reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

witam niedzielnie dziewczyny :) widze leniwie dzis jak na niedziele przystalo...

Angel- ja tez mam sluz bialy, raz wiecej raz mniej ale codzien cos tam jest (bezzapachowy, wiec chyba to normalne)

wogle to juz druga noc z rzedu nie bylam na nocnym siusiu:eek: dziwne ostatnio jeszcze nie bylo mowy o wytrzymaniu calej nocy....

kasiurek- a masz moze jakis sposob na te zatwardzenia :zawstydzona/y: mnie tez mecza straszliwe... lub ktoras z was moze jakis sprawdzony i dozwolony sposob ma?

reklama
witam niedzielnie dziewczyny :) widze leniwie dzis jak na niedziele przystalo...

Angel- ja tez mam sluz bialy, raz wiecej raz mniej ale codzien cos tam jest (bezzapachowy, wiec chyba to normalne)

wogle to juz druga noc z rzedu nie bylam na nocnym siusiu:eek: dziwne ostatnio jeszcze nie bylo mowy o wytrzymaniu calej nocy....

kasiurek- a masz moze jakis sposob na te zatwardzenia :zawstydzona/y: mnie tez mecza straszliwe... lub ktoras z was moze jakis sprawdzony i dozwolony sposob ma?

na zatwardzenia jem winogrona po tym mnie goni jablka dzialaja srednio za to sok jablkowy błyskawicznie ;p

U mnie poranna kawka dziala, ale nie codziennie ;-)

Pogoda jest obledna, zapalilam juz swiatlo :/

Ząb mam jeden w fatalnym stanie i błaaaagam by wytrzymal do tak polowy II trym. bym spokojnie znieczulenie miejscowe mogla miec. Chociaz nie wiem czy jest jeszcze co tam ratować :/

Alllle leń, co to bedzie po urodzeniu tyle czasu jak człowiek tak sie obija :-D

ja kawki nie pijam wogole.... sprobuje winorgona ...

a jak to jest z tym dentysta? a konkretnie z znieczoleniem? mozna czy nie ? ja chyba skocze na przeglad w tym tygodniu ale jak cos wyskoczy ja bez znieczolenia ani rusz :szok:

Ja bez znieczulenia nie usiade na fotel..
20 lat bez jednego borowania i plomby.. to rok temu mialam rozwalona nagle 6 i rwanie prywatnie..tak mnie uszkodzili, ze potem cale tygodnie na ketonalu jeszcze bylam ( a wczesniej tak samo bo czekalam na powrot do PL i tam prywatnie to zrobic ;/). Mialam kosci szczeki na wierzchu..
Wiec komus kto panicznie boi sie dentysty niezle zalatwili psychike teraz :/
No i mam drga 6 , co prawda od lat z dziura ale sie nie odzywala.. No i zgadnijcie od kiedy cos tam zaczynam czuc ;]

Wszedzue gdzie czytalam obecne znieczulenie miejscowe jest bezpieczne..

witam wieczornie
co do tematu śluzu to ja też się zastanawiałam czy jeszcze to normalne, no nic na wizycie u gin się o to podpytam, bo szczerze w kółko chodzę z wkładką :(
głowa mnie dziś boli masakra, znowu widzę w tv że idzie zmiana pogody i jakiś front nadciąga ale jestem teraz wrażliwa na te zmiany buuuu :(

na zaparcia można jeść błonnik? mi w sumie pomagają owoce i różnego rodzaju musli zbożowe, ale w zeszłym tygodniu nic nie pomagało, mama mi zaproponowała błonnik, mało go podjadłam ale chyba pomógł i nie wiem czy można go jeść "bezkarnie"?

reklama
hej, hej
ja po milym dniu, jednak nie wytrzymalismy, taka cudna pogoda, pewnie to juz ostatnie takie dni, wiec pojechalismy najpierw na basen, a pozniej jeszcze nad jeziorko. Mała sie wyszalała, wybiegala, cala szczesliwa, a ja na kocyku pochlonelam sama cala paczke slonecznika i cale Mamo to ja:-D:-D

mnie wlasnie tez goni winogron, jablka wcale:no: no i proponuje oczywiscie duze ilosci wody, choc sama mam z tym problem i ciagle mam wyrzuty sumienia, a nie moge sie zmusic, maz mnie ciagle gani, bo sam pochlania niesamowite ilosci wody i nie ma problemow ani ze skora, ani figura, ani przemiana materii:tak:

Kasiurek- teraz chodze, wlasciwie pojde w srode drugi raz do Kowalskiego, jesli cos Ci to mowi, pracuje na Traugutta no i bedzie mnie cial. Sama nie wiem...ale wszystkie prawie moje kolezanki chodza badz chodzily do niego z ciaza, nie mialam za bardzo innego pomyslu po tym moim Pabianie:no:

Do góry