reklama
gagucha85
Fanka BB :)
kurcze..ledwo tu weszłam, żeby sobie Was poczytać a tu takie szpitalne wieści krążą :/ Myślami jestem z Kasiurkiem i Bozienką... w napięciu czekam na rozwój sytuacji w przypadku tej drugiej. Wierzę, że wszystko będzie dobrze!
Tak przy okazji-najlepszego dla wszystkich marcóweczek w Nowym Roku! Choćby się 'waliło i paliło' (oby nie), ten rok będzie dla nas wyjątkowy byle do marca! :-)
Tak przy okazji-najlepszego dla wszystkich marcóweczek w Nowym Roku! Choćby się 'waliło i paliło' (oby nie), ten rok będzie dla nas wyjątkowy byle do marca! :-)
Hej dziewczyny w Nowym Roku.
Wpadam na chwilę bo ja dzis generalnie leżę bo brzuchol zaczął mnie boleć.
Strasznie zaczełam tez puchnąć także w tym tygodniu dygam do lekarza:-(.
Kurcze z Bozienką to rzeczywiście kiepska sprawa, ale trzymam kciuki zeby wszystko się dobrze skończyła dla niej i maluszka .
Jeszcze raz dziewczyny wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla Was.
Bozienka Kasiurek trzymajcie sie.
Wracam na kanape trzymac nogi na "lampie".
Wpadam na chwilę bo ja dzis generalnie leżę bo brzuchol zaczął mnie boleć.
Strasznie zaczełam tez puchnąć także w tym tygodniu dygam do lekarza:-(.
Kurcze z Bozienką to rzeczywiście kiepska sprawa, ale trzymam kciuki zeby wszystko się dobrze skończyła dla niej i maluszka .
Jeszcze raz dziewczyny wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla Was.
Bozienka Kasiurek trzymajcie sie.
Wracam na kanape trzymac nogi na "lampie".
nusia181
witam sie w nowy rok :-) JAk skończyłam wczoraj prace o 21, poszliśy do znajomych i w domku byłam przed 4, ale na 9 znowu do pracy i dopiero wócilam,wiec nie mam siły na nic:/
Wyczytałam ze z bOzeinka nieciekwe, mam nadzieje ze mała jeszcze troszkę posiedzi. Trzymam kciuki,
Kasiurka z toba tez jestem myśłami
A póki co musze troszkę odpocząc bo nogi mi odpadaja, DObrze ze jutro z mężem wolne, wiec pól dnia spimy:-) a wieczorem szkoła rodzenia:-)
Wyczytałam ze z bOzeinka nieciekwe, mam nadzieje ze mała jeszcze troszkę posiedzi. Trzymam kciuki,
Kasiurka z toba tez jestem myśłami
A póki co musze troszkę odpocząc bo nogi mi odpadaja, DObrze ze jutro z mężem wolne, wiec pól dnia spimy:-) a wieczorem szkoła rodzenia:-)
nusia181
Ja właśnie jak czytam zawsze ile Nusia pracuje to za głowe się łapię Oczywiscie kazdy czuje sie inaczej i wiem, ze kobitki pracuja do konca czasem Ale cholerka jak ona pisze, ze 8 godzin stoi na nogach to mi sie az przed oczami na sama mysl czarno robi- podziwiam Cię kobieto!
a
Dzieki Angel. ALe juz niedługo- maksymanie jeszcze 2 tygodnie i bede prosila o zwolnienie, bo juz sama widze ze ledwo przedze:/ a przeciez od marca zacznie się praca 24h/dobę :-)
reklama