reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Hej Kobietki ;-)

Melduje tylko, że żyję... Dziś po porannej gimnastyce w wannie i nad wanną i obok wanny :-D wieczorem wizyta u gina....

Co do ruchów - moje dziecko w sobote sie w ogóle nie ruszało - w niedzielę od rana też był spokój - koło 12:00 pojechałam do szpitala - podłączyli mnie i na całe szczęście mała miała śliczne tętno ;-)położna w szpitalu powiedziała mi, że w 29 tc jeszcze może tak być, że 2-3 dni będą ciszy - jak nic nie boli to nie szaleć a czekać i Maluszka tym co lubie przekupywać ;-)

Miłego Dnia Dziewczyny...

ja na dzien dzisiejszy nie licze ,co do swiatecznego drzewka to mam mega mala choineczke i sobie stoi juz jakis czas:) taki maly symbol-u mnie w domu zawsze bylo zywe drzewko gigantycznych rozmiarow tutaj na rozmiar nie bardzo moge sobie pozwolic,jutro zabiore sie za wypiek piernikow , na razie zupa pieczarkowa w trakcie

Lina dobrze że wszystko ok, z tymi ruchami to lepiej uważać , Pewnie to sprawa indywidualna ale ja jak bym nie czuła 1 dzień a nawet pół dnia to pewnie jechała bym na pogotowie bo tak jak Ivi dzidzię czuje praktycznie cały czas :tak:

MaMicurina
tak jak pisze Kasiurek po 28- 30 tygodniu . Najlepiej z lekarzem jeszcze pogadać na ten temat :tak:
W tym artykule co wklejałam jest napisane że dobrze mierzyć o stałej porze dnia czyli np wieczorem w trakcie największej aktywności malucha i zapisywać po jakim czasie wyczuje się 10 ruchów ...
I wtedy ma się fajny obraz tego jak dzidzia się rusza i można wszystkie anomalie szybko wykryć

dzień dobry, dzien dobry. ;-)))
Mnie lekarz mówił, że liczeniem zajmiemy się po 20 tyg wlasnie...
Chociaz u mnie takie wariacje odchodzą wieczorami, ze liczenie nie ma sensu jak narazie nawet , gdybym musiala:)

Zgubiłam gdzies rozmówkę o niemieckim proszku do prania.
W środe będę na naszym ryneczku i z ciekawości chcialabym kuknąc na ten proszek, a zupelnie nazwa mi z glowy wyleciala... a i znaleźć nie mogę no!
:p
Rrrrratunku;p

reklama
Do góry