - tylko starać się ograniczać - zamiast głaskania tylko przykładac rękę na przykład ;-)

ja póki co to też się głaskam :-p:rofl2:

Do góry