reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Witam :-)A ja mojego właśnie zmusiłam żeby choinke przyniósł bo świat nie czuje a tak blisko i będziemy ubierać.Widzę że nas na forum mało wiec nie mam za dużo zaległości :-)Nic mi się nie chce ale mam lenia:-(

reklama
No nie to u mnie oddluzszego czasu brzuch pod gardlem mam ( moze to przez otylosc) no nie wiem, w kazdym razie przez to mam mega zgage i spie na pol siedzaco. W sumie zgaga juz mi nie mija ale tak samo mialam w pierwszej ciazy. Tyle ze mala teraz mnie czesto w zebra wali i w pecherz - jak by sie rozciagala bo robi to naraz, wiec podpaski juz non stop nosze :( :)

Bartoszku wszystkiego najlepszego Zobacz załącznik 417660
Zobacz załącznik 417660 cake1.png
Amandla niezłe winka , chyba kupię sobie na sylwestra :-D

Byłam dziś u siostry . Jasio jest cudny . Malutki i słodziutki ... Ale biedny ma kolki i płacze co chwilkę ... więc musi być na rękach prawie non stop . Serce się kraja jak taka malizna płacze

Cześć wieczorem :-)
Puściutko tu dzisiaj... A ja sobie pohandlowałam. Teraz znowu prowadzę jałową dyskusje z M - bo ja o ważnych rzeczach, a on zainteresowany... własnym telefonem :angry:. A potem będzie znowu coś do czegoś nie pasować i będzie dym i oczywiście na mnie, że źle kupione - Boże skończyć ten remont, bo oszaleję!

Jutro fryzjer, resztę mam w głębokim poważaniu.

Dobranoc dziewczyny i po buziaku dla Maluchów.

A ja się dzisiaj szwendałam cały dzień to tu to tam :-)
W sklepach tragedia zapomniałam, że to dzisiaj niedziela handlowa i nie dało się do półek dopchać :wściekła/y:
Ogolnie padam, ciekawe czy dzisiaj pośpie... :tak:

witam się wieczornie :happy:
wróciliśmy ode mnie z domu, byliśmy u kuzynki po rzeczy dla synusia. Dała duuuużo ciuchów do rozm. 104 :-). Dla niemowlaków niestety jest mało, więc sobie dokupię :-). Kupiliśmy choineczkę i właśnie skończyłam zasapana ubierać :crazy:.

oj widzę, że choinki ubieracie, to ja muszę męża wysłać na targ jak najszybciej żeby choinkę kupił i obsadził... może w tym roku uda się ją ubrać przed wigilią :baffled:

reklama
ubralam choinke ubralam choinke :) hehe ale sie synek cieszyl wczoraj robilismy lancuch na choinke z papieru kolorowego a dzisiaj synek go zawiesil na choince :) mial zabawe
a tak wogule to witam sie wieczorowo ;)

Do góry