reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

ja miałam taką sama kasę jakbym pracowała,a mniej stresu i nie musiałam tyle charować

też mnie tak bolał wczoraj brzuch,dzisiaj jest już ok,dzisiaj coś głowa mnie tli,tak coś czuję że ta pogoda mnie chce rozłożyć

reklama
tunia no wlasnie takie mrówki, ale to chyba przez to, ze zawsze spie,leze na boku hmm zobcze czy nie ustąpi to !!!!

ajako - no widzisz jak to jest ja sie przedstawiłm i tyle ;p przyznje sie bez bicia ;p no i na traugutta nie rodzilam ale to ten sam szpital co z janik rodzilam tam (jakis ostni tydzien wtedy tam spzital funkcjonowal pozniej juz przeniesli sie na traugutta) szczerze jak sie trafi na fajna polozna to ok ale jak sie trafi dupiata to łojej ;/
na traugutta lezlm na dole teraz jak bylam tydzien w szpitalu i powiem ci ze hmm milm cieplą wode i fajnych ludzi w pokoju i tyle plusów

o pabianie wiem tyle ze strasznie drogi i w nocy ludzi potrafi przyjmowac tylko tyle o nim słyszalam, w zabrzu do kogo chodzisz?

Ostatnia edycja:
Kasiurek tez mi sie wydaje ze to od tego spania na boku bo ja tez spie na lewym boku bo tak jest mi najwygodniej przekrecam sie na prawa strone to cala lewa reka mi mrowi.
Pogoda dzisiaj swietna ale siedze w domu dzisiaj jakos nie mam sily zeby isc gdzie kolwiek, poprostu nie chce mi sie zbierac :)Mam lenia :)

Kasiurek tez mi sie wydaje ze to od tego spania na boku bo ja tez spie na lewym boku bo tak jest mi najwygodniej przekrecam sie na prawa strone to cala lewa reka mi mrowi.
Pogoda dzisiaj swietna ale siedze w domu dzisiaj jakos nie mam sily zeby isc gdzie kolwiek, poprostu nie chce mi sie zbierac :)Mam lenia :)

ja,tez mam lenia jak nie wiem , meza wyslalam z synem ja gnije na kanapie

A ja, o ile to jeszcze możliwe, mam większy wysyp na twarzy i ramionach. Nie da sie opisać, czy ktos tez ma zmiany hormonalne aż w takim stopniu?
Koszmar :(

Dzis mnie z rana mdliło jak wstałam do łazienki dwa razy, a juz nie bylo jakis czas tego..
No i huczenie w głowie zaraz po przebudzeniu, zawroty głowy..

II trymestrze przybywaj!!! ;)

A ja, o ile to jeszcze możliwe, mam większy wysyp na twarzy i ramionach. Nie da sie opisać, czy ktos tez ma zmiany hormonalne aż w takim stopniu?
Koszmar :(

Dzis mnie z rana mdliło jak wstałam do łazienki dwa razy, a juz nie bylo jakis czas tego..
No i huczenie w głowie zaraz po przebudzeniu, zawroty głowy..

II trymestrze przybywaj!!! ;)
ja mam to samo yhhhhh tym e ja juz drugi trymestr mam ;[

dziewczyny juz sie pytałam o śluz ale macie go zawsze czy sie pojawia np przy wysiłaku, albo po przejedzeniu albo jak sie wypróżnicie - sorkii za dosłowność

Tez chcialam spytac jak macie z tym sluzem;)
Ja mam oczywiscie znowu infekcje nie wiem co robic.
A pozatym jest mleczny wciaz, ale mniej. Czasem nagle wiecej i znowu mniej.
No i pojawia sie czasem na zmiane ( sorry za dosłownosc) taki glutowaty, jakby płodny ale mniej , tez bialy. Ale nie jest cały czas, tak spontanicznie przy myciu czy podcieraniu go "rejestruje" i potem znowu mleczny, ale mniej.

Tez chcialam spytac jak macie z tym sluzem;)
Ja mam oczywiscie znowu infekcje nie wiem co robic.
A pozatym jest mleczny wciaz, ale mniej. Czasem nagle wiecej i znowu mniej.
No i pojawia sie czasem na zmiane ( sorry za dosłownosc) taki glutowaty, jakby płodny ale mniej , tez bialy. Ale nie jest cały czas, tak spontanicznie przy myciu czy podcieraniu go "rejestruje" i potem znowu mleczny, ale mniej.

ja mam wlsnie taki troche mleczny i czasem jak plodny ale ogolnie nie mm czsem mi troche wyleci, ale tk to po jakims wysilku, albo jak nie umiem sie wyproznic bo mm zatwardzenie (sory za doslownosc} i tyle bo jak np caly dzien leze to nie mm nic albo jak sie malo ruszam ale jak zaczne sprztac, czy przymierzac buty to mam ;p to samo jak sie przejem z bardzo ;p

reklama
Hej kobitki!

Widzę, że leniwa niedziela u większości ;-)

Angel ten sluz co opisujesz to chyba taki normalny, nie każda z nas musi miec taki sam ilościowo, bo różnie to bywa, ja pamiętam z pierwszej ciąży, że normalnie potop wiecznie miałam :sorry: a teraz mam zaleczonego grzybka i musze w tym tyg. na wizycie wydębic jakies leki, bo zalecona tantum rosa i kwas mlekowy mnie nie wyleczą :confused2:
a wypryski mam tak okresowo, na trochę sie poprawi, potem znów wysyp, ale nie jakos więcej niż przy normalnym cyklu z @ :sorry:

Mi tez się nic nie chce, M wyszedl z córką na rower, a ja kwitnę w domu - boli mnie głowa i ząb (do tego zauważyłam, że 2 mi się ruszają :baffled:). Głowa boli pewnie od zęba... oby do jutra - ide do dentysty zacząc robić porządek z zębiskami (tak mi sie od początku ciąży posypały, że szok :eek:), a jak pomyslę ile jeszcze ciązy przede mną, a potem karmienie piersią... oby udało się wszystko ładnie wyleczyć

miłego wieczoru :-)

Do góry