reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Dzien dobry wszystkim:-)
Nic ale to nic mi sie nie chce!!!
Świąt wogole nie czuje, mimo ze w domu juz poprzyczepiane swiateczne rzeczy ale mi to jakos nic nie daje zeby swieta bardziej poczula...
Perelandra wianeczki sliczne:-)

reklama
Cześć Kobietki! widzę że nie tylko ja mam "lenia" ;-)
u nas szaro, deszczowo, az nie chce sie nosa z domu wystawiać.
nowe mieszkanko już prawie całe wysprzątane. wigilia w drugiej pracy zaliczona. jutro do lekarza po pierwsze L4 :) a tymczasem jade z lubum do kina :-)

ps. jak to jest płacicie za wizytę gdy idziecie tylko po zwolnienei??? w zeszłym tygodniu jak byłam na comiesiecznej kontroli umówiłam sie z lekarzem ze będe w poniedziałek po zwolnienie, chyba mnie nie skasuje jak za normalna wizyte??? mam nadzieje bo teraz przed swietami każdy grosz sie liczy :(
miłego popołudnia wszystkim!!!!!!!!!

abi -ja bylam tylko po l4 to mi kazal zapalcic 85 zyla, wczensiej jak bylam u niego i robil mi usg to ja placialam 60 zyla !!!! a po L4 bylam cale 5 minut !!!!!!!!!

ja do niego chodz eprytwanie jak nie zdaze isc panstowo- ogolnie nie ma roznicy (oprocz palcenia)w wizycie prywatnej czy panstwowej. Ale to neich sie lepiej wypowiedzą te mamy kotre chodza cłąy czas na wizyty prywatne

Ja już po dwudniowych urodzinach Bartka - dużo roboty ale miło było, cały dom zawalony nowymi wielkimi koparkami, smieciarkami i Tirami. U nas choinka od 2 dni stoi i wszystkie lampki, lampeczki, mikołaje, świeczki, stroiki powieszone. Bo my wyjeżdzamy na świeta w czwartek i Bartek by w ogóle nie miał świąt w domu, więc postanowiliśmy w tym roku wszystko zrobić dużo wcześniej, A sprzątanie z myciem okien to u nas co miesiąc. A odkurzanie i mycie podłogi codziennie bez dnia przerwy - przez mega lniejące mopsiki :(

Ja nie mam ani milimetra miejsca między cyckami a brzuchem - u mnie cycki leżą na wielkim brzucholu :zawstydzona/y:
Jutro lecę do szpitala na madalińskiego na rozmowę o moim planowanym cc, a w wtorek do IMiD do kliniki wad płodu sprawdzić serce małej. I nie mam pojęcia gdzie jest jeden i drugi szpital :)

drogie Mamy!

Jestem studentką I roku położnictwa na Akademii Medycznej we Wrocławiu i na zaliczenie semestru z psychologii muszę przeprowadzić wywiad z Mamą (tak, tak, jesteście Mamami od chwili poczęcia!) spodziewającą się dzidziusia! :)
Czy któraś z Was nie chciałaby mi poświęcić dzisiaj pół godzinki czasu? Oczywiście wywiad nie na forum, raczej w formie meilowej, bądź gadu gadu. Z góry serdecznie dziękuję!

reklama
Ja już po dwudniowych urodzinach Bartka - dużo roboty ale miło było, cały dom zawalony nowymi wielkimi koparkami, smieciarkami i Tirami. U nas choinka od 2 dni stoi i wszystkie lampki, lampeczki, mikołaje, świeczki, stroiki powieszone. Bo my wyjeżdzamy na świeta w czwartek i Bartek by w ogóle nie miał świąt w domu, więc postanowiliśmy w tym roku wszystko zrobić dużo wcześniej, A sprzątanie z myciem okien to u nas co miesiąc. A odkurzanie i mycie podłogi codziennie bez dnia przerwy - przez mega lniejące mopsiki :(

Ja nie mam ani milimetra miejsca między cyckami a brzuchem - u mnie cycki leżą na wielkim brzucholu :zawstydzona/y:
Jutro lecę do szpitala na madalińskiego na rozmowę o moim planowanym cc, a w wtorek do IMiD do kliniki wad płodu sprawdzić serce małej. I nie mam pojęcia gdzie jest jeden i drugi szpital :)
kurde - ja mam jeszcze mijsce miedzy cyckami a brzuchem na 4 palce

Do góry