reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Ewstra super prezencik:-)

nusia - co do Twojego zmęczenia itd.. może w ciąży jesteś?? :cool::cool2::-D

Tymek po wizycie u lekarza - na razie walczymy "objawowo" - przede wszystkim inhalacje z soli fizjologicznej z dodatkiem kropelek na kaszel.. No ale przedszkole odpada :-( jeśli będzie nieźle to może jutro pójdę po prostu do przedszkola na samo przedstawienie (młody i tak ma siedzieć mi na kolanach), ale to zależy od tego jak się będzie czuł i jak z gorączką... Bo lekarka mówiła żeby odpuścić przedszkole dopóki gorączkuje.. szkoda:-:)-(

ivi hehhe też się nad tym zastanwiam :-D

Mata-kow ja stosuję na zmianę pastę meridol właśnie i sensodyne szybka ulga bo na urlopie okazało sie ze mam zapalenie dziąseł. A płuczę płynem Meridol:-)

A ja właśnie delektuję sie kawka- 1,5 łyżeczki kawki rozpuszczalnej zalanej gorącym mleczkiem pychaaaaa

No i komin wyczyszczony:-) teraz mozna uprac firanki i wieczorem choineczke ubrać.

A w kuchni...gotuje sie kapustka na pierogi:-)

Dziewczynki czy Wy liczycie ruchy??
nieee tzn na tym etapie ciazy nie ma po co w sensie dziecko czasem sie nie uaktywnia i wtedy sa nerwy mi gin moiwil ze po 36 tygodniu lub w jego okolicach sie powinno liczyc

te suwaczki w ogole sa lekko stresujace bo przeciez w 26 tc pisze ze dziecko 700 gram wazy a przeciez u ajako w tym czasie maly mial 1,5 kilo , moj syn w pierwszej ciazy mial jeszcze wiecej a i pewnie u wiekszosci z was bedzie ze dziecko ma duzo wiecej ...

reklama
Część wszystkim:-)
Bożenka - współczuje skurczy miałam w poprzedniej ciąży i strasznie mnie męczyły ,teraz biorę aspargin 3x2 i nie mam wcale.
Ivi- dużo zdrówka dla synka żeby wyzdrowiał szybciutko.
Tricia- super że spokojnie dotarłaś do PL.
U mnie mały szpital ja chora ledwo mówię mam tak zawalone gardło moja mała też.Mój synek zdrowy ale nie daje go do przedszkola bo muszę po niego latać a w taką pogodę załatwię się jeszcze bardziej..

Do góry