reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Doris ale przeprawa z tym lekarzem :baffled:
U nas do pediatry jest bardzo łatwo się dostać nawet po południem . A rejestruję się zawsze telefonicznie ...
Nie wiem co z tym syropkiem , Borys rzadko ma kaszel ...

anula
ale masz energii :-) Ja też dziś trochę odżyłam ... ale kuchni nie posprzątałam :-p
Zapraszam do mnie z tą pozytywną energią ... nawet Cię nakarmię i opiorę :-D

Właśnie zajadam rosołek z lubczykiem ;-)

reklama
dziendobry dziewczyny ;)) ja na chwilke sie przywitac i uciekam na spacer na plaze z psami bo pogoda supppppppppper u nas dzis :))

angel- trzymam kciuki za wyniki
bozienka- gdzie ty miescisz tyle jedzenia
laspetunia- ja bym kazala pieska M myc, i mam dla ciebie mala rade jak piesek ma pociag do kupek i je zjada rowniez to barakuje mu witaminy B- poponuje kupic paczuszke i podawac raz dziennie przez tydzien- problem zniknie :happy:
pozdrawiam i zycze milego dnia

kamilaedi tylko że w tym jest problem że nasza Flora przy mnie nigdy kupki nie zjadła tylko powąchała ja powiedziałam do niej feeee i odchodziła a wczoraj w sumie M był tak poraz pierwszy z nią na spacerze bo tak to my we dwoje szliśmy i w sumie to wiekszośc to ja z psem spedzam, wiem jakie ma zachowania itp. a ten ją spuścił wczoraj z oka i bach przychodzi a cała morda i włosy w gów*** :/ jakby patrzył na nią to by pewnie nic nie było tylko piwko, koledzy wiadomo :) ale jak mówisz że brakuje wit B psu to zakupie napewno :)

kamila sama sie zastanawiam rzytyc nierzytylam asz tak bardzo bo od samego poczatku przytylam 6 gk ztym ze na oczatku stracilam 4 otem rzybralam w miesiac te 4 i teraz wsumie 2 a wpierdzielam jak swinka doslownie i wszytsko slodkie na boczkach sie juz odlozyl tluszczyk ale znowu niema go tak bardzo duzo zas mnie lekarz ochszani ze zamalo przytylam :( a ja przeciez jem i jem i jem nawet na noc jem :mad: PRZEPRASZAM ZA BLEDY ALE KLAWIATURA MI SIE COS WIESZA I NIEWSZYTSKIE LITERKI MI WCHODZA A WSZCZEGOLNOSCI P I G

ale naprodukowaliście się :szok:

później może uda mi się Was doczytać
właśnie robię pierwsze pranie w PRALCE :-D dzisiaj wróciła z naprawy w końcu moje ręce odpoczną

hej mamuśki :)
u mie dzis rano bylo tak zimno ze szok!! Teraz juz sie troche poprawilo, wlasnie bylysmy w kolezanka rozprrostowac kosci wkolo budynku :)
któras z Was pisala ze nie wolno glaskac brzuszka, czemu? z tego co ja wiem to nie powinno sie glaskac ale pod koniec ciazy aby nie wywowals skurczow ale teraz tez nie wolno? ja sobie czasem glaszcze moze bez przesady nie caly czas bo nie bardzo jest po czym ale czasami sobie glaszcze :)
dzieciaczki sa super :) M. ciagle nie moze sie doczkeac narodzin i opowiada mi jak to bedzie jezdzial z malenstwem samochodem razem, ze bedzie pokazywal gdzie parucuje tata ze bedzie na karuzeli jezdzial i asekurowal aby nic sie nie stalo. Wczoraj nawet pwiedzial ze zaczyna sie nastawiac na dziewczynke bo tak to ciagle moj synek to moj synek tamto, a wczoraj stwierdzil ze ja bedzie corka to tez nie bedzie zle... :)

Hej laseczki wstyd sie przyznac ale obudziłam się jakieś 30 minut temu. To się nazywa lenistwo :)
Wstałam o 7 zrobic facetowi kanapki do pracy i dalej do łóżeczka
Zajadam się śniadankiem, lęcę na pocztę a na 18 do lekarza na wizytę
Trzymajcie kciuki żebym choc serducho usłyszała i żeby lekarska nie okazała się zołzą

Miśka - super! nie wyobrażam sobie, żeby prać ręcznie...
K&M - ja wiem, ze nie można głaskać natarczywie, ale delikatnie po skórze przecież nie wywoła skurczów.
Atomówka - trzymam kciuki!

reklama
K&M w ostatnich miesiącach nie wskazane jest właśnie głaskanie bo wywołują skurcze,ale takie delikatne od czasu do czasu na pewno nie zaszkodzą
Doris przez 2 tygodnie pranie nosiłam do matki,ale zastrajkowała(nie będe nic na ten temat pisac bo szkoda moich nerwów)potem musiałam w rękach prac,a wiadomo,że z 5 osób jest tego trochę
Atomówka trzymamy mocno kciuki i czekamy na wieści

Do góry