reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Wiem żę są ceratki do podtrzymywania pieluszek tetrowych, ale te pielucho ceratki tzn flanele z ceratkami to ja nie wiem po co i do czego maaaaaaatko ja jakaś za murzynami jestem :szok::-D:-D:-D

reklama
Te te pielucho majtki??No to w srodku sa wklady ktore wymieniasz te majty chyba kupujesz oddzielnie i wklady oddzielnie nie wiem czy to o to chodzi.

To ja chętnie zbiorę 5 adresów mailowych dziewczyn, które wypełnią ankietę :) potem mogę podać 2 adresy innym - mojego M i sis :) też będą wypełnione odrazu :-)

inamorate napisałam Ci ( jest na poprzedniej stronie ) o tych pieluchoceratkach :-D

Lina
maila mojego masz ??

Dziewczyny robimy ściepę na Linę :-) kto jeszcze jest chętny użyczyć adresu i wypełnić ankietę ??

Pinula :-D:-D:-D nie chciałaś futra ?? :szok::-D:-D:-D
nie chciałam.... :p
Najlepszy był mój mąż, tak stoi przy tym futrze i mówi swojej mamusi "Jak byś miała jakieś norki to byśmy wzieli ale takie mysie ci*ki to ty sobie schowaj do szafy" Teśc w brecht, ja z grzeczności zachowałam powage, szwagier w śmiech a teściowa stoi i nie wie o co chodzi :p

o jakich ankietach mówicie??

też Wam sie nic nie chce?? Masakra jakaś totalna, no szok....

Mini nie mam dziś kasowałam pocztę - jak możesz to wyślij na prywatny :-) i dziękuję :-)

Pinula
ankieta z firmy olay na stronie rossnet ;-) jak masz chęć wziąć dalej udział to podaj maila ja przy okazji skorzystam ;-)

Inamorate, Tunia nie chcecie ankietki wypełnić?? :-D:-D

Tunia przyspieszony kurs będziemy miały jak nam Dzieciątka w rożkach przyniosą :-D

reklama
ja wyciagnełam ubranka żeby looknąć czego brakuje. kurde tyle tego i w tylu rozmiarach, że nie wiem czego brakuje :confused: i w dodatku plecy mi siadły, więc to by było na tyle w kwestii ambitnych planów przedarcia się przez ubranka :-(

Ja wyciągnełam i schowałam bo już mi się nie chce :-D:-D:eek:

_Lina mogę wypełnić a co mi tam :)

Do góry