reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Tunia super choina :-)

Manta
wariatko , nie szalej z ciastami świątecznymi :-)

Ja też Borysa zaraz będę próbowała położyć spać ... zwłaszcza że coś źle mi wygląda :-:)-( Oby mi się całkiem nie rozłożył , bo nie wiem co będzie z naszym wyjazdem na święta :confused:

reklama
tunia ty juz mialas chyba choinke hmmm
No ja pierogi gotuje:) i odpoczywam teraz przez chwile zosalo mi jeszcze do zrobienia sernik i keks i ryba po grecku no i musze sledzika zrobic jutro tylko salatka,M juz sprzata ze az sie ddymi haha

Mój mąż na zakupach -zwolili go wczesniej z pracy , ja mysle co na obiad zrobic, małolat wstal wiec siedzi i sie bawi, ja wysprztalam łazienke , maz przytacha choinke sztuczna i ja ubierze z synkiem ;] My sztuczna bo nas i tak w wiekosci na swieta nie bedzie w ogole w domku bo jutro rano wyjazd do mojej mamy i w sumie wrocimy 26 do domku po obiedzie rocznicowym u moich rodziców , POtem 28 mam gina a od 3 mam isc dos szpitala wiec sie nie naciesze choinka za bardzo a mialabym kupe sprztania ;p za to u mojej mamy zawsze jest 2,5 metrowa choina żywa, mama robi zywe stroiki na stól i na drzwi i pachnie łądnie choinka tak cudnie ahhhh;] no za rok nie bede miala zywej bo pewnie bedie pełzak wchodzic wszedzie i bedzie sie bala ze zje igle albo cos innego wiec za 2-3 lata dopiero bedzie zywe drzewko

Tunia śliczna choineczka.
Moja jest malutka - taka od podłogi do połowy uda:-) ALe ważne ze jest. Wposlce zawsze mam swieżą, duża choinke a tutaj.....ta mi musi wystarczyć:-)

Ja też w kuchni się krzątam- teraz ciasto sie miksuje:-). najgorsze ze do pracy za 3 godzinki a lenia mam strasznego na robotę.

Uuuu jaka cisza, wszystkie pewnie zajęte przygotowaniami :tak:
Ja mimo szczerych chęci odpadłam, czuje się jak wieloryb i ciężko mi cokolwiek zrobić wszystko męczy i spać mi się juz chce :szok:
Pocieszam się, że jeszcze 2 miesiące i moja mała chyba już będzie na świecie wg przypuszczeń mojego gina :tak:

No i bąbel mi się pochorował :-( Gardło go boli i ma podwyższoną temperaturę ( 38 stopni)
No to nici z naszego wyjazdu ...
Spróbuje go podkurować przez święta ... mam nadzieję że to tylko infekcja wirusowa bo lekarza to teraz nie bardzo uświadczymy - a dyżurnych bardzo nie lubię

WESOŁYCH FOR ALL

i zeby Wam dzieci na święta nie chorowały!!!!!

......................

barszczyk ugotowałam na zakwasie
jutro po uszka i pierożki podjadę (do takiej babci na wies bo mi lepi)
karpik i szczupak wypatroszone
i jutro będę smażyć i z chlebkiem będzie
i buraczkami gotowanymi
grzybowa ciocia przywiezie
sernik z wiśnia kupiony
kompot nagotowany

bigosik zrobiłam żeby w pierwszy dzień świat zabrać w gości
sałatkę warzywna żeby w drugi dzień świat zabrać w gości

łazienkę wypucowałam
jutro zostaną mi deski w chacie do wypolerowania

i leżenie do góry brzuchem czas najwyższy zacząć:)
bede jak ten moj Łóś choinkowy!!!!

reklama
No to teraz ja puki mam wenę, bo coś czuję, że jak się położę dzisiaj spać to wstanę na kolację wigilijną :)
Wesołych Świąt dziewczyny :)
dla Was i waszych rodzin oczywiście:tak:

Dużo zdrówka dla Was i dzieciaczków
:-)
i szczęśliwego rozwiązania oby nie wcześniej niż w połowie lutego :-)
Rodzinnej atmosfery, tony fajnych prezentów i spełnienia wszystkich marzeń :-)
Nie wiem czego jeszcze, może tego czego same sobie życie niech się spełni :tak:
Tego Wam życzę wraz z moją Haneczką jeszcze w brzuszku :-D

Zobacz załącznik 419200

Do góry