reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Bozienka super, że zajrzałaś - cieszę się że pomalutku zaczyna się układać :tak::-)

Mini ten targ to najzwyklejszy - warzywka, jajka, jakies ciuchy, buty, kilka osób stoi z rzeczami z wystawek i jeden pan przywozi wlasnie chemie i spożywkę niemiecką - ot nasza wiejska atrakcja raz w tygodniu :-D

oj ja tez nic bym tylko spała, ale tak jak piszecie - ciemno, buro i ponuro a do tego cisnienie niskie... jeszcze trochę i dnia zacznie przybywać :tak:

miałam nic nie robić, ale jeszcze siadłam w kąciku malej i zabawki poukładałam, popsute czy niekompletne cichaczem wyrzuciłam... no i od razu lepiej wszystko wygląda, a po niedzieli składamy regał, robimy u małej przemeblowanie i dopiero będzie rewolucja zabawkowa ;-)

a dzisiaj synus męczy mamę czkawkami - własnie z 5 raz dziś ma i to tak długo... a mi tylko brzuch lata :cool2:

no i M sie postarał - ogarnął łazienke porządnie, a do tego rząd płytek na obudowie w końcu połozył, jeszcze jeden, na górze obudowy i koniec :tak: zostana tylko drobne pierdołki

zmykam małą połozyc spać, a potem za kolejna miseczkę sie biorę :tak:

reklama
Wy tu o jedzeniu, a ja juz po kolacji i ewentualnie kanapka za godzinke zeby rano cukry mi nie skakaly... aaaaaaaa pffff;p

Mini -eeee tam, nie trzeba tej zgagi wspolczuc... od 2(?) miesięcy to norma... są tygodnie , ze dzien w dzien... oswoilam się nawet. No chyba,ze tak jak teraz był tydzien spokoj, a tu taka okrutna zgaga dopata i to w momencie kolacji. cóż poradzić:p zniosę dzielnie, hehe:)

ja ogarnelam chate, odkurzylam pietro, zrobilam pranie- czeka i prosi sie o powieszenie.... zjadlam bobu ale jakas dalej glodna sie czuje ...

bozienka- milo cie widziec i ciesze sie, ze u ciebie juz lepiej :tak:
tunia- milego ogladania:happy2:
manta- dobranoc;-)
marta- ty to jednak pracus jestes:-) milego wieczorku przy miseczkach zycze :-D

ja zasadniczo używam jednego - dwóch haseł więc zazwyczaj trafiam ale ostatnio coś zaczęłam kombinować
wcale go sobie nie przypomniałam, po prostu za którymś razem udało mi się odzyskać hasło ze strony
wrzucam fotki kilku moich wianeczków, bo to produkty z serii - "mała rzecz a cieszy" :-)
20111216132.jpg20111216133.jpg20111216131.jpg
20111216129.jpg20111216130.jpg

o rany, zamknęłam 28 tc i otworzyłam 800 stronę naszych pogaduch :-D

Ostatnia edycja:
Witam :-)po nocy.Wróciłam z zakupów z moim i przez 2 godziny zacieszałam jak dziecko się wózkiem.Ale wiem już co i jak :-)Jutro wrzucę zdjęcia.I zrobiłam małe zakupy dla malucha pare ciuszków i komplecik do wózka .A co najlepsze kupiłam w hurtowni 2 rożki za 13 zł za sztukę normalna cena to 19 zł a nie widze róznicy między tymi za 40 zł.
pelandra- śliczne :-)

reklama
Pere piękne stroiczki ;-)

Dziś byłam z mamą i sis w kinie na tym "Sylwestrze w Nowym Jorku"- bardzo sympatyczny filmek ;-)

Dobre wieści tez, ze mam leki refundowane wiec na poczatku tygodnia dokupuje zastrzyki i wysylam do UK.
Moj wypis juz sie 'tłumaczy' wiec bede gotowa by isc odrazu tam do lekarza i powiedziec co mnie spotkalo i co uwazaja :)

Od paru dni mecyz mnie niemilosierna zgaga :/ A na zmiane z nia niesamowity głód :dry:

Ehh Święta dużymi krokami nadciagaja.. byle do soboty :-(

Do góry