reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

ja też się witam noworocznie. u mnie też miły wieczór, posiedzieliśmy do 3. Dawno już nie byłam tak świeża w poranek 1.01 jak dzisiaj. Nic nie boli, nie suszy ;). U mnie słoneczko świeci, więc jakoś tak przyjemnie.
Wczoraj przed wyjściem powiesiliśmy w pokoju maluszka naklejki, ależ dzieciowo się zrobiło. Miłego leniuchowania!

reklama
Dzien dobty moje kochane w nowym roku:-D
Wysiedzialam do 2:-)co jest normalnie jakies dziwne ale jak sie juz polozylam to nawet nie wiem kiedy zasnelam:-)
Angel Ty to sie masz bidulo, ale glowa do gory trzymam kciuki za Ciebie:-)
U Bozienki znowu nie za dobrze:-(

Cześć :happy2:

Ja dopiero wstałam, posiedziałam troszkę z rodzicami. Kilka osób sobie wczoraj ładnie popiło i wypisaywało Smsy do teraz się śmeję, bo mało brakowało bo jeden osobnik mało bakowało, a by mi się owiadczył co to alkohol robi z ludzmi :-):-)
I nawet tatuś się odezwał heh z tego akurat się nie cieszę, bo się poryczałam :wściekła/y: coś nie mogę tych swoich hormonów ogarnąć ostatnio i wszystko wyprowadza mnie z równowagi :no:

Kasiurek1983 ważne, że jeszcze w dwupaku i niech tak zostanie do marca:tak:
Biedna Bozienka jakby mało zmartwień dziewczyna miała :-( trzymam mocno kciukasy jeszcze chociaż miesiąć zaciskaj nóżki!!! ;-)

A Wam życzę wszystkiego naj w pierwszym dniu Nowego Roku :tak: o matko ja tak z 1,5 miesiąca i chciałabym się rozpakować ojjj jak ten czas leci :-D

I ja sie przywitam noworocznie :))
Faktycznie jakie to dziwne 1 stycznia wstac bez pewnych komplikacji hehe
Mój szwagier to ma lipe, każde urodziny na kacu dziś hehehhe

Biedna Kasiurka sylwek w szpitalu :( Ojej trzymaj sie dzielnie!

Nie widzialam jeszcze co u Bozienki ale nie brzmi to optymistycznie, niech sie trzyma dzielnie :-(

Mysmy posiedzieli do 2 , bo mąż dzis na 16 godzin do pracy..eh
No ale sobie milo spedzilismy czas i wykorzystalismy wkoncu moj urodzinowy prezent od babci który czekał na odpowiedni moment:

DSCF0119.jpgDSCF0127.jpgDSCF0128.jpg

No i jedyne życzenie o północy- by ten rok nam dał zdrowego i ślicznego Dorianka :)

Laspetunia ja tez zauwazylam, ze jestem zmeczona bardziej. ZNowu odpadam codziennie z mężem, jak kiedys go kładłam i siedzialam dalej na kompie, tv czy grałam.

A cos wstalam i mnie krzyz boli chyba za intensywne te kilka dni bylo :baffled:

Witam się i ja noworocznie

my położyliśmy się około 2 ale śpiąca byłam okropnie i słabo się czułam ledwo do tej 12 wytrzymałam

Bozienka,Amandla,Kasiurek trzymajcie się,trzymam mocno kciuki aby maluszki posiedziały jeszcze w brzuszkach

Witam noworocznie i ja :-)

Na początek:
wytrwałości dla Bozienki - trzymaj się kobietko dzielnie dla malutkiej; niech już będzie lepiej
Amandla Tobie także wytrwałości - zmiana z pędziwiatra na spokojne siedzenie nie jest taka zła (wiem coś o tym; pięciu minut spokojnie nie usiedzę normalnie, ale 1,5 roku byłam zmuszona do tak spokojnego - dosłownie - siedzenia... Książka, lapek bez neta, sudoku... Przeżyłam. Nie było źle. Ty też dasz radę i postaraj się znaleźć coś przyjemnego dla siebie ;-))
I jeszcze wytrwałości dla Kasiurek - dobrze, że trzymasz się w dwupaku i niech tak zostanie do samego terminu :tak:

Angel ale mi smaka narobiłaś na te naleśniki z owocami i czekoladą.... trzymam kciuki za to Wasze życzenie - spełni się na pewno :tak:

A u mnie sylwester był miły i sympatyczny. Śmiechu było sporo, aż się sąsiadka zaczęła obawiać, co bym na porodówkę zaraz nie trafiła :-D. Wróciliśmy o 3-ciej, a spać poszliśmy dopiero tuż przed 4-tą. Skąd te siły? Nie wiem, ale cieszę się, że fajnie było.
M udało się skręcić wczoraj mebelki - jestem mega zadowolona; jak ogarnę z wierzchu ubranka, to zrobię fotki i wrzucę, gdzie trzeba, zwłaszcza że monika pewnie już niecierpliwie na nie czeka ;-)

Miłego dnia dziewczyny, spokojnie odpoczywajcie :-)

edit
no wlasciwie to juz pare miesiecy nie siedzialam na koniu..;o

Nie boj nic nie jestes sama ja juz chyba nawet zapomnialam jak sie siada na tego konia
laugh.gif

no to coś się lenicie chyba ostatnio :-D;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam jeszcze raz dzisiaj ja w domku filmik obejrzałam w sumie sama bo mój padł i zasnął na pilocie i jak pierwsza część filmu się skończyła nie mogłam włączyć 2,i położyłam się spać.W sumie może i dobrze bo była prawie 4 rano.Nie mam apetytu na nic przed chwilą budyń zjadłam na śniadanie (a raczej wmusiłam)
Bożenka - trzymaj się mocno trzymam kciuki za Ciebie i malutką i czekam na dobre wieści.
Vill- jak miło że pamiętasz o mnie :-)
A z tym koniem to ja też już nie pamiętam kiedy to było z 3 miechy temu.W sumie nawet mi za bardzo nie brakuje( mój maluch całe noce po brzuchu lata wiec nawet jak bym mogła to bym nie umiała)
Angel - super przywitaliście nowy rok a ten lampion ekstra:-)I jak zwykle bardzo ładnie na zdjęciu wyszłaś.
JA idę się szykować i jadę z mamuśką się pożegnać dzisiaj leci do Irlandii.
Miłego dnia wszystkim

Do góry