reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Witam :-)A ja mojego właśnie zmusiłam żeby choinke przyniósł bo świat nie czuje a tak blisko i będziemy ubierać.Widzę że nas na forum mało wiec nie mam za dużo zaległości :-)Nic mi się nie chce ale mam lenia:-(

reklama
No nie to u mnie oddluzszego czasu brzuch pod gardlem mam ( moze to przez otylosc) no nie wiem, w kazdym razie przez to mam mega zgage i spie na pol siedzaco. W sumie zgaga juz mi nie mija ale tak samo mialam w pierwszej ciazy. Tyle ze mala teraz mnie czesto w zebra wali i w pecherz - jak by sie rozciagala bo robi to naraz, wiec podpaski juz non stop nosze :( :)

Bartoszku wszystkiego najlepszego Zobacz załącznik 417660
Zobacz załącznik 417660 cake1.png
Amandla niezłe winka , chyba kupię sobie na sylwestra :-D

Byłam dziś u siostry . Jasio jest cudny . Malutki i słodziutki ... Ale biedny ma kolki i płacze co chwilkę ... więc musi być na rękach prawie non stop . Serce się kraja jak taka malizna płacze

Cześć wieczorem :-)
Puściutko tu dzisiaj... A ja sobie pohandlowałam. Teraz znowu prowadzę jałową dyskusje z M - bo ja o ważnych rzeczach, a on zainteresowany... własnym telefonem :angry:. A potem będzie znowu coś do czegoś nie pasować i będzie dym i oczywiście na mnie, że źle kupione - Boże skończyć ten remont, bo oszaleję!

Jutro fryzjer, resztę mam w głębokim poważaniu.

Dobranoc dziewczyny i po buziaku dla Maluchów.

A ja się dzisiaj szwendałam cały dzień to tu to tam :-)
W sklepach tragedia zapomniałam, że to dzisiaj niedziela handlowa i nie dało się do półek dopchać :wściekła/y:
Ogolnie padam, ciekawe czy dzisiaj pośpie... :tak:

witam się wieczornie :happy:
wróciliśmy ode mnie z domu, byliśmy u kuzynki po rzeczy dla synusia. Dała duuuużo ciuchów do rozm. 104 :-). Dla niemowlaków niestety jest mało, więc sobie dokupię :-). Kupiliśmy choineczkę i właśnie skończyłam zasapana ubierać :crazy:.

oj widzę, że choinki ubieracie, to ja muszę męża wysłać na targ jak najszybciej żeby choinkę kupił i obsadził... może w tym roku uda się ją ubrać przed wigilią :baffled:

reklama
ubralam choinke ubralam choinke :) hehe ale sie synek cieszyl wczoraj robilismy lancuch na choinke z papieru kolorowego a dzisiaj synek go zawiesil na choince :) mial zabawe
a tak wogule to witam sie wieczorowo ;)

Do góry