reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Hej Kobietki ;-)

Melduje tylko, że żyję... Dziś po porannej gimnastyce w wannie i nad wanną i obok wanny :-D wieczorem wizyta u gina....

Co do ruchów - moje dziecko w sobote sie w ogóle nie ruszało - w niedzielę od rana też był spokój - koło 12:00 pojechałam do szpitala - podłączyli mnie i na całe szczęście mała miała śliczne tętno ;-)położna w szpitalu powiedziała mi, że w 29 tc jeszcze może tak być, że 2-3 dni będą ciszy - jak nic nie boli to nie szaleć a czekać i Maluszka tym co lubie przekupywać ;-)

Miłego Dnia Dziewczyny...

ja na dzien dzisiejszy nie licze ,co do swiatecznego drzewka to mam mega mala choineczke i sobie stoi juz jakis czas:) taki maly symbol-u mnie w domu zawsze bylo zywe drzewko gigantycznych rozmiarow tutaj na rozmiar nie bardzo moge sobie pozwolic,jutro zabiore sie za wypiek piernikow , na razie zupa pieczarkowa w trakcie

Lina dobrze że wszystko ok, z tymi ruchami to lepiej uważać , Pewnie to sprawa indywidualna ale ja jak bym nie czuła 1 dzień a nawet pół dnia to pewnie jechała bym na pogotowie bo tak jak Ivi dzidzię czuje praktycznie cały czas :tak:

MaMicurina
tak jak pisze Kasiurek po 28- 30 tygodniu . Najlepiej z lekarzem jeszcze pogadać na ten temat :tak:
W tym artykule co wklejałam jest napisane że dobrze mierzyć o stałej porze dnia czyli np wieczorem w trakcie największej aktywności malucha i zapisywać po jakim czasie wyczuje się 10 ruchów ...
I wtedy ma się fajny obraz tego jak dzidzia się rusza i można wszystkie anomalie szybko wykryć

dzień dobry, dzien dobry. ;-)))
Mnie lekarz mówił, że liczeniem zajmiemy się po 20 tyg wlasnie...
Chociaz u mnie takie wariacje odchodzą wieczorami, ze liczenie nie ma sensu jak narazie nawet , gdybym musiala:)

Zgubiłam gdzies rozmówkę o niemieckim proszku do prania.
W środe będę na naszym ryneczku i z ciekawości chcialabym kuknąc na ten proszek, a zupelnie nazwa mi z glowy wyleciala... a i znaleźć nie mogę no!
:p
Rrrrratunku;p

reklama
Do góry